Päivä Suhteelle on kokonainen ja ainutlaatuinen päivä parisuhteen kehittämiselle!

Valmennus jokaiselle, joka haluaa parantaa ja syventää parisuhdetta. Meille ei opetettu koulussa, mitä tehdä, jos suhde tökkii. Olemme luoneet tämän päivän, koska tiedämme, että jokainen parisuhde voi voida paremmin, jos sitä kehitetään.  

 
 
 
 

HALUAMME TEHDÄ TÄSTÄ SINULLE TAI TEILLE PÄIVÄN, JOHON ON HELPPO JA MUKAVA TULLA. PÄIVÄ, JOSSA SAATTE MAHDOLLISUUDEN OPPIA TOISISTANNE JA SUHTEESTANNE, JA SYVENTÄÄ SUHDETTANNE.

Päivämme koostuu eri pituisista vaikuttavista workshopeista ja luennoista, joissa pohditaan ja käsitellään parisuhteen kannalta tärkeitä asioita. Yhdessä tehtävät harjoitukset ovat olennainen osa päivää.

Suosittelemme osallistumaan yhdessä kumppanin kanssa, mutta tarjoamme mahdollisuuden osallistua myös ilman kumppania tai sinkkuna. Tärkeintä on, että haluat oppia luomaan entistä paremman suhteen!  

Vaikka keskitymme valmennuksessa parisuhteen kehittämiseen, päivän annista on hyötyä mihin tahansa ihmissuhteeseen (lapset, vanhemmat, työpaikka).

 

Tämä sopii sinulle, jos:

✓Kaipaat parempaa yhteyttä puolisoosi

✓Teillä menee hyvin, mutta haluaisitte, että teillä menisi vielä paremmin

TAI

✓Haluat oppia ymmärtämään itseäsi ja parisuhdettasi paremmin

 

”Entistä harvempi on onnellinen parisuhteessa”
(HS 1.11.2016)  

”56% kertoo, että puolison kanssa riitely on lisääntynyt lasten synnyttyä”
(Meidän perhe 07/2017)  

”Suomalaiset parisuhteet ovat tyypillisesti melko onnellisia.”
(Perhebarometri 2007, Parisuhdeonnen avaimet ja esteet, Osmo Kontula, Väestöliitto E 38/2009)  

 
 
 
 

WORKSHOP 1: SYVEMPI YHTEYS PUOLISOOSI

ilkka koppelomäki

Tuntuuko jommasta kummasta suhteessanne, että teiltä puuttuu yhteys? Haluaisitteko syventää yhteyden tunnetta suhteessanne (eli sitä että on mukava olla yhdessä)?  

Yhteys voi hävitä hetkellisesti tai kokonaan esimerkiksi, jos teillä:

 • ei ole riittävästi yhteistä aikaa 

 • on riitoja tai erimielisyyksiä 

 • on erilaiset tarpeet 

 • on muuttunut elämä jollakin tapaa  

Päivän ensimmäisessä osassa opit ja ymmärrät:

 • miten pienistä asioista yhteyden tunne on kiinni

 • mitkä ovat merkittävimmät arkiset pienet tai isot asiat, joilla työnnät puolisosi kauemmaksi (näissä erilailla toimiminen voi muuttaa arkeanne merkittävästi)

 • miten voit auttaa toista kokemaan enemmän yhteyttä

 • millä pienillä teoilla voit ylläpitää yhteyttä puolisoosi (tämä on erityisen hyvä, jos teistä tuntuu, että teillä on rajallisesti aikaa)

 • miten pettymykset syntyvät ja tuhoavat yhteyden

 • miten voitte vähentää pettymyksen tunnetta ja lisätä yhteyttä

 • paljon itsestäsi ja kumppanistasi!  

Tässä ei ole kyse valmiista diaesityksestä, vaan käyt nämä kaikki puolisosi kanssa läpi. Saat siis vastauksia, jotka todella auttavat rakentamaan suhdettanne. Toki saat meiltä myös kasan vinkkejä, jos juttelu ei jostain syystä kulje.  

