MITÄ, JOS SE, MITÄ HALUAT TOTEUTTAA ELÄMÄSSÄSI, TOTEUTUISIKIN PUOLET LYHYEMMÄSSÄ AJASSA tai huomattavasti helpommin?
 

Mistä on kyse?

Life coaching ja sen eri muodot ovat saaneet paljon kritisointia mediassa. Mihin tarvitaan oman elämän valmentaja, kun on olemassa ystäviä, jotka ajavat saman asian?

Meidän mielestämme life coachingilla tai valmentajan palkkaamisella ja ystävän tuella on merkittävä ero.

Ystävien tuki on todella tärkeä. Ystävien kuuluukin olla tukena elämässä, kertoa mielipiteensä ja auttaa mahdollisuuksiensa mukaan.

Ammattivalmentaja tai coach on henkilö, joka työkseen auttaa ihmistä ymmärtämään oman tilanteensa paremmin ja toteuttamaan haluamiaan tavoitteita. Huippuvalmentaja pystyy kaivamaan sinusta esiin voimavarat, mitä et tiennyt edes olevan olemassa. 

Huippucoach pystyy auttamaan sinua hyödyntämään omaa tietoasi ja taitoasi paremmin ja toteuttamaan haluamiasi asioita. Valmentaja ei tee asioita puolestasi. Hän ei tule tekemään vaikealta tuntuvia juttuja sinun puolestasi, vaan hän ennemminkin kulkee vierelläsi ja auttaa sinua löytämään tien eteenpäin: helpommin, nopeammin ja paremmin.

 

Valmentajamme

Uskalla Innostua -tiimi tarjoaa huippuvalmennusta omien tavoitteiden ja oman elämän toteuttamiseen. 

Valmentajamme ovat käyneet life coach -koulutuksen Suomessa tai ulkomailla, ovat suorittaneet Licensed Practitioner of NLP™ -kurssin hyväksytysti ja ovat lisäksi käyneet tiimimme oman Uskalla Innostua valmentajakoulutuksen. Valmennuksillamme on tyytyväisyystakuu: Jos et koe saavasi hyötyä valmennuksesta, saat rahasi takaisin.".
 

Mikäli haluat henkilökohtaista valmennusta


VALMENNUKSEMME KESKITTYY OMAN ELÄMÄN TOTEUTTAMISEEN

  • Tavoitteen / unelman toteuttaminen
  • Oman elämän selkeytys
  • Itsetunnon ja -arvostuksen lisääminen
  • Itsevarmuuden lisääminen
  • Tunteiden hallinta
  • Esiintyminen
  • Hyvinvointi ja parempi jaksaminen