Synnyit rikkaaksi vai oliko se niin?

Terveiset Italiasta! Sain kesällä tänne kutsun Max Formisanolta, joka on yksi tämän maan parhaimpia valmentajia ja kouluttajia. Kutsu siis oli Bob Proctorin seminaariin "You were born rich". Bob Proctor on se kaveri, jonka moni meistä on nähnyt elokuvassa "The Secret". Otin seminaarin tauolla videon ja laitan sen sinulle nähtäväksi tänne blogiin kun pääsen Suomeen. Nyt kuitenkin aiheeseen liittyen muuta... Bobin mukaan olemme syntyneet rikkaina. Minä en tiedä sinusta, mutta minusta ainakaan ei ole  aina tuntunut siltä. Rikkaus ja vauraus on mielestäni aina paljon muutakin kuin rahaa. Nyt haluan kuitenkin puhua suoraan rahasta, josta tuntuu olevan paljon puutetta, mutta vähän puhetta. Raha on yksi väline hyvinvointiin - hyvään ruokaan, hemmotteleviin lomiin, ihanaan asuntoon ja moniin muihin mukaviin asioihin sekä tällä hetkellä myös niihin asioihin mitä välttämättä tarvitsemme elämässä. Ilman rahaa harvalla olisi katto pään päällä ja sänky missä nukkua. Rahasta tuntuu olevan paljon puutetta ja hyvin vähän puhetta, ainakin Suomessa.

Tämän syksyn meidän innostavin tapahtuma David Wolfen Supersankari viikonloppu on joidenkin mielestä kallis. Vieraillessani isovanhempieni luona viime viikolla, kuulin kuinka paljon heillä menee lääkkeisiin joka kuukausi. Kun vertasin sitä tulevaan seminaarin hintaan ja siihen kuinka paljon tuosta Davidin seminaarista saa tietoa siihen miten voi olla mahdollista välttyä jopa kokonaan kalliilta lääkkeiltä, niin seminaarin hinta tuntui lähes ilmaiselta. Siltikään kyse ei minusta ole siitä, että mitä jokin maksaa. Ystävättäreni osti taannoin laukun joka maksoi 450 euroa. Minusta se oli kallis, mutta jotain mitä hän halusi. Jos haluat jotain niin on täysin oikein myös saada se, hinnasta riippumatta. Hinta ja raha on ihmisen keksimä, joten itse olen todennut olevan ratkaisuksi kaksi vaihtoehtoa: Joko pyristellä vastaan tai pelata pelissä mukana. Aluksi pyristelin vastaan ja sitten luovutin. Pelissä mukana oleminen on tehnyt elämästä paljon helpompaa ja myös paljon rikkaampaa monelle tapaa.

Jos haluat enemmän kuin pärjätä elämäsi läpi tässä pelissä, jonka ihminen on keksinyt ja laittanut pelinappuloiksi rahan, niin sinun kannattaa ottaa selvää miten raha toimii ja mitkä ovat säännöt. Näin minulle joskus sanottiin. En heti uskonut, mutta sittemmin olen todennut, että paras neuvo on ollut se, että kysy neuvoa niiltä, jotka asiasta tietävät. Eli niiltä kenellä on tietoa päässä ja tiedon lisäksi myös rahaa tilillä.

Tähän liittyen meillä tulee olemaan syksyn aikana  mahdollisuuksia oppia ja kasvaa. Yksi parhaista mahdollisuuksista on "Oma talous, mieli ja työkalut tuloskuntoon" -seminaari Jyväskylässä lokakuun lopussa.  Aloitetaan nyt kuitenkin seuraavalla Nettiseminaarillamme mikä ei maksa sinulle mitään. Se auttaa sinua mikäli haluat lisää rahaa, millä voit ostaa sen mitä haluat - onpa se sitten seminaarilippuja, ruokaa perheelle, bensaa tankkiin tai vaikka luksuskoti. Itse päätät sen mitä teet sillä rahalla mikä sinulla on. Moni haluaisi saada lisää, mutta ei tiedä miten. Kaikki eivät syntyneet rikkaina, joten opetellaan keinoja miten rikastua juuri sen verran kun haluaa. Kaikkien kun ei tarvitse olla ökyrikkaita;)

Täältä löydät tietoa tulevasta Nettiseminaaristamme. Tervetuloa mukaan!

Rikastuttavaa viikkoa ja elämää!

Innostavin terveisin

Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?