Parhaat tulokset tulevat, kun kumpikin on valmis juttelemaan.  

Yksin osallistuvalle: Pystyt hyödyntämään harjoituksia omalta osaltasi suhteen rakentamiseen, vaikka sinulla ei olisikaan puolisoa mukana valmennuksessa.


WORKSHOP 2: Rohkeita askelia kohti rakkautta

Tara Lange

Parisuhde on tunteiden vuoristorataa! Hyvä parisuhde aiheuttaa tunteita, niitä hyviä, mutta myös niitä ”pahoja”. Miksi näin on? Eikö rakkauden kuulu olla vain höttöistä huumaa?

Löydämme usein vierellemme vastakohtamme. Erilaiset tavat ja uskomukset ärsyttävät ja aiheuttavat suuria tunteita, mutta mitä jos asian näkisi toisin? Parisuhteen ansiosta voimme vapautua huonoista tavoistamme, sokeudestamme ja jumeistamme, ja kasvaa ja tuntea täyttymystä yhdessä, aivan tavallisen arjen tohinassa. Juuri puolisolta voit oppia ne asiat, jotka sinulle ovat vaikeita ja sinä voit opettaa puolisollesi ne asiat, jotka ovat hänelle vaikeita.

tara_lange_ilman_sinua_ei_olisi_minua_kirja.jpg

Tunteista puhumisen ei pidä olla jäykkää ja teoreettista, tylsää ja tahmeaa. Tunteet vievät meitä ylös ja alas ja ovat elämämme suurenmoisia rikastuttajia. Mitä vapaammin ja rohkeammin tunteista puhumme, sen helpompaa ne on kaikki hyväksyä. Tunteet kertovat meille sen, mitä tarvitsemme, joten jos emme kuuntele tunteitamme, emme tiedä mitä tarvitsemme. 

Päivän toisessa osassa opit ja ymmärrät:  

 • Miten maskuliinisuus ja feminiinisyys ilmenee suhteessanne?

 • Miksi vastakohdat vetävät toisiaan puoleensa?  

 • Mitä tunteet meille viestittävät tarpeistamme?

 • Mitä minä tarvitsen eniten, entä puolisoni?

 • Milloin toista pitää kannustaa, milloin antaa olla rauhassa?  

 • Miten tukea toista raskaiden tunteiden kanssa?  

Kun ymmärrätte, miksi toinen käyttäytyy miten käyttäytyy, on helpompi hyväksyä hänen tapansa toimia. Osaatte tasapainoittaa toistenne tunteita ja auttaa toisianne eri tunnetiloissa, sen sijaan että ärsyynnytte ja syytätte toisianne. Perhe-elämä rauhoittuu ja kotona on kevyempää ja iloisempaa. Rakkaudelle on enemmän tilaa.


WORKSHOP 3: Nautinnollisempi seksielämä

Risto Santala & Saana Valkama

Parisuhteen erottaa muista suhteista juuri seksuaalinen vetovoima kumppania kohtaan. Se on yksi suuri tekijä, miksi läheisyyden ja seksin ylläpitäminen suhteessa on tärkeää.  

Haluatko lisää läheisyyttä parisuhteeseen? Haluatko parantaa yhteyttä kumppaniisi? Haluatko parempaa seksiä useammin?  

Tässä workshopissa:

 • Saat keinoja joilla yhdistät seksin ja läheisyyden helposti kiireiseen arkeesi

 • Luotte täysin uuden tason yhteyden toisiinne

 • Opit seksin eri muodot ja ulottuvuudet

 • Opit kommunikoimaan paremmin

 • Opit tuntemaan itsesi ja kumppanisi paremmin

 • Saat keinoja joilla opit tuntemaan ja löytämään seksuaalienergiasi


WORKSHOP 4: Paremmat yksilöt, parempi suhde

Ilkka koppelomäki

Päivän viimeisessä osuudessa teemme harjoituksia yksin ja yhdessä. Näiden harjoitusten tarkoitus on auttaa teitä olemaan tyytyväisempiä itseenne, toisiinne ja suhteeseenne. Sen lisäksi tästä alkaa uuden suhteenne rakentaminen!  

