Nämä ehdot koskevat tapahtumistamme, verkkokaupasta tai asiakaspalvelustamme tilattuja ja ostettuja lippuja.


TYYTYVÄISYYSTAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennus ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun. 
 

REKISTERÖINTI JA LIPPU

Tapahtumaan osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä tapahtumapaikalla ennen tapahtuman alkua. Osallistuja voi rekisteröityä tapahtumaan esittämällä henkilöllisyystodistuksen tai sähköpostiinsa saaman lipun/ tilausvahvistuksen. Lippu tulee maksaa joko heti tilauksen yhteydessä tai ennen tapahtumaa tilauksen yhteydessä sovitulla tavalla. 
 

LIPUN PALAUTUS JA VOIMASSAOLO    

Yli 30 päivän päässä oleviin tapahtumiin annamme sinulle 14 päivää aikaa peruuttaa osallistumisesi tilauspäivästä eteenpäin. 14 päivän jälkeen lippua ei voi peruuttaa ja pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi tässä tilauksessa sovitulla tavalla. Peruutus tulee aina tapahtua kirjallisesti sähköpostilla asiakaspalveluumme*. Alle 30 päivän aikana tapahtuviin tapahtumiin pidämme oikeuden laskuttaa tilauksesi tässä tilauksessa sovitulla tavalla ilman peruutusoikeutta. Käyttämätöntä lippua ei hyvitetä.

“Saa mitä haluat” -valmennuksiin ostetut liput ovat voimassa 12 kk ostopäivästä eteenpäin. Lipun voi käyttää missä tahansa kaupungissa, jossa tapahtumia järjestetään. Osallistujan tulee ilmoittaa muutoksista ja ilmoittautua haluamaansa tapahtumaan asiakaspalveluumme*. 
 

M A K S A M I N E N

Maksu tulee suorittaa tässä tilauksessa sovitulla tavalla. Tarvittaessa maksusta voidaan sopia uudestaan, kun otat yhteyttä asiakaspalveluumme.* Laskutuksessa lisäämme 5 euroa / lasku laskutuslisän. 
 

KUVAAMINEN JA ÄÄNITTÄMINEN

Tapahtumissamme saatetaan ottaa kuvia tai tapahtumamme saatetaan äänittää tai videoida joko osittain tai kokonaisuudessaan. Kuvia saatetaan käyttää nettisivuillamme, blogissamme, esitteissämme tai sosiaalisessa mediassa. Videoita ja äänitteitä käytetään valmentajan kehittymiseen ja niissä olevia valmentajan osuuksia saatetaan osittain tai kokonaan julkaista ja myydä. Kysymme sinulta erikseen luvan, mikäli haluamme käyttää äänite tai videomateriaalia, jossa esiinnyt. Osallistuessasi annat hyväksynnän kuvaamiseesi, tilaisuuden äänittämiseen ja videointiin. Mikäli et halua esiintyä kuvissa, niin ilmoita siitä rekisteröinnin yhteydessä tiimillemme. 

TAPAHTUMAPAIKKA JA -AIKA

Järjestäjä on sopinut tapahtumalle paikan ja ajan. Järjestäjällä on oikeus muuttaa näistä kumpaakin tarpeen tullen. Tälläisessä tapauksessa järjestäjä ilmoittaa muutoksista sähköpostilla asiakkaalle. Tapahtuman peruuntuessa kokonaan, järjestäjä on velvollinen palauttamaan asiakkaalle maksetun summan. Tapahtuman järjestämisestä ja myynnistä vastaa Inner Strength Finland Oy / Uskalla Innostua. 
 

ULKOMAALAISET SEMINAARIT

Tämä ehto koskee tapahtumia Suomen ulkopuolella, jossa Inner Strength Finland Oy (myöh. ISF) vastaa seminaarilippujen myynnistä ja asiakaspalvelusta asiakkaan ja seminaarin järjestäjän välillä. ISF ei ole velvollinen korvauksiin, mikäli järjestäjä vaihtaa seminaarin ajankohtaa tai paikkaa. ISF ei myöskään ole velvollinen korvauksiin mikäli järjestäjä peruuttaa seminaarin kokonaisuudessaan. ISF on velvollinen palauttamaan asiakkaalle järjestäjän palauttamat rahat, jotka kuuluvat asiakkaalle. ISF vastaa siitä, että asiakas saa seminaariin ostamansa lipun. 
 

DIGITAALISET- JA ONLINE-TUOTTEET

Digitaalisilla tuotteilla on 60 päivän tyytyväisyystakuu siitä asti, kun lähetämme ensimmäisen videon tai tuote on toimitettu. Jos et ole tyytyväinen 60 päivän aikana, niin saat maksamasi summan takaisin (ilmoitus tulee tehdä asiakaspalveluumme*) 
 

VASTUU

Järjestämämme ja markkinoinamme valmennukset voivat luvata erilaisia keinoja ja työkaluja elämän muutokseen. Osallistuja hyväksyy sen, että järjestäjänä vastaamme palveluiden ja tuotteiden järjestämisestä ja tarjoamisesta. Vastuu muutoksista ja elämän toteuttamisesta on itse asiakkaalla. Ymmärrät, että sinulla on vastuu tuloksista ja teet kaikki muutokset elämässäsi ja liiketoiminnassasi omalla vastuullasi. 
 

TIETOSUOJA

Tietosi tallennetaan asiakasrekisteriimme. Yhteystietojasi käytetään kommunikointiin, joka liittyy ostamaasi tapahtumaan / tuotteeseen. Erillisellä luvalla olemme sinuun yhteydessä myös muista tapahtumistamme ja tuotteistamme. Emme koskaan myy tai anna tietojasi eteenpäin.

Tarkempi rekisteriselosteemme löytyy Tietosuoja-sivultamme.

ONGELMATILANTEISSA

Asiakkaan tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme kaikissa ongelmatilanteissa. Haluamme palvella asiakkaitamme hyvin ja kunnioittaen ja uskomme, että voimme ratkaista epäselvät tilanteet keskustelemalla. 


Yhteydenotto

Mikäli sinulla on kysyttävää, kommentoitavaa, tai haluat muuten ottaa meihin yhteyttä, voit soittaa meille numeroon 045 1145 688, tai lähettää meille postia Yhteydenotto-sivullamme, tai sähköpostitse osoitteeseen tiimi@uskallainnostua.fi

 

WOULD  YOU PREFER THESE TERMS IN ENGLISH? PLEASE VISIT OUR TERMS OF ORDER -PAGE.