Back to All Events

Valmennusilta - Mielenrauhaa

  • 7. taiva Yliopistonkatu 60 A 7. krs. Tampere (map)

Oletko juuttunut negatiiviseen ajatteluun tai itseäsi rajoittaviin uskomuksiin? Tunnetko itsesi usein stressaantuneeksi ja kiireiseksi? Toivotko välillä, että olisit joku muu?


Valmennus yhdessä henkinen valmentaja Juha Kivisen kanssa.

Mielenrauhaa-valmennusillassa pohdimme yhdessä, mitä mielenrauha sinulle tarkoittaa. Valmennuksessa saat tietää, mikä estää sinua kokemasta hyvää oloa ja mielenrauhaa. Saat käytännöllisiä vinkkejä siihen, miten saat tasapainoa ja mielenrauhaa omaan elämääsi. Valmennusilta etenee miellyttävän valmennuksen ja keskusteluiden sekä rentouttavien harjoitusten tahtiin.

Valmennuksessa opit tuomaan mielenrauhaa ja hyvää oloa omaan ja läheistesi elämään. Valmennuksen myötä kiireisen mielesi ”pölinä” alkaa hiljentyä ja alat näkemään uusia asioita tai vanhoja asioita eri näkökulmasta. Tämä puolestaan johtaa stressittömämpään elämään ja mielenrauhaan.

Illan valmentajana Juha tuo valmennuksiin käytännössä oppimiaan asioita höystettynä neurotieteiden uusimmilla tutkimustuloksilla ja ikiaikaisilla henkisten opettajien viisauksilla. Juha tuo valmennukseen uusinta tietoa, myös maailman huippuvalmentajilta.

 

Hinta ja miten pääset mukaan

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

Uskalla Innostua -valmennusilloissa käsitellään kattavasti itsensä kehittämiseen liittyviä teemoja. Voit osallistua iltoihin sekä Helsingissä että Tampereella.


Takuu

Jos tämä ei mielestäsi ollut hyvä ja innostava valmennus, tai et saanut siitä hyötyä elämääsi, voit pyytää rahasi takaisin valmennuksen lopuksi.