Jäänmurtajien kirjasuositukset ja pussailua

Ei ehkä ihan heti arvais, että otsikon asioilla on yhteys... Viime viikon Yritystä Stadiin -tapahtumassa tapasin pikaisesti Karla Niemisen, joka kirjoittaa Jäänmurtajat sivulla blogia. Hänellä on monista ihmissuhteisiin liittyvistä kirjoista suosituksia ja juttuja.

 

Kirjalistalla on monia itselleni tuttuja kirjoja ja muutamia sellaisia mitä olen jo pitkään ajatellut lukevani. Listalla mm. Dale Carnegien "Miten saan ystäviä, menestystä ja vaikutusvaltaa", joka oli yksi ensimmäisistä minun lukemista kirjoista ihmissuhteisiin liittyen. Sain siitä todella merkittäviä ajatuksia ja ideoita siihen miten voi luoda itselleen ystäviä nopeasti ja miten pitää parempaa huolta omista ihmissuhteistaan.

Uudemmista kirjoista löytyy mm. Timothy Ferriksen 4 Tunnin työviikko, joka on yksi minun ehdottomia suosikkejani. Ei siksi, että kannattaisin neljän tunnin työviikkoa vaan, koska tuo kirja on täynnä hyviä ideoita oman elämänsä yksinkertaistamiseen ja miten voi päästä monessa asiassa helpommalla tai saa aikaan tehokkaammin tuloksia.

Katsopa siis Karlan suositukset tästä (Lista löytyy kun kelaat sivua alaspäin)

 

Tämän viikon innostava video on... hmmm... pussailua

Muistatko kun pussasit ensimmäisen kerran? Tällä videolla ekat pusut ja tuuletukset. Ajattelin tuulettaa seuraavan viikon ajan samalla tavalla aina kun saan tai saan antaa pusun - Tekee siitä vieläkin erikoisemman ja paremman ja moninkertaistaa fiilikset!

httpv://www.youtube.com/watch?v=iEN-kHe5o_Y

 

Ilkka Koppelomäki innostuu elämästä, oman mielen mahdollisuuksista ja uusista kokemuksista. Ilkalle on tärkeää ihmiset, elämästä nauttiminen, hyvinvointi ja tehokkuus. Kun Ilkka ei ole tehokas, hän on transsissa. Tervetuloa mukaan matkaan  innostuksen lähteille! Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen Uskalla Innostua -viikkokirje! -> Tilaa viikkokirje

 

 

 

Keskustele kanssani – Kerro mitä on mielessäsi :)