Uusi uuden vuoden lupaus

httpv://www.youtube.com/watch?v=S48iIk-Oqhw

Katso seuraavaksi video 2 ->

httpv://www.youtube.com/watch?v=p5hYcbGPaas

Ennen kuin katsot seuraavan videon, niin ota itsellesi paperia ja kynä ja tee edellisellä videolla kerrottu harjoitus. Sen jälkeen katso video 3 alapuolelta.

httpv://www.youtube.com/watch?v=s5t4p31EoLA

>> Saa mitä haluat -valmennus <<

Niin kuin sanoin videollakin, pystyt toteuttamaan jopa villeimmätkin unelmasi täysin yksin. Sitä me olemme Suomessa myös oppineet aina tekemään. Tekemään yksin. Omassa elämässäni olen huomannut, että yksin saa kyllä yrittää, mutta on oikeasti paljon helpompiakin ja parempia tapoja.

Joka tapauksessa käy läpi se mitä kirjoitit paperillesi siitä mitä tekisit. Ota itsellesi aikaa rauhassa ja visioi miten kaikki voi toteutua, joko isoilla tai jopa vain pienillä muutoksilla nykyiseen elämääsi.

Ydin asia on myös jollakin tavalla ymmärtää se, että ei sinun tarvitse tehdä mitään tai pyrkiä koko ajan johonkin tai tavoitella jotain suurta. Omasta mielestäni ydin on se, että osaat nauttia elämästäsi.

Näitä juttuja käymme parin viikon päästä enemmän läpi valmennuksessa. Kuten todettu näitä saa miettiä kotonakin. Ja niin kuin kerran yksi Mikko totesi valmennuksessa, että on se jännä juttu, että mun tarvitsee tulla tänne valmennukseen miettimään niitä asioita mitä voisin miettiä kotonakin ja vielä maksaa siitä. Kysymys kuuluukin, että kuinka paljon saat muutoksia aikaan yksin kotona?

Kiitos sinulle tästä vuodesta ja parasta mahdollista uutta vuotta!

Innostavin terveisin

Ilkka

P.S. Innostan ja annan yksinkertaisia vinkkejä niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin elämä tulevankin vuoden ajan viikkokirjeillä :)