Maailmalta saa sen, mitä on valmis antamaan

Julkaisin viikonloppuna viikkokirjeessä työhön liittyvän kyselyn. Vastauksia oli tullut jo reilu sata ja olen niistä todella kiitollinen. Pyrin aina palkitsemaan ihmisen siitä, että hän vastaa johonkin kyselyyn. Niin tälläkin kertaa. Lupasin pienen kirjoittamani opuksen "Hyvinvointia työhön ja elämään". Nyt kun kävin vastauksia läpi, niin löysin paljon hyviä vastauksia. Voi  sanoa, että olin vielä enemmän kiitollinen siitä kuinka moni oikeasti vastaa ajan kanssa kysymyksiin eikä vain keksi nopeasti jotain. Vastaan itsekin lähes kaikkiin kyselyihin, mitä minulle lähetetään, koska haluan vaikuttaa. Joskus vastaan myös siksi, että saan jonkin mielenkiintoisen luettavan.

Se, miksi nyt kuitenkin halusin pitkästä aikaa kirjoittaa blogitekstin on se, että joukossa oli yksi vastaus, jossa jokainen pakollinen kysymys oli ohitettu viivalla tai epämääräisillä kirjaimilla. Joskus robotit myös vastaavat kyselyihin, mutta tämä oli erilainen ja selkeästi ihmisen vastaama.

Puhun paljon siitä, mihin fokusoi elämässä. En yleensä fokusoidu tällaiseen yhteen poikkeukseen. Sataan ihmiseen mahtuu niin monta erilaista ihmistä ja tapaa toimia. Niin kuin jo alussa kirjoitinkin, niin kyllä fokukseni on niissä kaikissa upeissa ja hyödyllisissä vastauksissa, jotka olen saanut.

Ajatuksena kuitenkin nappasin tästä sen, että tämäkin kertoo tavasta toimia. Tässä tapauksessa kyseinen henkilö syystä tai toisesta ei ollut valmis tekemään pyydettyä asiaa saadakseen haluamansa, mutta hyödynsi näkemänsä porsaan reiän. Sinänsä fiksua säästää omaa energiaa. Jos kuitenkin moni tekisi näin, niin minä muuttaisin toimintaani ja lähettäisin palkkion vasta sitten, kun olen saanut pyytämäni.

Eilen puhuin nettiseminaarissa siitä, että jokainen tekee parhaansa niillä voimavaroilla ja taidoilla, mitkä kullakin on. Niin tässäkin tapauksessa. Itseasiassa olen kiitollinen tällekin vastaajalle siitä, että hän inspiroi minua tähän kirjoitukseen. Hän auttoi minua muistamaan, kuinka usein ihminen mieluummin yrittää oikopolkuja tai mennä siitä, mistä on helpoin mennä, vaikka se ei olisikaan sallittua.

Tiedän, että moni haluaa tai haluaisi elämäänsä muutosta. Tiedän, että meilläkin on monia valmennuksia, joihin on monia, jotka haluaisivat tulla, mutta eivät saa sitä järjestymään rahan tai ajan takia. Tiedän, että sinullakin on todennäköisesti asioita, mitä sinä haluat tai haluaisit, mutta et ole vielä niitä saanut.

Uskon, että elämässä saa niin paljon, kun on valmis tekemään. Jotkut asiat vaativat tekemistä enemmän. Jotkut vähemmän. Joillekin onnistuu helpommin ja joillekin se on vaikeampaa. Kyse on kuitenkin siitä, että oletko valmis tekemään sen, mitä se vaatii, että saat, mitä haluat.

Jos yrität mennä aina sieltä, mistä aita on matalin, niin se kyllä näkyy siinä, mitä saat. Rohkaisen tekemään ja menemään sieltä, mikä johtaa sinne, minne haluat mennä. Siellä voi olla matkalla korkeitakin aitoja. Ne ovat elämää.

Erinomaista viikkoa elämääsi!

Innostavin terveisin, Ilkka

 

P.S. Jos sinä haluat vastata kyselyyn ja saada tuon pienen kirjoittamani energia boosterin, niin klikkaa tästä.

P.P.S. Jos et ole vielä tilannut maksutonta viikkokirjettämme, niin tilaa tästä.