PASSION TEST VALMENNUS

LÖYDÄ OMAT INTOHIMOSI, SAAT AVAIMET OMAAN MENESTYKSEESI JA MERKITYKSELLISEMPÄÄN ELÄMÄÄN

Sisäisen äänesi kuunteleminen ja omien intohimojesi löytäminen ohjaa sinua elämään juuri sinun itsesi näköistä elämää. Intohimojesi mukaiset valinnat tekevät päivistäsi merkityksellisempiä ja toteutat helpommin omaa elämäntarkoitustasi. Passion Test valmennuksen myötä tarvittavat muutokset ovat helpompia, mielekkäämpiä ja säilytät sisäisen rauhasi. Menetelmä auttaa sinua tasapainoisesti jokaisella elämäsi osa-alueella.

itsetuntemus ja ihmissuhdevalmennus

Sinulle, joka haluat voida paremmin itsesi kanssa tai ihmissuhteissasi

Koetko että kaipaisit vastauksia omaan käyttäytymiseesi, tunteisiin, energiatasoosi tai ihmissuhteisiin? Kaipaatko selkeyttä ja lisää energiaa elämääsi? Tai tahtoisitko löytää rinnallesi sen oikean?

Valmennuksessani luomme sillan alitajuisten motivaatiomallien ja näkyvän maailman välille.

Valmennuksessa saat tilaa löytää kysymyksiisi juuri sinulle oikeat vastaukset. Oman sisäisen matkani ansiosta saat täyden hyväksynnän ja turvan kohdata itsesi ja kokea oman selkeydentilasi. Tunnistat omat voimanlähteesi, intohimosi ja sisäisen energiasi. Ymmärtämällä itseäsi ja ihmissuhteitasi, vapaudentunteesi lisääntyy ja nautit olla oman elämäsi ohjaaja.

Oman elämän ohjaksissa oleminen on vastuunottoa ja itseensä tutustumista. Itselle hyvän salliminen ja itsensä näköinen elämä on täynnä energiaa, voimaa, rakkautta ja hyväksyntää.

"Olemme syntyneet elämään itsellemme kaikkein parasta elämää. Olemaan se, joka todellisuudessa olemme, luottaen elämän luonnolliseen rytmiin, vastaanottamaan asiat ja ihmiset, jotka auttavat meitä kasvamaan ihmisenä ja astumaan omaan potentiaaliimme."

OIKEA NAINEN

Naisille suunnattu valmennuskonsepti, jossa keskitytään oman sisäisen naiseuden voiman ilmentämiseen ja sen arkeen tuomiseen. Nykypäivän hektisyyden ja suorituskeskeisyyden keskellä helposti unohtuu pysähtyä oman luonnollisen itsen äärelle. Jokaisen naisen sisällä on Oikea nainen, joka toimii omasta sisäisestä naiseudestaan, tietää mitä haluaa ja valitsee elää omaa elämäänsä. Nainen, joka on vahva omassa herkkyydessään, rakastaa ja kunnioittaa itseään.

 

OIKEA PARISUHDE -VALMENNUS

Millaisessa parisuhteessa sinä haluat elää? Haluatko tulla kuulluksi, rakastetuksi ja hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olet?  Haluatko tuntea kihelmöintiä ja huumaavaa intohimoa, joka uudistuu ja kasvaa? Haluatko tuntea eläväsi juuri sinulle kuuluvassa suhteessa? 

Lue Oikea parisuhde-valmennuksesta lisää täältä 

 

Voit ladata Sonjan omilta sivuilta ilmaisen e-kirjan, saat erilaisia näkökulmia ja hyödyllisiä työkaluja parempaan itsetuntemukseen. 


passion test facilitator

Itsetuntemus ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäki

sonja-kaunismaki-ihmissuhde-jaitsetuntemus-valmentaja

Kotipaikkakunta: Tampere
Valmennusten toteuttaminen: 

  • Ryhmävalmennukset ja seminaarit koko Suomi
  • Passion Test workshop koko Suomi
  • Henkilökohtainen valmennus Tampere
  • Puhelin/Skype-valmennus koko Suomi
     

Ota yhteyttä

p. 050 5574245 | sonja@uskallainnostua.fi

 

SONJAN omat sivut:

www.sonjakaunismaki.com

www.oikeanainen.fi

Ennakkoluulot sulavat ja luottamus syntyy nopeasti lämpimän ja henkilökohtaisen mutta asiantuntevan ja tarkkanäköisen Sonjan kanssa.
— Niina 35v.