Back to All Events

Paras kesä - luo unelmiesi loma

  • Uskalla Innostua 16 Siltavuorenranta 00170 Finland (map)

Helsinki 4.6.2015 klo 18-20 @ Uskalla Innostua / Kruununhaka / Helsinki

Tämä valmennusluento on sinulle, joka haluat muuttaa ajatteluasi, hyvinvointiasi ja elämääsi paremmaksi.

Monille kesä on vuoden kohokohta - tarkemmin sanottuna kesäloma. Silloin vihdoin ehtii tavata kaikki sukulaiset ja kaverit, pääsee mökkeilemään ja reissuun. Moni myös suunnittelee tekevänsä kesäloman aikana kaikki tekemättömät työt, lukevansa kaikki vuoden aikana kertyneet kirjat ja pesevänsä vihdoin ne ikkunat. Itse tiedät parhaiten mitä sinun tehtävälistallasi on tulevalle kesälle. 

Joillekin olosuhteet voivat olla merkittävässä roolissa kesäloman onnistumisessa. Ihan sama ehditkö tehdä kaiken suunnittelemasi vai et, jos sää ei ole mieluinen, kesäloma on automaattisesti pilalla.

Säähän emme voi vaikuttaa, mutta omaan suhtautumiseemme siihen kylläkin. Lisäksi voimme vaikuttaa siihen mitä odotuksia ja kriteereitä asetamme onnistuneelle kesälomalle. 

Tällä luennolla saat vinkkejä stressin ja kiireen kukistamiseen. Se mihin keskität ajatuksesi, mihin käytät aikasi ja mitä odotuksia asetat, vaikuttaa valtavasti kokemukseesi. Opetan sinulle myös keinon, jolla tiput kiireen ja stressin välittömästi harteiltasi.

Tervetuloa luomaan tulevasta kesästä paras kesäsi tähän mennessä.

Tämän tapahtuman vetää Uskalla Innostua -tiimin valmentaja Kati Michelsson.

Earlier Event: May 28
Parempi ero