Kirkastat:

 • mitä sinä haluat elämässä ja suhteessa

 • mihin haluatte viedä suhdettanne

 • ja luot uuden alun suhteellenne!

 
 
 
 
 

 
taralange2.jpg

Tara Lange

Tara Lange on kolmen lapsen äiti, vaimo, kirjailija, luennoitsija ja Hidasta Elämää-bloggaaja. 

Tara on kirjoittanut kirjat: Vihermehu -luonnollinen elinvoimaa luonnosta, Äitipeli - selviydy voittajana, Tikapuut rakkauteen – tunne elämäsi ja Tikapuut rakkauteen - tunne itsesi tehtäväkirja.

Taran uusi kirja: Ilman sinua ei olisi minua – parisuhteen vetovoima ilmestyy elokuussa 2019.

Tara on omien sanojensa mukaan jästipää, joka on tarvinnut kaikki elämänsä opetukset HC-tyylillä - muuten ei olisi viesti mennyt perille. Hän jakaa elämäänsä ja niistä saatuja oivalluksia avoimesti ja rehellisesti sosiaalisessa mediassa ja blogeissaan. Luonnollista ja joutilasta elämäntapaa kannattava, mieheensä palavasti rakastunut Tara elää unelmaelämäänsä viiden lapsen, kolmen kissan ja koiran uusperheessä. Hän luennoi ympäri Suomea, pitää kursseja ja retriittejä aiheinaan tunne-elämä, parisuhde, vanhemmuus ja elämän ja itsensä syvempi ymmärtäminen. Tara tunnetaan myös Suomen vihermehu-guruna. Hän on innostanut tuhansia ihmisiä löytämään luonnon ja luonnollisuuden avulla terveellisemmän ja kevyemmän olon.  

Taran tyyliä on kuvattu suoraksi ja rehelliseksi ja hän auttaa tarinoillaan ihmisiä itse oivaltamaan ja vapauttamaan tunnelukkojaan ja uskomuksiaan. Hänen luentonsa hipovat elävyydessään stand-up showta. Taran asenne elämään on lempeän letkeä ja iloinen ja hänellä on vahva usko ihmisiin ja ihmeisiin.  


 
ilkkako.jpg

ilkka koppelomäki

Ilkka Koppelomäki on 35-vuotias itsensä johtamisen valmentaja, Uskalla Innostua -tiimin perustaja ja Elämäsi parisuhde -videokurssin tekijä. Ilkka on ollut pidettynä puhujana ja valmentajana jokaisessa Päivä suhteelle -tapahtumassa. Hän asuu Helsingissä yhdessä puolisonsa ja kolme vuotiaan poikansa kanssa.  

Takanani on monenlaisia suhteita. Etäsuhteita, yhdessä asumista ja perhe, jossa puoliso toi mukanaan kaksi pientä lasta. Jokaisen suhteen halusin toimivan, mutta en tiennyt täysin miten se tapahtuisi. Yliopistossa opiskellessani kiinnostuin itsensä kehittämisestä ja se toi lopulta kiinnostuksen ja avaimet myös parisuhteen kehittämiseen.  

Kuusi vuotta sitten tapasin nykyisen elämäni naisen. Hänen kanssaan olemme usein todenneet yhdessä yhden asian: Olemme täysin erilaisia. Sanotaan, että vastakohdat vahvistavat. Allekirjoitan osan tuosta, mutta vain osan. Erilaisuus on tuonut paljon haasteita. Omalta osaltaan se on lahja, joka on auttanut meitä kumpaakin kasvamaan sekä ihmisenä että kumppanina.  

Neljä vuotta sitten meille syntyi poika. Hän oli Ihme, joka syntyi suunnitellusti omassa kodissamme. Se yhdisti meidät tavalla, jota kumpikaan ei ollut koskaan kokenut. Tunsimme ennen kokematonta yhteyttä.  

