Katso 3. video - Ilman tätä suhteenne ei kehity:

 

Jos haluatte jatkaa yhteistä matkaanne kohti kestävämpää ja parempaa parisuhdetta, tämä on teille:

Elämäsi Parisuhde -videovalmennus sinulle -50% kiitoksena tämän videosarjan tilaamisesta!

 

Elämäsi Parisuhde -videokurssi on sinulle tai teille, jos haluatte suhteeseenne:

  • lisää yhteyttä
  • enemmän ymmärrystä itsestäsi ja kumppanistasi
  • enemmän yhteistä aikaa
  • sekä omia että yhteisiä unelmia

Kurssin aikana läpikäytävät asiat ja harjoitukset auttavat teitä hahmottamaan suhteenne todellista tilaa, ymmärtämään toisianne paremmin ja löytämään sen mitä haluatte suhteelta.

Tämä 10-osainen videokurssi on ainutlaatuinen videovalmennuskokonaisuus, jonka avulla kasvatte enemmän yhteen. Tämä on myös matka itsesi kehittämiseen.

Lupaan, että teen kaikkeni, jotta tämä videovalmennus auttaa teitä viemään omaa suhdettanne eteenpäin. Lupaan myös, että kurssin sisältö ja harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään itseäsi ja kumppaniasi paremmin. Tämä tulee auttamaan sinua myös muissa suhteissa, niin ystävien kuin vaikka lasten kanssa.

En kuitenkaan lupaa, että tämä kurssi takaa sitä, että olette ikuisesti yhdessä ja onnellisia toisistanne. Mikään ei voi sitä taata, mutta te voitte sen luoda yhdessä, riippumatta siitä, millainen suhteenne on ollut tähän asti.

Olen suunnitellut kurssin pohjaksi sille, että löydätte ratkaisuja siihen, miten suhteestanne saa paremman nyt ja miten haasteista selviää nyt.

 

Koska tilasit tämän maksuttoman videosarjan, oletan että olet kiinnostunut kehittämään suhdettasi. Siksi haluan tarjota sinulle mahdollisuuden lunastaa koko Elämäsi Parisuhde -videokurssin todella erikoishintaan:

Elämäsi Parisuhde -videokurssi sinulle vain 49€ (norm. 98€)!

Saat lunastettua edun käyttämällä kassalla koodia: PP3VS

HUOM! Saat lunastettua edun käyttämällä kassalla koodia: PP3VS