Hei!

Tervetuloa mukaan Saa mitä haluat -valmennukseen. Se on auttanut todella monia ihmisiä, sekä nuoria että vanhoja, tekemään elämässään sellaisia asioita, jotka merkitsevät enemmän. Tulet oppimaan asioita, joista on hyötyä koko loppu elämäsi ajan.

Tässä lyhyesti, mitä tuleva viikonloppu tulee sisältämään:

Olemme järjestäneet Saa Mitä Haluat -valmennusta vuodesta 2009 lähtien. Vuonna 2016 kehitimme valmennuksesta kaksipäiväisen, jolloin mukaan tuli myös Passion Test. Olemme siitä todella iloisia, koska uskomme, että maailmassa ei ole yhtään ihmistä, joka ei hyötyisi sen läpikäymisestä. J

os olet joskus tehnyt Passion Testin, tiedät sen hyödyn ja silloin tiedät myös miten paljon syvemmälle pääset seuraavalla kerralla. Ensimmäisenä päivänä tulet käymään läpi Passion Test -menetelmän. Tuo menetelmä auttaa sinua kirkastamaan sitä, mikä on sinulle tärkeää ja tekemään parempia päätöksiä elämässä. Passion Testissä minulla on välillä avustamassa yksi Suomen ensimmäisistä Passion Test -fasilitaattoreista ja tiimimme valmentaja Sonja Kaunismäki.

Lauantaina jatkamme miettien, mitä sinä haluat elämässäsi ja autan sinua saamaan rohkeuden astumaan valitsemallesi polullesi. Päivästä tulee intensiivinen ja pyydän, että varaudut olemaan ohjelman mukaan klo 20 asti. Teemme päivän lopuksi harjoituksen, jonka jälkeen päivä päättyy. Saatamme päästä jo aikaisemmin, mutta varauduthan olemaan loppuun asti. Sanon tämän sillä, että joskus osa on varannut iltaan muuta ohjelmaa, johon joutuu kiirehtimään jo viimeisillä minuuteilla. Suosittelen, että et varaa iltaan mitään muuta ohjelmaa. Myös siksi, että saatat tarvita päivän jälkeen erityisesti omaa aikaa käydä läpi päivän aikana käytyjä asioita, tai aikaa levätä ennen seuraavaa aamua. Tulet olemaan iloinen, että olit aivan loppuun saakka.

Sunnuntaina käymme läpi sen, miten toteutat elämässäsi haluamasi asiat. Saat paljon esimerkkejä ja käymme läpi jo seitsemän vuotta käyttämäni Saa mitä haluat -mallin, jonka avulla olen toteuttanut isoja muutoksia elämässäni ja sellaisia asioita, mihin en edes uskonut.

Tule avoimin mielin valmennukseen ja luota siihen, että se auttaa myös sinua elämässäsi. Olemme kaikki erilaisia, mutta olen täysin varma, että jokainen voi toteuttaa elämässään haluamiaan asioita, hyötyä itsensä kehittämisestä ja elää hyvää elämää.

Ennen valmennusta haluaisin, että katsot nämä alla olevat videot ja sen lisäksi vastaat muutamaan kysymykseen. Käytämme harjoitusten materiaalia avuksi valmennuksessa, joten toivon sinun varaavan tähän 40-60 minuuttia sopivalla hetkellä ennen valmennuspäivää. Pelkästään videoiden katsomiseen sinulta menee noin 30 minuuttia. Kiitos!

 

* Klikkaa hiiren oikealla napilla linkin kohdalla ja valitse "tallenna kohde levylle..." / tai jokin vastaava toiminto. Joillakin selaimilla riittää, että klikkaat linkkiä ja materiaali avautuu uuteen ikkunaan, josta voit tulostaa sen paperille tai koneellesi PDF-muotoon. Materiaali on PDF-muodossa. Tarvitset sen avaamiseen Acrobat Readerin, joka jo todennäköisesti on koneellasi. Jos sinulla ei ole kyseistä ohjelmaa, voit ladata sen ilmaiseksi tästä.

miten voit maksimoida tämän valmennuksen hyödyn? - video 1

11min 32sek. Sisältää ohjeistuksen tehtävään 1.

miten haluat tämän valmennuksen vaikuttavan elämääsi? - video 2

2min58sek. Sisältää ohjeistuksen tehtävään 2. Voit tehdä myös tehtävän kolme tämän videon jälkeen tai aivan lopuksi.

taustakartoitus: mistä elämäsi koostuu tällä hetkellä? - video 3

8min37sek. Sisältää ohjeistuksen tehtävään 4. Tehtävän kolme voit tehdä lopuksi videon 4 jälkeen.

loppusanat - video 4

Sisältää ohjeistuksen tehtävään kolme ja loppusanat.

Hyvää valmennuksen alkua ja nähdään pian!

 

Innostavin terveisin,

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki-nimmari.jpg

P.S. Haluan todella, että saat haluamiasi tuloksia omassa elämässäsi. Tuloksilla tarkoitan käytännössä sitä elämää tai elämäntilannetta, mitä sinä toivot itsellesi. Jos et tiedä, millainen se olisi, autan sinua selvittämään sen. Jotta saamme yhdessä parhaita tuloksia, tee nämä harjoitukset ennen valmennusta. Meillä on myös suunnitelma siihen, miten voimme auttaa sinua tämän viikonlopun jälkeenkin. Tämä todellakin on siis vasta yhteisen matkamme alku.

Kysyttävää?

Ota yhteyttä alla olevilla tiedoilla!

Saa mitä haluat -valmennus | tiimi@uskallainnostua.fi | p. 045 1145 866