itsensä kehittämisen valmennuksia ja seminaareja yrityksen johtajille ja henkilöstölle

Tältä sivulta löydät yrityksille soveltuvat valmennuksemme ja palvelumme

Kaikki valmennustuotteemme ovat kysyttyjä myös yrityspuolelle.

Vuosittaiseen Passion for Success -seminaariin voi ottaa mukaan isommankin tiimin. Passion for Successissa ihmiset saavat konkreettisia työkaluja elämään. Tavoitteemme on myös inspiroida kaikkia osallistujia innostumaan itsensä kehittämisestä. Ajattele millainen organisaatiosi voisi olla, jos kaikki ihmiset olisivat kiinnostuneita kehittämään itseään ja toimintaansa?
Lue lisää Passion for Successista ››


Kansainväliset seminaarit sopivat johtajille, tiimin vetäjille ja työntekijöille itsensä johtamiseen


Meitä kiinnostaa sinun ja teidän työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen, sekä kotona että työssä.

Olemme vuodesta 2007 asti mahdollistaneet valmennuksia ja seminaareja, joihin työntekijät ovat voineet osallistua itse tai yritys lähettää heidät sinne. Asiakkaamme kokevat elämässään enemmän hyvinvointia ja onnea. Autamme heitä luomaan tavoitteita ja saavuttamaan niitä omassa elämässä ja bisneksessä.

Meidät erottaa monista muista valmennusyrityksestä se, että autamme kehittymään elämässä kokonaisvaltaisesti ja se, että toimimme yhteistyössä maailman huippuvalmentajien, kuten Tony Robbinsin ja Joseph McClendon III:n kanssa.

Näemme ihmisen kokonaisuutena, monien osien summana, minkä huomiomme valmennuksissa, Tähän kuuluu terveys, sosiaaliset suhteet, elämänlaatu kotona ja työssä sekä tavoitteet koko elämässä. Onnellisuus on meidän alaa.

Tutustu kansainvälisiin valmennusmatkoihimme osoitteessa www.valmennusmatkat.fi


Goal Mapping Practitioner -koulutus

Brian Maynen Goal Mapping Practitioner -koulutus tiimin vetäjille, johtajille, valmentajilla, kouluttajille ja kaikille, jotka haluavat auttaa muita toteuttamaan tavoitteitaan yksinkertaisen ja ainutlaatuisen tavoitemenetelmän, Goal Mappingin avulla.

Tutustu ja lue lisää!