Back to All Events

The Passion Test Certification Training - Janet Attwood


 • Sokos Hotel Presidentti Eteläinen Rautatiekatu 4 Helsinki, Uusimaa, 00100 Finland (map)

Haluaisitko auttaa ihmisiä löytämään selkeyden, intohimonsa ja tarkoituksen omassa elämässä?

- Tästä alkaa matkasi sertifioiduksi Passion Test Fasilitaattoriksi!

Koulutuksessa saat selkeät ohjeet, miten valmentaa muita löytämään omat intohimonsa.

Janet Bray Attwoodin, The Passion Test -menetelmän kehittäjän pitämä sertifioitu koulutus, jonka jälkeen sinulla on lupa opettaa ja valmentaa muita käyttäen The Passion Test -menetelmää.

Olemme etsimässä Suomeen nyt aluksi 100 ihmistä, jotka sitoutuvat tekemään merkittävän muutoksen omassa elämässään samalla kun he tienaavat lisätuloja auttamalla muita (ja itseään) löytämään intohimonsa ja tarkoituksensa.

Jos sinä olet sitoutunut elämään intohimoista ja tarkoituksellista elämää, jos sinulla on halu oppia uutta ja avoin sydän, tarjoamme sinulle askeleet siihen, miten voit tehdä unelmista totta. Tämä samalla kun autat ihmisiä muuttamaan oman elämänsä ja luot pysyvää muutosta maailmaan.

Meidän yhteinen vuoden pituinen matka Passion Test Fasilitaattorikoulutuksessa alkaa neljän päivän yhteisellä koulutuksella.


Kenelle Passion Test Fasilitaattorikoulutus sopii?

Tämä on oikea koulutus sinulle, jos...

 • haluat saada selkeyttä omaan elämääsi ja oppia omista intohimoistasi
 • olet jo valmentaja tai kouluttaja ja haluat saada käyttöösi yksinkertaisen ja tehokkaan menetelmän intohimojen ja tarkoituksen löytämiseen
 • tarvitset työssäsi avuksesi menetelmän, joka auttaa ihmisiä selkeyttämään omaa elämäänsä
 • haluat ansaita lisätuloja auttamalla muita löytämään intohimonsa (ilman aiempaa kokemusta tai koulutusta valmentajana olemisesta)

Vastasitko johonkin yllä olevista KYLLÄ? Jos vastauksesi on kyllä, tämä on oikea koulutus sinulle.


Mitä Passion Test Fasilitaattorikoulutus sisältää?

 • Neljän päivän koulutuksen Janet Bray Attwoodin pitämänä (Janet ei itse pidä läheskään kaikkia koulutuksia ja siksi tämä on etu meille, että itse menetelmän kehittäjä pitää koulutuksen). Tämä koulutus on paljon enemmän kuin Passion Test -menetelmän opettelua. Intensiivisten päivien aikana saat sukeltaa syvälle omaan itseesi, omien intohimojesi äärelle.
   
 • Neljä (4) viikottaista webinaaria, jotka ovat Passion Test Master Trainereiden pitämiä - Opit yksityiskohtaisia strategioita siihen kuinka voit pitää henkilökohtaisia Passion Test -ohjauksia. Saat myös ryhmävalmennusta jokaisen webinaarin yhteydessä. Nämä auttavat sinua saamaan ja pitämään sinun ensimmäiset 10 henkilökohtaista Passion Test -ohjausta.
   
 • Pääsyn yhden vuoden ajan tukisivustolle, josta löydät videoita, artikkeleita ja muita hyödyllisiä materiaaleja. Voit jatkaa opiskelua koulutuksen jälkeen ja kehittyä The Passion Test -menetelmän ohjaajana.
   
 • Sertifiointi "The Passion Test Facilitator" -nimellä. Sertifiointi sisältää sen, että saat käyttää The Passion Test -brändiä; Chrisin ja Janetin nimeä (The Passion Test -menetelmän kehittäjät); linkin viralliselle www.thepassiontest.com -sivustolle, niin että ihmiset voivat ottaa yhteyttä sinuun ja löytävät sinut.
   
 • 80+ -sivuisen materiaalin, Chrisin ja Janetin vetämät The Passion Test -koulutukset mp3-tallenteina muistitikulla ja materiaaleja, joita voit itse tulostaa ja käyttää valmennuksissasi ja esityksissäsi.
   
 • Saat pitää 100% siitä tuloksesta, jonka saat aikaan - Sinulla on lisensioitu sertifikaatti ja lupa veloittaa ihmisiä The Passion Test -menetelmän opettamisesta. Saat myös käyttöösi Passion Test -logon ja nimen. Saat päättää hinnan mitä veloitat valmennuksistasi ja koulutuksistasi ja pitää kokonaisuudessaan tuottamasi tulon (vastaat omista kuluistasi ja veroista).
   
 • Bonus lahja: Sad to Glad -e-kirja
   
 • Koulutuksen käytyäsi voit osallistua ilmaiseksi avustavana fasilitaattorina ympäri maailmaa järjestettäviin fasilitaattorikoulutuksiin. Voit myös kerrata koulutuksen missä päin maailmaa vain (kertaushinta on 300€, joka kattaa koulutuksen materiaalikuluja).

 

Mitä Passion Test Fasilitaattoriksi kouluttautuminen maksaa?

The Passion Test Fertification -koulutuksen hinta on 2997 € (sis alv24%). Maksu voidaan maksaa osissa. 250 euron alennus, kun maksu maksetaan yhtenä kertamaksuna.

Ruokailut eivät sisälly koulutuksen hintaan.

Voit osallistua ammatillisessa mielessä sekä oman itsesi kehittämisen vuoksi. Janetin lempeässä, mutta tiukassa ohjauksessa avaat portit elämäsi uudelle alulla! 


Kieli

Koulutus pidetään englanniksi ilman tulkkausta.


Aikataulu 8.-11.6.2017

Koulutus on 4 intensiivistä päivää (to-su) ja se järjestetään Helsingissä Sokos Hotel Presidentissä.

Torstai 8.6.2017:
- Rekisteröinti 8.30-9.00
- Koulutus 9.00-22.00
- Päivä sisältää kaksi ruokataukoa (lounas noin 13.00-14.30, päivällinen noin 18.00-19.30)

Perjantai 9.6.2017
- Koulutus 9.00-20.30
- Lounas noin 13.00-14.30

Lauantai 10.6.2017
- Koulutus 9.00-20.30
- Lounas noin 13.00-14.30
- Varaudu yhteiseen illanviettoon muiden koulutuksessa olevien kanssa (vapaaehtoinen, mutta suositeltu)

Sunnuntai 11.6.2017
- Koulutus 8.30-17.30
- Lounas noin 13.00-14.30

Tulossa on intensiivinen koulutus, joten varaa kaikki neljä päivää tälle koulutukselle mahdollisuuksiesi mukaan, niin saat parhaan mahdollisen hyödyn.

Huomioi myös, että taukojen ajat ovat vain suuntaa antavia ja tarkat ajat selviävät koulutuksen edetessä. Yhdessä ruokailu on suositeltavaa, se syventää kokemustasi koulutuksesta. Yhteiset ruokailut eivät sisälly kurssin hintaan.


Kysy lisätietoja ja ilmoittaudu ottamalla yhteyttä.

Lisätietoja The Passion Test -menetelmästä löydät menetelmän kotisivulta www.thepassiontest.com.

Uskalla Innostua järjestää koulutuksen yhdessä Enlightened Alliance / Janet Attwoodin kanssa.