3 Askelta paremman loppuvuoden varmistamiseksi!

Nyt on hyvä aika ottaa hetki ja katsoa, mitä alkuvuodesta on tapahtunut ja mihin haluat vielä tänä vuonna päästä.

Muutokset eivät tule sattumalta. Ne eivät myöskään vain ilmesty elämään. Niiden eteen täytyy tehdä merkittävästi töitä. Uskon, että missä tahansa voi tulla aina paremmaksi, jos vain haluaa. Tärkeintä on kuitenkin se, että huomio on haluamissasi asioissa.


Tarkasta, mihin sinä olet päässyt tänä vuonna

Aloita sillä, että kerrot mistä kaikesta olet kiitollinen.

Sen jälkeen...

  1. Tarkasta, mitkä olivat sinun toiveet, unelmat, muutokset ja tavoitteet tälle vuodelle.

  2. Huomaa ja listaa asiat, jotka ovat menneet eteenpäin. Voit olla yllättynyt siitä, miten moni asia on muuttunut, jos vain olet tehnyt jotain.

  3. Uudelleenkirjoita tämän vuoden tavoitteet. Mitä se tarkoittaa? Se tarkoittaa sitä, että moni asia on jo saattanut muuttua ja siksi on hyvä tarkastaa, että kirjoittamasi asiat ovat edelleen niitä, mitä sinä haluat. Voi olla että sinun tarvitsee muuttaa jokin ihan kokonaan, poistaa jotain listalta tai tehdä jotain pieniä muutoksia.

Jos sinulle on käynyt niin että nyt ensimmäistä kertaa kaivoit esiin vuoden alussa tekemäsi tavoitteet, tai tajusit että et ole sellaisia tehnytkään, ei mitään hätää. Kaikki on ok. Ihan oikeasti.

Joka tapauksessa voit tehdä yllä olevat asiat ihan samalla tavalla. Koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa. Joka tapauksessa moni asia on ihan varmasti myös muuttunut elämässäsi viimeisen puolen vuoden aikana. Muutosta on vain vaikea huomata, jos siihen ei kiinnitä huomiota.

 

Tavoitteiden tarkoitus

Tavoitteiden on tarkoitus ohjata sinua elämässäsi eteenpäin. Ne eivät ole elämän itsetarkoitus, vaan ne ovat suuntaviittoja, jotka auttavat sinua pysymään haluamallasi polulla ja toteuttamaan haluamiasi asioita.

Muista, että voit käyttää tavoitteitasi myös siihen, että teet elämästäsi helpompaa tai siihen että vähennät elämässäsi asioita.

Usein tavoitteet ajatellaan vain asioina, jossa tavoitellaan jotain lisää, tai pyritään johonkin menestykseen tai saavuttamiseen. Se on kyllä totta, mutta haluaisin sinun ymmärtävän tavoitteiden syvemmän merkityksen.

Se on se, että ne voivat auttaa sinua elämään tyytyväistä, hyvinvoivaa ja onnellista elämää. Jos asetat tavoitteita ja se ei tuo sinulle noita kolmea asiaa, suosittelisin tekemään jotain eri tavalla.

Mitä tahansa muutoksia haluatkaan elämääsi, tai mitä tahansa haluatkaan elämäsi olevan, käytä siihen tietoisesti asetettuja tavoitteita ja tulet huomaamaan että elämässäsi kaikki on mahdollista.

 

Ala elää omannäköistäsi elämää!

Mitä  toteuttaisit  elämässäsi,  jos  tietäisit,  että  sinulla  olisi  aina  voimavarat,  joiden  avulla  selviät  sekä  nykyisistä  että  tulevista  haasteista,  riippumatta  siitä  liittyvätkö  ne  kotiasioihin,  arkeen,  työhön,  unelmiin,  ihmissuhteisiin,  rahaan,  omaan  jaksamiseesi  tai  hyvinvointiisi?  

Haluan  kutsua  sinut  mukaan  inspiroivalle  matkalle,  joka  mahdollistaa  sinulle  muutoksia  ja  asioita,  joita  saatat  juuri  nyt  pitää  mahdottomana.  Tällä  matkalla  ymmärrät  sen,  että  saat  pitää  haluamiasi  asioita  mahdottomana  ja  silti  sinun  on  mahdollista  saavuttaa  ne.

Aloita matkasi kohti omannäköistäsi elämää Saa mitä haluat -kirjan avulla! 

 

Tsemppiä loppuvuoteen!

 Innostavin terveisin,

Ilkka Koppelomäki

 

Tilaa viikkokirje tästä: 

Yhteystietosi ovat meillä turvassa: Emme myy tai anna niitä eteenpäin ilman lupaasi.

   Lupaamme:

  • Kertoa sinulle hyviä vinkkejä ja linkkejä itsesi kehittämiseen

  • Tuoda piristystä ja innostusta elämääsi

  • Palkita sinut tilaajana tarjouksilla ja mahdollisuuksilla ensimmäisenä sekä meidän että muiden valmennuksiin, tapahtumiin tai muihin tuotteisiin

  • Voit keskeyttää tilauksen tai muokata tietojasi milloin vain jokaisesta viestistä löytyvän linkin avulla