Back to All Events

Valmennusilta - Minä olen - Kuka olen kaikkien uskomusteni takana

  • KOULUTUSKESKUS 7. TAIVAS 60 Yliopistonkatu Tampere, 33100 (map)

TUNTUUKO SINUSTA ETTÄ HALUAISIT ELÄÄ ELÄMÄÄSI JOLLAIN TOISELLA TAPAA? ET VAIN EHKÄ OIKEIN TIEDÄ, MITÄ SE VOISI OLLA?

Millainen minä olen, mistä pidän, mikä on intohimoni ja millaista elämää haluaisin elää? Itsestäänselviä asioita, joihin tuntuu että pitäisi tietää vastaukset ja silti emme aina tiedä. 

Tule mukaan Tampereelle 17.5 tutkimaan elämäsi suurinta ihmettä - Sinua

Valmennusillassa pääset tutkimaan sitä, kuka sinä todella olet - kaikkien sattumalta syntyneiden ja vanhentuneidenkin uskomuksiesi takana. Tutkitaan myös sitä, miten sinusta tuli juuri sinä. Lopuksi pääset päivittämään minäkuvasi ja tutustumaan siihen, millainen voima ja potentiaali sisälläsi odottaa, että vain otat ne käyttöösi. Käydään lyhyesti läpi myös yksinkertaiset askeleet siihen, miten voit saavuttaa sen mitä haluat.

KUKA ON TINKA KUUSIO

Mielen ja ajatusten valmentaja, eli Mielen personal trainer Uskalla Innostua tiimissä. Sen lisäksi hän on kaksinkertainen yrittäjä, äiti kahdelle lapselle, vaimo ja intohimoinen ruokapuutarhojen, luonnon ja treenaamisen rakastaja. 

Oppinsa hän on hakenut kansainvälisiltä
huippuvalmentajilta ja itsensä kehittämisen
tapahtumista, koulutuksista ja seminaareista Suomesta
ja ulkomailta ja ennenkaikkea tuomalla oppimaansa
käytäntöön omassa elämässään sekä työssään. Tinka on innostava puhuja ja valmentaja, ja aina valmis heittäytymään täysillä mukaan käsillä olevaan asiaan. 

Tinkan missio on lisätä ymmärrystä ihmismielen toiminnasta ja sitä kautta auttaa ihmisiä hyödyntämään huikeaa potentiaaliaan ja elämään parasta mahdollista elämää kaikissa olosuhteissa. ”Hyvinvoivat ihmiset rakentavat hyvinvoivaa maailmaa.”

LIPUT JA MITEN PÄÄSET MUKAAN

Valmentajiemme vastaavat valmennukset yrityksille maksavat sadoista tuhansiin euroihin. Sinun ei kuitenkaan tarvitse maksaa yritysten hintaa.

Koska valmennusiltojen ensisijainen tarkoitus on tarjota jatkuva mahdollisuus itsesi kehittämiseen ryhmässä, haluamme, että sinun on mahdollisimman helppo osallistua ja siksi nyt kevään Tampereen valmennusiltojen osallistumismaksu on vain 15€ ennakkoon ostettuna (40€ ovelta).

Lupaamme jokaisessa valmennuksessamme työkaluja itsesi kehittämiseen ja elämään.

 

TAKUU

Jos olet tilaisuuden jälkeen sitä mieltä, että valmennusilta ei auttanut millään tavalla elämääsi, niin voit pyytää maksamasi summan takaisin. Tule kertomaan tyytymättömyydestäsi paikan päällä tiimillemme, niin otamme sinulta tarvittavat tiedot palautusta varten. Takuu koskee kaikkia Suomessa olevia tapahtumia, joissa olemme itse tapahtuman järjestäjä. Takuumme edellyttää osallistumista koko tapahtumaan alusta loppuun.