Wellness & Vitality

Osallistuin maanantai illan iloksi Siv Sjöholmin ja Nita Arpiaisen "Wellness & Vitality" -seminaariin Helsingissä. Nämä nuoret naiset ainakin itse näyttävät hyvin elinvoimaisilta ja terveiltä, mikä on erittäin hyvä lähtökohta tälläiselle seminaarille. Hyvinvointiseminaareja on monenlaisia ja niissä on usein tiukkojakin suuntauksia ja ajatuksia siitä mikä on juuri se oikea tapa tai ravinto ihmisen hyvinvointiin. Tässä seminaarissa pureuduttiin aiheeseen kuitenkin hyvin kokonaisvaltaisesti ja annettiin paljon tietoa ja ennen kaikkea vaihtoehtoja tavanomaisille tavoille pitää itseään kunnossa. Monia hyvinvointiohjelmia säätelee markkinat ja se mikä myy parhaiten. Tässä seminaarissa olennaisinta oli kuitenkin oikeasti terveys ja hyvinvointi eikä se mikä tuottaa jollekin rahaa. Siv sanoikin, että juuri sinä itse olet paras sanomaan mikä sinulle sopii parhaiten. Siis, jos jokin tuntuu hyvältä niin suunta on oikea ja siihen on hyvä jatkaa.

Nita jakoi tietoa kokonaisvaltaisemmin hyvinvoinnista. Mieleeni jäi ajatus siitä, että oma hyvinvointi on suurimpia lahjoja mitä voimme itse antaa läheisillemme. Kun itse voi hyvin niin on helppo olla toisten iloksi. Hyvinvointi on tietysti jokaiselle erilainen asia ja jokainen voi ymmärtää sen itselleen haluamallaan tavalla ja juuri tähän hetkeen sopivasti.

Illan aikana käsiteltiin myös ihmissuhteita. Hyvänä muistutuksena Siv sanoi, että on täysin illuusio se, että toinen ihminen voisi tehdä sinusta onnellisen. Onnellisuus on todellakin meidän jokaisen omalla vastuulla, vaikka usein saatammekin odottaa, että joku toinen tuo meille onnen.

Nitalla ja Sivillä näytti oikeasti olevan omakohtaista kokemusta ja paljon tietoa hyvään ravintoon ja ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyen. Heillä on toinen seminaari nyt tiistaina 10.8.2010 Helsingissä ja kuulin, että siellä on neljä peruutuspaikkaa jäljellä. Jos nämä aiheet kiinnostavat niin voin suositella lämpimästi. Ilta oli monipuolinen ja energinen!

Tässä vielä Nitan ja Sivin kotisivut. Sivuilta löydät myös heistä tarkempaa taustatietoa.

www.nitawellness.com www.successisvitality.com

Innostavin terveisin, Ilkka Uskalla Innostua

www.uskallainnostua.fi P. S. Joko sinulle tulee Suomen innostavin viikkokirje?