Suunnistuksen nuorten Suomen mestari Aapo Summanen

Elin jo unelmaani täysipäiväisenä urheilijana, mutta toki menossa kohti seuraavia unelmia. Tämä valmennus toi monia asioita joita jo oikeastaan tiesin, mutta nyt niitä todella tehtiin, kerrattiin ja siirrettiin käytäntöön. Valmennus siivitti minua ottamaan askelia eteenpäin urheilussa, olemaan oma itseni ja rikkomaan vanhoja rajoja. Valmennuksen kertaaminen auttaa etenemään jatkossakin.

--

Siivosin viime viikolla isoa taloa ja samalla kuuntelin ipodista valmennuksen ensimmäistä äänitettä. Teki todella hyvää kerrata sitä settiä. Varsinkin kun sen on kerran jo sisäistänyt niin palauttamalle sen pintaan, saa "helposti" parannettua/tehostettua elämäänsä. Ja onnistuu hienosti vaikka siivotessa tai matkustaessa, silloin ehkä tylsemmästäkin puuhasta tulee kivaa ja kehittävää. Viesti ja materiaali on sen verran hyväenergistä, että mukana olokin jo kehittää.

Valmennuksessa oli tosi hienoa mennä psyykkisesti eteenpäin, kun sinä olet OHJAAMASSA. Sulla energia virtaa, niin siihen virtaan on hyvä lähteä muiden mukaan. Kuten itsekin videoilla ehkä mainitsit niin tietoa on jo ihmisillä paljon, mutta se käytännön toteutus... ja se onnistuu hyvin kun joku on ohjaamassa.

Vesa Herronen Joseph McClendon III:n seminaarin jälkeen

“Seminaarin konkreettisina tuloksina olen ostanut yrityksen ja tuplannut sen asiakasmäärän. Käytän nyt Josephin oppeja yrityselämässäni siihen, että viisinkertaistan liikevaihdon ensimmäisen vuoden aikana.”

“Syyskuun alussa 2011 olin esimiestehtävissä Naisten Liikuntakeskuksessa ja työmäärät tuntuivat loputtomilta. Olin ollut toukokuussa 2011 sairaalassa 4 kertaa vatsakipujen vuoksi, jotka todettiin stressiperäisiksi, ja mitään ihmeellistä ei löytynyt tutkimuksissa. Sen lisäksi olin eronnut vuotta aikaisemmin. En uskaltanut luottaa kehenkään parisuhdeasioissa. Pelkäsin todella, että minut petetään.

Vuonna 2011 syyskuun alussa kävin Uskalla Innostua -tiimin järjestämässä Joseph McClendon III:nen seminaarissa.

Asetin aivan mielettömiä tavoitteita, joihin pääsystä tai nauttimisesta minulla ei ollut mitään käsitystä.

Asettamani tavoitteet olivat:

  1. Halusin omistaa yli kymmenen vuotta toimineen Naisten Liikuntakeskuksen, jossa olin töissä. Tavoitteeni oli saavuttaa tämä 30.10.2011 mennessä. Minulla ei ollut mitään käsitystä, mistä saisin rahat yrityksen ostamiseen, kun kirjasin tavoitteeni paperille seminaarissa. Omistuksen vaihdos tapahtui 4.11.2011.
  2. Halusin tuplata ostamani yrityksen asiakasmäärän maaliskuun loppuun 2012 mennessä. Tämän kirjasin myös ylös seminaarissa, mutta en tiennyt, kuinka edes ostaisin koko yrityksen. Asiakasmäärän tuplautuminen tapahtui toukokuussa 2012.
  3. Sen jälkeen asetin tavoitteeksi, että minulla olisi hyvä luottamuksellinen parisuhde, jossa rakastaisin ja antaisin vastarakkautta – sellainenkin minulla on nyt. Parisuhde, jossa annan rakkautta ja saan vastarakkautta. Minä luotan ja minuun luotetaan. Minun ja muiden on ennenkaikkea hyvä olla!

Miten nämä kävivät? Sitä minä en oikein osaa itsekään sanoa. Tai osaan kyllä jälkikäteen kertoa, miten asiat tapahtuivat, mutta en osaa oikein konkreettisesti kertoa, mistä asiat löytyivät. En lukenut kirjoista: Näin rahoitat kuntokeskuksen ostamisen, tai näin tuplaat asiakasmääräsi kuntokeskuksessasi, tai näin saat onnellisen ja rakastavan parisuhteen.

Oikeastaan mitä tein, niin en poikennut ensimmäiseen kahteen kolmeen kuukauteen niistä asioista mitä mr. McClendon kertoi meille seminaarin jälkeen tehtäväksi. Joka aamu heräsin tuntia ennen kuin minun piti ja tein mitä minun oli käsketty tehdä seminaarissa. Asioita alkoi tapahtumaan, niitä tapahtui kiihtyvällä vauhdilla.

Ja minusta tuntui jälkeenpäin, että minun tajuntani ja tietoisuuteni olisi laajentunut siten, että aivokapasiteettini vain löytäisi ratkaisut haluamiini asioihin.

Näiden muutamien ”onnistumisten” jälkeen ajattelin, että laitetaan hieman isompia rahallisia tavoitteita ja katsotaan, mihin näistä uusista työkaluista oikein on. Asetin uuden tavoitteen, jossa halusin viisinkertaistaa yritykseni liikevaihdon ensimmäisen vuoden aikana ja se näyttäisi toteutuvan tammikuussa 2013 eli 15 kuukautta omistusvaihdoksen jälkeen. Eikä harmita, jos tämä toteutuu 3 kuukautta jälkijunassa.

Seuraava tavoite on kymmenkertaistaa liikevaihto kahden vuoden sisään… katsotaan miten käy!

Tarkoitukseni ei todellakaan ole leuhkia, vaan haluan auttaa ihmisiä menestymään ja löytämään onnellisuutta elämäänsä.

Suosittelen Joseph McClendonin seminaaria ja ennen kaikkea sieltä opittuja keinoja kaikille, jotka haluavat elämässään saavuttaa jotain, mitä eivät ehkä ole edes uskaltaneet unelmoida, sekä heille jotka pelkäävät jotain. Seminaarin avulla pääset sinne, mihin haluat ja pois sieltä, missä et halua olla.

Ai niin ja seminaarin jälkeen tarvitsin vielä trampoliinin ja hikoilua joka aamu 20–30 minuuttia ja that’s it! Ainakin näin se toimi minulla.”

- Vesa Herronen, yrittäjä, toimitusjohtaja Naisten Liikuntakeskus Kuntoportti, Jyväskylä