Back to All Events

Valmennusilta - Minä ja toinen ihminen, tulkinnoista ymmärrykseen - riidoista sopuun

  • Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatienkatu 4, Helsinki (map)

Mitä tapahtuu silloin, kun ihmissuhde rakoilee? Mitä silloin pitäisi tapahtua?


Valmennusilta yhdessä kriisivalmentaja Leena Koivun kanssa.

Kahden tunnin valmennus, jonka jälkeen et enää ratko ongelmia ihmissuhteissasi, vaan haet keinoja mennä kohti omaa ihmissuhteiden ihmettäsi.

Kukapa meistä ei olisi riidellyt kumppanin, ystävien tai työtovereiden kanssa. Mistä ihmeestä on kyse silloin, kun toisen mielipide alkaa ärsyttää, eikä yhteisymmärrystä löydy? Jos minä olen riidassa oikeassa, toisen täytyy olla väärässä. Miten toisen ihmisen saisi ymmärtämään, että hän on väärässä?

Uskalla Innostua Valmentaja Leena Koivu (NLP-Trainer, ero-ohjaaja, ratkaisukeskeinen työyhteisösovittelija) vie kohti ihmisten välistä hyvää yhteyttä.

 

Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Helsingin valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 19€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

 

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Voit osallistua iltoihin sekä Helsingissä että Tampereella.


Takuu

Jos tämä ei mielestäsi ollut hyvä ja innostava valmennus, tai et saanut siitä hyötyä elämääsi, voit pyytää rahasi takaisin valmennuksen lopuksi.