Miten voin menestyä elämässä

Kommentoithan alle, mikäli tämä teksti herättää sinussa ajatuksia, ideoita tai kumpiakin!

 

Mitä menestyminen on sinulle? Haluatko sinä luoda omaan elämääsi menestystä?

Menestymisen jokainen voi määritellä itse. On ihmisiä, jotka saavuttavat elämässään paljon, mutta eivät siltikään koe koskaan menestyvänsä. On toisia ihmisiä, jotka kokevat menestyvänsä silloin kun he päivän päätteeksi saavat hymyillä sängyssä oman kumppaninsa vieressä.

Omasta mielestäni menestyminen on jotain sellaista, mikä vie itseä elämässä eteenpäin ja mikä tuntuu hyvältä.

Moni osaa kertoa miten asioita pitäisi tehdä, jotta onnistuu, mutta he eivät koskaan ole tehneet sitä itse. Itse uskon siihen, että kannattaa kysyä neuvoa aina niiltä, joilla on tiedon lisäksi myös asiasta kokemusta. He tietävät oikeasti mikä toimii ja mikä ei, koska ovat sen itse kokeneet.

Yksi kenen oppeihin ja neuvoihin itse luota on Bob Proctor. Ensimmäisen kerran näin hänet The Secret -elokuvassa, minkä jälkeen olen tutustunut hänen muihinkin ohjelmiin. Bob Proctor on kirjoittanut myös kirjan You Were Born Rich, jonka voit ladata itsellesi ilmaiseksi tästä.

Opin Bob Proctorilta noin 4 vuotta sitten hyvin tärkeän asian. Jos haluat menestyä tai saavuttaa jotain erityistä tai tiettyä asiaa, niin sinun tulee keskittyä tekemään oikeita asioita.

Moni tekee paljon asioita ja kuvittelee, että onnistuu kun tekee paljon asioita oikein.

Silloin pysymme kiireellisinä, mutta emme välttämättä saa haluamiamme tuloksia aikaan, koska teemme asioita, joilla ei välttämättä ole mitään merkitystä loppu tuloksen kannalta. On hyvä kuitenkin muistaa, että kaikki tekeminen on elämää ja sinänsä merkityksellistä. Jos kuitenkin haluat saavuttaa jotain erityistä niin se onnistuu helpommin, kun keskityt oikeisiin asioihin, niin asiat etenevät jatkuvasti, yleensä paljon nopeammin kuin olet voinut kuvitella ja lisäksi sinulla on aikaa tehdä muutakin.

Pelkästään tämä yksi ajatus on tuonut valtavasti hyvää omaan elämääni. Olen onnistunut asioissa, joissa en kuvitellut pystyväni onnistuvan. Kun aloin käymään erilaisissa seminaareissa, valmennuksissa ja tapahtumissa omaan elämääni liittyen, ajattelin että jos saan täältä edes yhden ajatuksen tai idean tai tapaan ihmisen, joka voi muuttaa elämääni jollakin tavalla paremmaksi niin koko tapahtuma on ollut käymisen arvoinen. On ilo olla tuomassa tälläisiä merkittäviä tapahtumia nyt Suomeen.

Jos tämä herätti sinussa kiinnostusta niin kommentoithan tekstiä ja tutustu ehdottomasti tulevaan seminaariimme, jonka tähtivieraana on mainitsemani Bob Proctor!

Bob Proctorin mukana Suomeen tulevat hänen oppilaansa Oddmund Berger ja Sandy Gallagher. Olen tuntenut Oddmundin reilun vuoden ajan ja hänen juttunsa ovat aina saaneet minussa toimintaa aikaan. Sandya en ole päässyt vielä koskaan tapaamaan ja odotan hänen tapaamistaan innolla. Hän vaikuttaa päättäväiseltä naiselta, joka tietää mitä haluaa, on pystynyt itse saavuttamaan elämässään sen mitä haluaa.

Jos haluat jollakin tavalla edetä elämässäsi tai saavuttaa menestystä, jota et ole vielä pystynyt saavuttamaan niin voin suositella kevään isointa tapahtumaamme. Se on erikoistapahtuma omaan menestymiseesi liittyen - Create Your Own Success -seminaari Helsingin Messukeskuksessa.

Parasta elämää ja juuri sellaista menestystä elämäsi, jota sinä itsellesi toivot!

Kiitos kun kerrot ajatuksiasi ja kommentoit alle!

Innostavin terveisin Ilkka Valmentaja / Uskalla Innostua

P.S. Mistä asioista sinä haluaisit kuulla lisää blogissamme - Kommentoi alle, kiitos!

 

Ilkka Koppelomäki on NLP-kouluttaja sekä henkilökohtainen mielenvalmentaja. Tässä blogissa Ilkka jakaa ajatuksiaan, ideoita ja työkaluja siihen miten voit elää entistä parempaa elämää. Tilaa myös Ilkan kirjoittama viikoittainen sähköposti! -> Tilaa viikkokirje