Back to All Events

Vladimir Megre - Eläköön luovuus

  • Kulttuuritalo 4 Sturenkatu 00510 Helsinki Finland (map)

Anastasia-kirjoista tutun kirjailijan Vladimir Megren konferenssi Helsingin Kulttuuritalolla 29.8.2015

ELÄKÖÖN LUOVUUS - tapahtuman päätähtenä nähdään Gus-rauhanpalkinnon voittanut kirjailija Vladimir Megre.

Hänen Anastasia-kirjasarja: "Venäjän Soivat Seetripuut" on koskettanut miljoonia ihmisiä ympäri maailmaa ja herättänyt monia tiedostamaan omat mahdollisuutensa luoda tarkoituksenmukaisempi ja tasapainoisempi elämä. 

 

Kuuntele tämä Radio Helsingin haastattelu, jossa Tuomas Kytömäki kertoo Vladimir Megrestä 

Helsinki 29.8.2015, klo 15-22, tulkkaus Venäjästä suomeksi.


Vladimir Megren kirjoja on käännetty yli 20 kielelle ja myyty jo yli 12 miljoonaa kappaletta.

Hänen tuotannostaan on tullut yksi aikamme ilmiöistä, joka puhuttelee kansoja yli rajojen. 
Megren unelma: "Voittakoon Hyvyys Maan Päällä" toteutuu jokaisen lukijan omakohtaisessa tiedostamisessa ja elämänvalinnoissa. 

Megren Suomen vierailua on odotettu jo pitkään ja tämä tilaisuus saattaa jäädä myös ainoaksi laatuaan. Hän kiertää tapaamassa lukijoita eri puolilla maailmaa järjestettävissä konferensseissa, mutta kutsulista on pitkä.

 
Syksyn Eläköön Luovuus -tapahtumassa Megre kertoo kohtaamisistaan mystisen Anastasian kanssa, joka edustaa tuhansia vuosia vanhaa muinaista kulttuuria.

Anastasian muinaiset mutta näinä aikoina hyvinkin ajakohtaiset viisaudet ovat vaikuttaneet miljoonien ihmisten elämään ympäri maailmaa. 

Megre on rohkea sielu, joka on uskaltanut kyseenalaistaa vallitsevien uskomusjärjestelmien ja elämäntapojen järkiperäisyyden ja mielekkyyden. 
Hän haluaa jakaa Anastasian vision ihmiskunnalle: Ihmisen kyvyn luoda ajatusenergiansa voimalla ja vapautua vanhoista uskomusjärjestelmistä, jotka ovat pitäneet ihmiskuntaa pitkään unessa. 

Eläköön Luovuus - tapahtumassa on lisäksi mukana erilaisia esiintyjiä ja taitajia, jotka inspiroivat ja koskettavat yleisöä omalla panoksellaan. 

Tilaisuus on todellinen ELÄMYS, joka koskettaa kaikkia kulttuurin, totuuden ja rauhan ystäviä.