Miten voin peruuttaa uutiskirjeen tai viikkokirjeen tilauksen?

Jokaisessa sähköpostissa on olemassa "poistu listalta" -linkki. Kun klikkaat linkkiä, niin poistut KAIKILTA listoiltamme. Tämä siis tarkoittaa sitä, että jos olet erikseen pyytänyt ilmoituksia johonkin valmennukseen liittyen ja olet lisäksi tilannut viikkokirjeen, niin tuon linkin klikkaamisen jälkeen et saa meiltä enää mitään postia.

Jos haluat esimerkiksi lopettaa ilmoitukset tapahtumaan liittyen ja silti jatkaa viikkokirjeen tilaajana, niin vastaa siihen sähköpostiin, jota et halua enää jatkossa vastaanottaa.
 

Klikkasin poistu listalta -linkkiä ja en saa enää viikkokirjettä. Mitä voin tehdä?

Voit aina tilata kirjeen uudestaan sivuiltamme
 

Mistä tiedän, että ette käytä sähköpostiosoitettani jatkuvaan spämmäämiseen tai myy sitä jollekin?

Elämä perustuu monessa asiassa luottamukseen. Tässä asiassa sinun tulee luottaa meihin. Lupaamme rekisteriselosteessamme, että emme luovuta tai myy tietoja eteenpäin. Pidämme tästä lupauksesta kiinni.

Emme myöskään halua spämmätä sinua. Haluamme lähettää sinulle vain ne postit, mistä sinä olet kiinnostunut ja vain niin kauan kuin sinä olet niistä kiinnostunut. Pidä vain meidät ajantasalla siitä, mitä sinä haluat. 

Jos ilmoittaudut kauttamme johonkin ulkomailla järjestettävään seminaariin, niin saatat joutua kyseisen seminaarin yhteydessä luovuttamaan yhteystietosi heille. Emme voi vastata heiltä tulevan postin määrään tai siihen, mitä he tekevät yhteystiedoilla. Pyrimme siihen, että meidän ei tarvitse luovuttaa tietojasi eteenpäin edes silloin, kun osallistut ulkomaalaiseen seminaariin.
 

Tilasin viikkokirjeen, mutta en ole saanut sitä. Mitä voin tehdä?

Kun tilaat viikkokirjeen, niin sinulle pitäisi tulla vahvistus sähköpostiisi. Sinun tulee myös klikata sähköpostissa olevaa linkkiä, jotta tiedämme, että sinulle voi lähettää kirjeen.

Tarkista siis, että oletko saanut vahvistuspostin. Tarkasta myös roskapostisi. Esimerkiksi gmailissa posti on saattanut mennä myös "sosiaaliset" tai "tarjoukset" -välilehden alle.

Jos postia ei löydy, niin kokeile tilata kirje uudestaan ja tarkasta samalla tavalla roskapostisi ja sähköpostin eri välilehdet. Jos posti ei siltikään ole tullut perille, niin lähetä meille sähköpostia.
 

Sain ennen teiltä postia, mutta en ole saanut pitkään aikaan?

Jotkin sähköpostisuodattimet ovat niin voimakkaita, että ne ovat saattaneet poimia, jostakin lähettämästämme sähköpostista jonkin sanan tai lauseen, jonka mukaan sähköpostimme on saattanut mennä jatkossa roskapostiin tai esimerkiksi gmailissa "sosiaaliset" tai "tarjoukset" -välilehden alle.

Varmistaaksesi, että saat meiltä postia, merkitse osoitteemme sähköpostisi osoitekirjaan. Lähetämme sähköpostia pääsääntöisesti osoitteista tiimi(at)uskallainnostua.fi ja Ilkka lähettää viikkokirjeen osoitteesta ilkan.kirje(at)uskallainnostua.fi
 

Haluaisin osallistua Unleash the Power Within -seminaariin, mutta en voi kun se on niin arvokas. Mitä voin tehdä?

Uskomme, että jos todella haluat osallistua, niin se kyllä onnistuu. Kaikissa ulkomaalaisissa seminaareissa kulut ovat aina pienemmän, mitä aikaisemmin teet varauksen. Lisäksi ajoissa ostetuille lipuille tarjoamme aina mahdollisuutta maksaa liput osissa. Voit aina myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voimme yhdessä miettiä, miten mahdottomasta tehdään mahdollinen.
 

Miksi pitäisi innostua?

Kun innostuu niin antaa itselleen mahdollisuuden siihen, että jokin asia voi oikeasti toteutua. Jos ei innostu mistään, niin harvoin myöskään tapahtuu mitään.
 

Onko pakko innostua?

Ei ole.
 

Miten saan tietää tapahtumistanne?

Päivitämme aina sivuillemme kaikki tulevat tapahtumat - Vieraile siis säännöllisesti sivuillamme! Myöskin Facebook-sivuillamme tiedotamme monista, ainakin isommista tapahtumistamme - Käy siis tykkäämässä! Tilaa myös Uskalla Innostua -viikkokirje
 

Voinko saada elämässäni ihan mitä vain?

Uskomme, että voit saada elämässäsi sen mitä uskot saavasi. Yleensä joku on jo tehnyt sen mistä haaveilemme elämässä. Jos joku on pystynyt siihen jo ennen sinua, niin miksi sinä et pystyisi.
 

Voiko jokin valmennus auttaa minua eteenpäin elämässäni?

Kyllä. Urheilijoilla on valmentajat auttamassa kohti menestystä. Valtion päämiehet ja yritysjohtajat käyttävät mentoreita, jotta pystyvät haluamiin asioihinsa. Meidän valmennukset on tehty elämää varten. Siihen, että sinä pääset elämässäsi sinne minne sinä haluat.
 

Haluaisin osallistua johonkin Uskalla Innostua -tapahtumaan, mutta en voi koska ne ovat niin arvokkaita. Mitä voin tehdä?

Voit osallistua ensiksi Uskalla Innostua - Nettiseminaareihin, koska ne ovat maksuttomia. Niissä et kuitenkaan pääse tutustumaan muihin ihmisiin, joten suosittelemme, että mitä mietit mikä tapahtuma tai valmennus kiinnostaa sinua eniten ja otat meihin yhteyttä, niin voimme katsoa yhdessä miten osallistumisesi onnistuu helpoiten. Takaamme, että tapahtumistamme on apua elämääsi ja rahasi eivät mene hukkaan.
 

Onko Uskalla Innostua jokin uskonto, kultti tai hihhulointia?

Kysehän on siitä mihin sinä uskot. Me uskomme siihen, että jos uskallat innostua ja uskot itseesi niin voit saavuttaa mitä vain, ja meistä se ei ole uskonto, kultti tai hihhulointia.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi puhelimessa 045 1145 866 ja sähköpostitse, kun otat yhteyttä.