Viime vuosina olemme kuitenkin saaneet kokea yrittäjä-lapsiperheen arjen, joka laittoi myös suhteemme koetukselle. Itseasiassa jo puoli vuotta Ihmeen syntymän jälkeen, ihmettelimme missä se yhteys oikein on. Haasteita on ollut paljon ja niitä tulee varmasti jatkossakin.  

En usko, että olisimme yhdessä tai niin onnellisia, jos emme kehittäisi suhdettamme. Jos emme käyttäisi niitä oppeja, joita olemme sekä yhdessä että erikseen opiskelleet parisuhteen voimistamisesta.  

Minulle parisuhteen kehittäminen on sekä tärkeä arvo että intohimo. Haluan pitää huolta meistä.  

Tässä valmennuksessa jaan parhaimpia asioita, joita olen oppinut yhteyden rakentamisesta ja parisuhteen kehittämisestä.” 


 
ristojasaana2.jpg

Risto Santala & Saana Valkama

Risto ja Saana ovat pariskunta, joiden intohimona on rakkaus ja seksi. He haluavat lisätä ihmisten tietoisuutta viisaasta kehosta, seksuaalisuudesta ja seksuaalienergian tärkeydestä. 

He ovat neljän pojan uusioperheen vanhemmat ja toimivat molemmat yksityisyrittäjinä hoito- ja valmennustehtävissä seksuaaliasioissa. He ovat toimineet mm. Ylen Vanhempien seksikoulussa opettajina sekä olleet mediassa esillä de-armouring hoitojen puolestapuhujana.  

”Elämme parhaimpia ja pahimpia ruuhkavuosia, jossa tasapainottelemme työn, parisuhteen, lasten ja henkilökohtaisen kehityksen kanssa. Olemme käyneet läpi lähes kaikki suuret kriisit, joita suhteessa voi kohdata ja ne ovat vahvistaneet uskoamme siihen, että parisuhteessa kasvua täytyy tapahtua ja suhteen eteen on tehtävä töitä. Valitsemme toisemme joka päivä. Elämme niin kuin opetamme.  

Meitä yhdistää voimakas seksuaalienergia ja halu auttaa ihmisiä löytämään sen kautta oma voimansa. Seksi ja seksuaalisuus on meille aivan yhtä luonnollinen ja tärkeä asia, kuin uni ja ravinto ihmiselle. Seksuaalienergia on luomisenergiaa, joka ympäröi meitä joka puolella. Nyky-yhteiskunta ei tue riittävästi ihmisen luontaista seksuaalisuutta ja sen ilmentämistä vaan se koetaan hävettävänä ja jopa pelottavana asiana, joka painetaan alas. Samaan aikaan meille annetaan tietynlainen kuva seksistä mediassa, joka harvoin vastaa todellisuutta. 

Kun ihminen löytää ja oppii uudelleen käyttämään omaa seksuaalienergiaansa luonnollisena luovuuden ja innostuksen lähteenä, hän saa käyttöönsä uskomattoman voimavaran. Sen avulla hän pystyy kehittämään tietoisuuttaan ja yhdistämään eläimelliset vaistonsa intuitiivisiin älyllisiin voimiin.”

 
 
 

Päivä suhteelle -valmennus järjestettiin ensimmäisen kerran 2014. Se on kasvanut pienestä valmennuksesta merkittäväksi suomalaisen parisuhde-elämän kehittäjäksi. Päivä suhteelle -valmennuksiin on osallistunut vuosien aikana jo yli 500 osallistujaa.

