Lataa tästä ilmaisia oppaitamme!

Alta löydät ilmaiseksi ladattavissa olevia oppaitamme itsensäkehittämiseen sekä parisuhdetaitoihin liittyen. Nämä oppaat ovat ladattavissasi täysin veloituksetta!

 

PARISUHDE

tunneyhteys - löydä yhteys välillenne uudelleen!

Tässä oppaassa käymme läpi mitä tunneyhteys tarkoittaa ja miten voit tuntea yhteyttä paremmin suhteessa. Oppaan konkreettisten harjoitusten avulla voitte muodostaa kadonneen yhteyden uudelleen tai vahvistaa jo olemassa olevaa yhteyttänne!

Lukemalla oppaan...

  • Tiedät mitä tunneyhteys tarkoittaa
  • Ymmärrät miten tärkeää on tuntea yhteyttä suhteessa
  • Opit löytämään kadonneen yhteyden uudelleen tai vahvistamaan jo olemassa olevaa yhteyttä välillänne

...ja paljon muuta!

Oppaassa on konkreettisia harjoituksia yhteyden muodostamiseksi.

5 tärkeintä kysymystä parisuhteessa

Ne kysymykset, mitä kysyt itseltäsi, vaikuttavat siihen, mitä saat elämässäsi ja mihin ohjaat elämääsi. Vastaavasti ne kysymykset, mitä kysyt sekä itseltäsi että kumppaniltasi parisuhteessanne, muokkaavat suhdettanne.

Tästä oppaasta opit viisi tärkeintä kysymystä kysyä parisuhteessa.

Nämä kysymykset kertovat myös sinulle ja teille, miten suhteenne voi ja jos teillä on ollut ongelmia, niin pian tiedätte miksi. Nämä auttavat tekemään myös hyvästä suhteesta entistä paremman.

Yksikään näistä kysymyksistä ei kysy sitä, rakastaako toinen sinua tai sinä häntä. Rakkaus on välillänne, jos se on ollut aiemminkin. Rakkaus kasvaa, kun kysyt nämä kysymykset itseltäsi ja rakkaaltasi.