Joseph McClendon III Nettiseminaari

Tällä viikolla oli ensimmäinen Uskalla Innostua - Nettiseminaari. Mukana oli yli 100 ihmistä ja seminaari sai paljon hyvää palautetta. Nettiseminaarissa meillä oli mahdollisuus saada haastatteluun yksi lempi valmentajistani, Joseph McClendon III. Minut hän on vakuuttanut sillä, että ensimmäisen kerran tavatessamme luulin häntä noin 35-vuotiaaksi ja oikeasti hän oli  jo yli viisikymmentä.  Tänä vuonna Joseph täyttää 57-vuotta. Joseph tunnetaan ehkä parhaiten maailman kuulun valmentajan Tony Robbinsin yhtenä päävalmentajana ja sen lisäksi yhtenä maailman terveys guruista. Nettiseminaari kesti tunnin ja saimme kuulla Josephin ajatuksia ja omia kokemuksia liittyen vetovoiman lakiin ja terveyteen. Suurin syy miksi itse kuuntelen tätä valmentajaa ja hänen ohjeitaan hyvin tarkasti on se, että hän on ollut terve jo pari kymmentä vuotta ilman flunssaa ja sairauksia. Ennen itsekin sairastin useita kertoja vuodessa, vaikka sillä ajalla voisi tehdä jotain itselle tärkeää tai vaikka vain nauttia olostaan. Minulla oli uskomus, että ihmisen kuuluu sairastaa joka vuosi ja vielä useita kertojakin. Mutta niin ei oikeasti ole. Maailmassa on paljon ihmisiä, jotka ovat terveitä jatkuvasti vaikka olisi millainen flunssa-aalto tai joku eläin flunssa. Ihminen voi siis olla terve. Mieti mitä sinä voisit tehdä sairastamisen sijaan? Olen ollut kahdeksan vuotta yrittäjänä ja en ole joutunut olemaan kertaakaan pois töistä sen takia, että olisin kipeä. Enkä myöskään ole mennyt kipeänä töihin. Uskon, että suuri syy siihen on se, että en ole suunnitellut sellaista vaan olen suunnitellut olevani terve. Suunnittelun lisäksi siihen liittyy paljon muutakin. Joseph jakoi meille paljon hyvää tietoa mm. tähän liittyen.

Yksi asia on vetovoiman laki. Käytännössä siis miten voit vetää puoleesi terveen elämän. Vetovoiman laista Joseph sanoi, että hän tykkää kutsua sitä ennemminkin periaatteeksi. Hänen mielestään lain voi rikkoa. Periaate vain on, kuten esimerkiksi painovoima. Oleellinen asia Josephin mukaan on se, että kyse ei ole vain siitä mitä ajattelemme vaan myös siitä mitä sinä teet, miten käytät kehoasi ja mitä tunnet. Kun tämän kaiken yhdistää oikealla tavalla niin voi todella vetää puoleensa mm. terveyttä.

Joseph järjestää seminaareja myös Euroopassa vetovoiman laista ja terveydestä (Z-factor). Tiimimme sivuilta löytyy lisätietoa tulevista seminaareista. Olen itse käynyt kaikki Josephin omat seminaarit Euroopassa viimeisen neljän vuoden ajan. Viimeksi olin hänen terveysseminaarissaan, Z-factor,  Sveitsissä viime marraskuussa. Blogistamme löytyy tästä pieni juttu ja löydät sen tästä.

Saimme paljon hyvää palautetta tästä ensimmäisestä nettiseminaarista. Tässä yksi palaute seminaariin osallistuneelta Henryltä:

"Kiitos hyvästä webinaarista! Tämä oli ensimmäinen webinaari johon osallistuin. Koin tämän loistavaksi tavaksi oppia uusia asioita ilman että joudun näkemään ylimääräistä vaivaa. Joseph on loistava puhuja ja oli mahtavaa nauttia siitä kotona sen sijaan että kiireen keskellä olisi pitänyt lähteä matkustamaan toiseen kaupunkiin tai ulkomaille. Näin sain täyden hyödyn käyttämästäni ajasta ja kynnys osallistumiseen oli hyvin pieni. Erityisen hyvänä verrattuna live-seminaariin pidin vuorovaikutuksen helppoutta. Sain ottaa osaa seminaariin kun minulla heräsi kysymyksiä aiheesta. Sain esittämiini kysymyksiin vastauksen heti. Konsepti tuntuu todella toimivan. Toivottavasti jatkossa pääsemme nauttimaan tällä tavoin monista mielenkiintoisista koulutuksista ja vieläpä live-kuvan kera. Kiitos vielä kerran!" - yst. terv. Henry Keskinen, yrittäjä

Nettiseminaareja on tulossa lisää ja sinullakin on mahdollisuus päästä mukaan osallistumaan hyvin helposti kotisohvaltasi. Mistä aiheista sinä haluaisit kuulla lisää tai kenen seminaariin sinä haluaisit osallistua suoraan kotisohvaltasi?

Aurinkoista päivää!

Innostavin terveisin,

Ilkka Uskalla Innostua -tiimi