 
“Päivä Suhteelle -valmennus oli antoisa ja avartava kokemus. Sain uusia näkökulmia ja ajatuksia, jotka käytäntöön viemällä saa varmasti aikaan paljon hyviä asioita sekä minussa itsessäni että tavassa jolla kohtaan läheisiäni. Uskon valmennuksen perhosvaikutuksen tavoin saavan aikaan hyvää myös kanssaihmisissä. Lupaan entistä herkemmin kääntää näkökulmaani toisen maailmaan - enkä itsepäisesti pitäydy vain omassani. Kiitos!”
— Nainen, parisuhteessa
”Tuntuu, kuin alkuhuumamme olisi palannut takaisin.”
— Nainen, parisuhteessa
”Olemme lähentyneet toisiamme ja puhumme samoista asioista samoilla nimillä. Myös yhteinen kokemus oli tärkeä. Päivä oli mahtava ja huipputyypit olivat puhumassa. Suuri kiitos!”
— Nainen, avoliitossa
”Huomioimme toisemme paremmin, kolistelemme vähemmän panssareita ja pidämme toisistamme parempaa huolta.”
— Mies, avoliitossa, 2 lasta
“Osoitamme rakkautta enemmän arjessa - mistä se oli unohtunut aika pitkälti. Riitelemme tosi paljon vähemmän ja riidat sovitaan nopeammin kun on tuoreessa muistissa hyvät tiedot ja vinkit. Onnellisuus perheessä on kasvanut.”
— Avoliitossa oleva perhe (palaute 1kk valmennuksen jälkeen)
 

Missä tilanteessa oleville pariskunnille suosittelisit valmennusta?

”Kaikenlaisissa. Päivä antaa varmasti paljon oli tilanne mikä tahansa.”
””Väljähtäneille” parisuhteille. Niille, jotka ovat olleet pitkään yhdessä, mutta yhteys on kadonnut.”
”Kun vielä halutaan olla yhdessä ja jos löytyy vielä henkilökohtaista joustoa tulla puoleen väliin vastaan.”
”Sellaisessa missä kaikki on tasaista ja vaarana on pitää toista itsestäänselvänä.”
”Lukkotilanteessa oleville. Kun puhetta puuttuu ja kommunikointi toisen kanssa on täyttä olettamusta.”
”Kaikenlaisissa tilanteissa oleville. Asioita voi aina parantaa ja itsensä tuntemisen lisääminen parantaa kaikkia ihmissuhteita. Myös tulevia.”
 
 
 

Meille on tärkeää järjestää teille mahdollimman hyvä valmennuskokemus. Sitäkin tärkeämpää meille on se, että tästä tapahtumasta on konkreettista hyötyä parisuhteeseesi ja elämääsi.  

Suosittelemme, että varaatte yhdessä puolisosi kanssa yhden tai kahden yön treffit valmennuksen yhteyteen. Näin saatte nauttia rauhallisesta aamusta ennen valmennusta ja yhteisestä ajasta sen jälkeen.

 
 
black.jpg

La 30.11.2019

10.30 - 11.00 Rekisteröinti

11.00 - 19.00 Valmennus

 

Pidämme päivän aikana noin tunninmittaisen ruokatauon (omakustanteinen)

 
 
valmennus.jpg

Helsinki

Tarkempi paikka selviää myöhemmin

 
 

Valmennukseen on saatavilla lippuja kahdessa kategoriassa: Peruslippu ja Pariskuntalippu.  

Peruslippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valmennukseen yhdelle henkilölle. Pariskuntalippu oikeuttaa sisäänpääsyyn valmennukseen kahdelle henkilölle. Pariskuntalippuun sisältyy Elämäsi Parisuhde -videovalmennus, jonka saat sähköpostiisi lipunoston jälkeen. Voit ostaa Pariskuntalipun yhdessä puolisosi tai ystäväsi kanssa. 


 
 

PARISKUNTALIPPU 249€!

ovh. 590€

pariskuntalippu sisältää…

 • Sisäänpääsy valmennukseen kahdelle henkilölle

 • Elämäsi Parisuhde -videovalmennus (ovh. 98€)


 

PERUSLIPPU
149€

ovh. 390€

peruslippu sisältää…

 • Sisäänpääsy valmennukseen YHDELLE henkilölle


 
 

Mikä on Päivä Suhteelle -parisuhdevalmennus ja kenelle se on tarkoitettu?

