Vetovoiman lain avulla U2 konserttiin

Olemme tiimin kanssa esittäneet The Secret / Salaisuus -elokuvaa ympäri Suomen. Tämän johdosta minulta usein kysytään vetovoiman laista. Elokuvassa siis kerrotaan, että elämässämme on voimassa useita eri lakeja niin kuin painovoiman laki ja on olemassa myös vetovoiman laki (law of attraction). Tämän lain mukaan elämääsi manifestoituu se mihin sinä keskityt. Tai toisin sanoen elämäsi on sellaista mihin siinä keskityt. Saat sitä mitä ajattelet ja mitä enemmän ajattelet jotain niin sitä enemmän saat juuri sitä mitä haluat. Eräs toimittaja kysyi minulta tästä haastattelun yhteydessä ja halusin tuoda hänelle asian esiin niin, että sitä voi myös hyödyntää tämän hetken maailmassa. Samaan haastatteluun liittyy itseasiassa yksi tähän vetovoiman lakiin liittyvä asia. Olen pitkin kesää kuullut ihmisten juttuja purjehtimisesta ja olen aina ollut korvat höröllä kuulolla. En ole koskaan purjehtinut, mutta asia on alkanut nyt enemmän ja enemmän kiinnostamaan. Kun purjehtiminen nyt kiinnostaa niin olen enemmän huomannut kaikkea purjehtimiseen liittyvää. Esimerkiksi luin uutisen, että jonkun pohatan jahti on käymässä Suomessa. Uutisesta jäi mieleen vain se, että siellä kannella oli 38 metrinen purjevene.

Haastattelussa toimittaja kertoi toteuttaneensa omia unelmiaan ja yksi näistä oli se, että hän lähti spontaanisti Atlantin yli purjehdukselle. Pelkkä sana "purjehdus" sai minut heti kysymään lisää ja sain kuulla hienoja tarinoita tästä reissusta. Innostuin niin valtavasti, että en malttanut jaksaa tuntia, että pääsisin toimistolle googlaamaan aiheesta. Varaan paikkani seuraavalle mahdolliselle vapaalle Atlantin yli purjehdukselle. Se on mun juttu! Tarina jatkuu vielä sen verran, että tällä viikolla minulle tuli palaveri, jonka tapaamispaikka oli purjeveneessä. Ja sen lisäksi lähdemme kyseisellä veneellä Tallinnaan. Purjevene on siis melko nopeasti ilmestynyt elämääni ja loppua ei tunnu näkyvän. Tämä onkin onneksi jotain mitä haluan.

Okei, mutta nyt se miten tätä voi oikeasti käyttää niin, että elämässä jotakin oikeasti tapahtuukin. Tässä vaiheessa jo sanon, että eihän tämä mitään tähtitiedettä ole. Sen lisäksi tässä on kaksi avain asiaa, jotka ovat:

1. Tiedät mitä haluat (mitä suurin osa ihmisistä ei tunnu tietävän tai vaihtaa niin usein että ei pysy itsekään siinä mukana)

2. Toimit eli teet oikeita asiota. Ei riitä, että tekee jotain tai asioita oikein, vaan tulee tehdä oikeita asioita.

Kaksi viikkoa sitten päätin, että haluan päästä U2 konserttiin. Tuolloin liput oli loppuunmyyty Lippupisteestä ja sieltä löytyi vain ihmisten surkeita kommentteja siitä miten liput olivat viety käsistä jo melkein vuosi sitten ja moni itki sitä, että ei ollut saanut lippua tähän konserttiin kummallekaan päivälle.

Nyt siis tiesin mitä haluan (avain asia 1) ja tarvittiin toiminta eli se, että teen oikeita asioita. Mietin hetken miten voisin saada liput ja totesin, että minulla on varmasti joku tuttu tai vähintään tutun tuttu, jolla on käyttämätön lippu tuohon konserttiin. En siis ajatellut, että ei tuota saa mistään tai itkenyt surkeutta, että haluan tuonne, mutta en pääse kun se on jo vuosi sitten loppuunmyyty. Sen sijaan fiilistelin mielessäni tulevaa keikkaa, kuuntelin U2:sen lempibiisejäni ja olin täysin varma siitä, että pääsen tuohon konserttiin.

Tänä päivänä yksi helpoimpia tapoja kysyä ihmisiltä jotain on Facebook. Niinpä kirjauduin Facebookiin sisälle ja laitoin statukseeni tämän tekstin (avain asia 2):

"Kyllä. Juuri nyt olen valmis vastaanottamaan 2 lippu U2 konserttiin Helsinkiin hintaan x euroa. Kumpi vain päivä käy:)"

Tämä johti muutamien ihmisten yhteydenottoihin ja siihen, että minun lisäkseni kolme muuta ihmistä sai lipun konserttiin. Tänään kävin hakemassa kaksi F-katsomon lippuani postista. Kiitokset Anniinalle, joka ne sieltä lähetti!

Tämä tuntui olla toimiva tapa tähän, koska nyt minulla on se mitä halusin. Näin jälkikäteen mietittynä tässä olisi voinut miettiä vielä hieman tarkemmin sen mitä haluaa. Esimerkiksi sen mistä katsomosta ja tarkalleen mihin hintaan. En maksanut näistä ylihintaa vaan lipun alkuperäisen hinnan, mutta yhtä hyvin se olisi voinut olla tuplasti tai ei yhtään mitään. Sitä saa mitä pyytää. En voi luvata, että saat elämässäsi kaiken, mutta voin luvata, että ilman kokeilematta et ainakaan saa sitä tietää.

Oman elämäsi toteuttamiseen liittyen suosittelen myös valmennustamme: Uskalla Innostua - Saa mitä haluat

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?