Mitä näistä seminaareista nyt sitten hyötyy???

Olemme saaneet paljon kiinnostuneita kysymyksiä tulevasta kevään Create Your Own Success -seminaarista. Yleisimmät kysymykset ovat liittyneet siihen, mitä hyötyä tämä seminaari voi tuoda omaan elämään. Otin yhteyttä Oddmund Bergeriin, joka on yksi seminaarin puhujista ja pyysin häntä kertomaan vastauksia muutamiin kysymyksiin.

Tässä ensiksi kuitenkin omia kokemuksiani. Olen käynyt ympäri maailman kymmeniä seminaareja lähinnä niin, että tiedän vain tapahtuman nimen ja puhujien tai kouluttajien nimet. Jokainen reissu on kannattanut ja tuonut itselleni paljon enemmän takaisin: Tiedoilla olen pystynyt esimerkiksi parantamaan ihmissuhteitani ja saavuttamaan sellaisia asioita, joihin en aiemmin uskaltanut edes uskoa. Saamaani arvoa ei voi mitata rahassa. Niin moni asia on muuttunut paremmaksi, helpommaksi tai mahdolliseksi. Ja se raha minkä olen seminaareihin sijoittanut on tullut aina takaisin. Usein jo yhdenkin seminaarissa saadun ajatuksen hyödyntäminen on auttanut saamaan sijoitetun summan takaisin seuraavien kuukausien aikana. Ja nyt puhun koulutuksista, jotka ovat maksaneet 500-4000 euroa. Tämäkään seminaari ei toki ole jokaista varten. En perusta omia osallistumisiani tapahtumiin esitteen tai tiedon perusteella, vaan tunteella. Jos koen kiinnostusta, innostusta tai halua osallistua johonkin, niin järjestän osallistumiseni millä hinnalla tahansa. Sinulla on varmasti ihan oma tapasi valita se mihin elämässäsi osallistut ja mihin et. Toivottavasti tämä ja Oddmundin vastaukset antavat sinulle sen mahdollisesti puuttuvan tiedon tähän seminaariin liittyen.

Tässä kysymykset, jotka välitin Oddmundille vastauksineen:

1. What or how people will benefit from this seminar?

Acting on the information you will receive will increase your "market value" and your value as a person in many different ways, for example:
Financial benefits
- The advice/information/ideas you will receive during these hours is "priceless". This information has literally earned us millions of Euros during our careers and when used in our businesses. Your investment in a ticket and a little time this weekend in May will appear to be "peanuts" when you later look back at what you got out of it - if you just take action on some of the advices you wil receive.
Improved relationships
- with everyone around you, from children and life partner to customers, colleagues and business partners.
- you will feel better and become a better person if you take advantage of this information. You will increase your awareness as to what you can do to improve your value perecived by others. You will also become aware of how you can improve your communication skills - in my opinion a key skill for achieving success in any area of life.
Physical health improvents
- the information can be used to reach your goals for physical health and a number of other areas.

2.  What are the top 5 reasons why business people and entrepreneurs should attend in this seminar?

- We will challenge and expand their thinking, increase their understanding as to what is possible
- Same benefits as decribed above: acting on these ideas can literally multiply their results and earn them millions - we have proven it works
- We have for example proven that you can literally turn your current annual income into being your future monthly income - and that you can increase your company`s results or your sales results by 3-400% in a relatively short period of time, for example less than a year. We have done it - so can you.
- Improve your employees` ability to communicate better, sell better etc
- Will improve financial results.

3. Why I should take the VIP ticket?

- One of my mentors told me 30 years ago this and I have often experienced how true it is. He said: "The quality of your life will depend on the quality of the questions you ask yourself". In the VIP sessions you will have 4-5 hours with Bob, Sandy and myself where you can ask questions and benefit from answers ot your questions as well as answers to other people´s questions. You will hear us elaborate on the answers and give you insight to many different ways of improving your self and your business/career/your life. Even one or two pieces of information will prove to be worth your investment many times over, if yu decide to act on it.
- These sessions will often prove to be the most valuable part of the whole event. Private time with fewer people, information and advice given "on the spot" based on a collective 100 years of experience between the three of us. It doesn`t get much better than that. If you show up with a good attitiude, looking for the good and preferably prepared with some questions, you will benefit greatly in many ways. The money and the time you put in to get there is likely to be considered incredibly cheap, when you "down the road" look aback at what you got out of it.

Me täällä Uskalla Innostua -tiimissä olemme innoissamme tästä tulevasta seminaarista, joka on tähän mennessä isoin järjestämämme tilaisuus ja samalla aivan ainutlaatuinen seminaari koko Suomessa. Kerromme mielellämme lisää, jos haluat tietää jotain mitä emme ole vielä kertoneet.

Tässä vielä muutama kysymys, joita on tullut tiimillemme:

Entä, jos ei vaan toimi?

Moni on kysynyt myös sitä, että mitäs sitten jos ei tykkääkään seminaarista, kun ei ole aikaisemmin osallistunut mihinkään vastaavaan. Annamme seminaarille täyden tyytyväisyystakuun. Jos et saa tästä seminaarista haluamaasi arvoa, niin palautamme sinulle rahasi. Olemme siis hyvin varmoja siitä, että tämä on avuksi elämässäsi.

Mutta en minä osaa englantia...

Ei hätää! Meillä on varattu tulkkauslaitteisto niille, jotka haluavat. Kyseessä siis simultaanitulkkaus, koska ei kukaan oikeasti jaksa kuunnella samoja juttuja kahteen kertaan. Nämä puhujat puhuvat hyvin selkeätä englantia, joten heitä on kyllä helppo ymmärtää ilman tulkkaustakin.

 

Olemme paikalla ensi viikonloppuna Varapuun Vaurastumisen Pikajuna -viikonloppuseminaarissa, jossa voit tulla tutustumaan meihin ja kysymään tulevista tapahtumistamme tai tiimistämme. Tämä viikonloppuseminaari on kanssa ainutlaatuinen Suomessa ja käsityksemme mukaan ainoa taho, joka tarjoaa mahdollisuuden opiskella ja oppia miten omaa taloutta voi hallinnoida ja miten oman rahan saa tuottamaan. Heillä on myös tehokkaat neuvot ja työkalut siihen, miten kuka tahansa voi päästä eroon veloistaan. Suosittelemme!

Nähdään näissä huipputapahtumissa, joissa voi oppia hyvin merkittäviä asioita oman elämän kehittämiseen!