Päivä Suhteelle on yksi kokonainen päivä parisuhteen kehittämiselle. Päivämme koostuu eri pituisista luennoista, joissa pohditaan ja käsitellään parisuhteen kannalta tärkeitä asioita. Luentoihin kuuluu myös harjoituksia, joissa annamme sinulle ja teille täyden vapauden päättää osallistutteko niihin vai seuraatteko vain, kun muut tekevät harjoituksia. 

Voit tulla valmennukseen yhdessä kumppanin kanssa, yksin ilman kumppania tai sinkkuna. Tärkeintä on, että haluat oppia luomaan entistä paremman suhteen!

Voinko ostaa useamman tarjoushintaisen lipun?

KYLLÄ! Voit ostaa niin monta lippua tarjoushinnalla kuin haluat itsellesi ja ystävillesi.

Saanko valmennuslipun kotiin?

Toimitamme valmennuslipun eli vahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti tilauksen yhteydessä. Suosittelemme tarkistamaan myös roskapostikansion, jos vahvistusta ei näy. Emme lähetä erillistä lippua. Saat lunastettua lippusi valmennuksen rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Pystynkö maksamaan lipun laskulla tai osissa?

KYLLÄ! Sekä Collector, että Klarna tarjoavat laskutusvaihtoehdon verkkokaupassamme (Collector lisää laskutusmaksun 2,95€, ja Klarna 2,50€). Jos haluat maksaa osissa, valitse maksutavaksi joko Collector (kassalla ensimmäisenä nappi, jossa lukee LASKU/OSAMAKSU) tai alempaa napista Klarna-tilin osamaksu. Molemmilla palveluntarjoajilla on omat sopimusehtonsa, jotka voi lukea linkistä ennen hyväksymistä. Halutessasi voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi, ja lähettää meille laskutustietosi. Tällöin kuitenkin koko laskun viimeinen eräpäivä tulee olla ennen valmennusta.

Voinko valita paikkani etukäteen?

Päivä Suhteelle -valmennuksessa ei ole numeroituja paikkoja, eikä paikkoja voi varata etukäteen.

Missä rekisteröinti tapahtuu?

Rekisteröinti tapahtuu ennen valmennusta valmennuspaikalla. Saat lunastettua lippusi valmennuksen rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella. Rekisteröinti aukeaa klo 10.30. Suosittelemme tulemaan ajoissa paikalle.  

Kuuluuko valmennuksen hintaan ruokailuja?

Pidämme päivän aikana noin tunnin ruokatauon. Voit käydä ruokailemassa omakustanteisesti lähiravintoloissa. 

Entä jos en pääsekään valmennukseen?

On tietysti harmillista, jos et pääsekään mukaan. Lipuillamme on 14 päivän palautusoikeus. Sen jälkeen lippuja ei voi peruuttaa ja niistä ei saa rahoja takaisin. Näin varmistamme tapahtumiemme toteutumisen. Voit kuitenkin antaa tai myydä lippusi eteenpäin, niin sijoituksesi ei mene hukkaan. Ilmoita uudesta lipun haltijasta meille osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi. Kerro mistä tapahtumasta on kyse ja kuka tulee lipullasi (nimi, puhelin, sähköposti).  

Miten tapahtumaan pukeudutaan?

Tähän valmennukseen ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin. Huomioi myös, että isot tilat ovat usein voimakkaasti ilmastoituja. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.  

Mitä, jos en pidäkään valmennuksesta?

Valmennuslipuissamme on tyytyväisyystakuu. Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että olet täysin tyytymätön valmennukseen, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. Lue tarkemmin lippuehtomme.  

Mitä jos en löydä vastausta kysymykseeni näiltä sivuilta?

Jos sinulla on mitä tahansa muuta kysyttävää, voit aina lähettää viestiä asiakaspalveluumme osoitteeseen tiimi(a)uskallainnostua.fi, niin autamme sinua!