Back to All Events

Valmennusilta - Syvennä itsetuntemustasi, vaistonvaraisen käyttäytymisen vaikutukset

 • 7. taivas Yliopistonkatu 60 A 7 krs., Tampere (map)

Haluatko tietää, mitä muut jo tietävät sinusta? Ensisijainen vaistotyyppimme kulkee mukanamme voimakkaampana kuin itse tiedostamme! 

Valmennus yhdessä itsetuntemus- ja ihmissuhdevalmentaja Sonja Kaunismäen kanssa.

Vaistot ovat ihmisenä olemisemme alkukantaisin puoli ja ne ohjaavat meitä toimimaan välillä hyvinkin radikaalilla tavalla, kuin kyse olisi elämästä tai kuolemasta. Nykypäivänä elämme maailmassa, joka on täynnä aistiärsykkeitä ja tuntuu kuin elämän tahti kiihtyisi koko ajan. Tämä herättää meissä helposti stressin tunnetta, jolloin ensisijaisen vaistotyyppimme käyttäytyminen korostuu, vaikka henkilökohtainen elämäntilanteemme olisikin tasapainossa. 

Kun ymmärrys omasta vaistonvaraisesta käyttäytymisestä lisääntyy, voi tehdä huomioita ja uudenlaisia valintoja jokapäiväisessä elämässä.  Oma vaistonvarainen toimintamme on usein piilossa meiltä itseltämme, mutta näkyy toisille. Ihmisten vaistotyyppierot aiheuttavat läheisissä ihmissuhteissamme ehkä enemmän ristiriitoja kuin mikään muu.

Meillä kaikilla on kolme tärkeää perusvaistoa, jotka ohjaavat käyttäytymistämme.

Yleensä ohjaudumme yhden dominoivan vaiston mukaan, jonka antama viesti helposti hukuttaa alleen kahden heikomman vaiston tarpeet.  Alkuperäisen tehtävän mukaisesti vaistojen tarkoitus on varmistaa hengissä säilymisemme, lajimme jatkuvuus sekä pitää yhteisömme tiiviinä.

Vaistotyypit ja niiden biologinen tarkoitus

 • ITSESUOJELUVAISTO pitää huolen siitä, että pysymme hengissä

 • VETOVOIMAVAISTO pitää huolta siitä, että pariudumme ja lisäännymme

 • SOSIAALINEN VAISTO pitää huolta, että huolehdimme perheestämme ja yhteisöstämme 

Ilta on sinua varten, jos haluat...

 • tietää, mitä muut jo tietävät sinusta

 • oivaltaa oman alitajuisen ohjauksesi, eli ymmärtää omaa dominoivaa vaistotyyppiäsi

 • saada lisäymmärrystä läheisiin ihmissuhteisiisi

 • ymmärtää lisää ihmisten erilaisuudesta ja sisäisestä ohjauksesta

 • saada selityksiä moneen ristiriitatilanteeseen ihmissuhdehistoriassasi

 • lisätä hyväksyntääsi itseäsi ja muita ihmisiä kohtaan

 • kannustaa itseäsi parempaan vuorovaikutukseen toisten ihmisten kanssa 

Tule mukaan tähän itsetuntemusta syventävään valmennusiltaan! Saat kuulla äärettömän mielenkiintoisesta teoriasta, joka avaa kiehtovan ja erilaisen näkökulman arjen vuorovaikutustilanteisiin!


Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Voit osallistua iltoihin sekä Helsingissä että Tampereella