Tällä sivulla kerromme kanadalaisesta, Karibialla asuvasta valmentaja-mentori Eric Edmeadesistä. Olemme valinneet hänet yhdeksi niistä ihmisistä, joita haluamme tuoda maailmalta Suomeen sinun lähellesi. Uskomme, että voit oppia Ericiltä ainutlaatuisia asioita liiketoimintaan, markkinointiin, kommunikointiin, yrittämiseen, delegoimiseen ja elämään liittyen - Jos nämä aiheet kiinnostavat, niin tutustu tarkemmin! - Uskalla Innostua -tiimi


Eric Edmeades - Yritysvalmennusta ja -mentorointia

eric edmeades helsinki

Eric Edmeades on tehokas ja vaikuttava mentori, valmentaja ja sarjayrittäjä. 

Hänellä on yli 20 vuotta kokemusta kansainvälisestä liiketoiminnasta ja hän omistaa, tai on omistanut, yrityksiä useilta eri aloilta, mukaan lukien IT, logistiikka, tapahtumien järjestäminen ja Hollywoodin erikoistehosteet, joita on käytetty mm. elokuvissa Pirates of the Caribbian, Transformers ja Avatar.

Kommunikoinnin spesialisti ja tunnustettu erikoislaatuisen elämän eläjä, joka kirjoittaa ja puhuu liiketoiminnasta, terveydestä ja ihmissuhteiden dynamiikasta.

Eric on erityinen ammattipuhuja, jossa yhdistyy se, että hän on hyvin jalat maassa, lämmin ja karismaattinen siihen, että hänellä on aitoja tuloksia ja saavutuksia takanaan. Eric saa arvostusta siitä, että hän osaa tehdä hyvinkin vaikeista ideoista ja strategioista käytännönläheisiä ja helposti käyttöön otettavia.

Erikoislaatuinen elämä ei tapahdu sattumalta: Se toteutuu, kun selvität esteet, mikä pitävät sinua paikallaan, ottamalla selkeän vision haluamastasi elämästä ja kehittämällä ja ottamalla käytäntöön oikeat tehokkaat strategiat, joilla saat aikaan haluamasi muutokset. Ja sinun ei tarvitse tehdä sitä yksin: Uskalla Innostua -tiimi mahdollistaa Ericin huippukoulutukset ja työkalut Suomessa.

Eric on kanadalainen, joka asuu nykyään Karibialla yhdessä vaimonsa, Elisen, kanssa.

Uskalla Innostua -tiimi on järjestänyt Suomessa aikaisemmin kaksi Eric Edmeadesin seminaaria. Jo ensimmäisellä kerralla hänen yhden päivän koulutuksensa sai arvosanaksi 9,14 (1-10 asteikolla).
 

 

Eric is a top level consultant. He has a brilliant business mind and you should count yourself lucky if you have the opportunity to work with him and you should be terrified if he is working with your competitor.
— Chet Holmes, Best-selling Author of the Ultimate Sales Machine
Eric is a master storyteller and a master presenter because he knows how to instantly connect with the audience. He also has the uncanny ability to get into the minds of the audience, figure out what is important to them, and then deliver powerfully influential stories that move them to action.
— Alex Mandossian, CEO MarketingOnline.com
Fantastinen esiintyjä: loistavia käytännön esimerkkejä, innostava esiintymistapa, mukaansatempaava!
— Ericin seminaariasiakas Suomessa
Loistava puhuja. Tulisin uudestaan seminaariin, jossa on täysin sama sisältö.
— Ericin seminaariasiakas Suomessa

Eric edmeades helsinki.jpg
SYATT-Eric-Mwenzi.png
EricAndElise-Beach-PiggyBack.jpg

Olen nyt tuntenut Ericin yli vuoden ajan ja viimeisten kuukausien aikana työskennellyt läheisesti hänen kanssaan. Olen ottanut käytäntöön Ericin seminaarissa opettamia ajatuksia ja se on muuttanut tapaani ajatella, toimia ja delegoida. Ericin kanssa toimiessani huomaan kuinka hän toimii itse juuri niin kuin opettaa. Muistan aina ensimmäisen palaverimme, johon oli varattu tunti ja se lopulta kesti vain 18 minuuttia ja kaikki tärkeä asiat oli käyty läpi. Ericin opettamat työkalut ovat huippu käytännöllisiä ja haluan varmistaa sen, että myös sinä saat ne käyttöösi. Odotan innolla jokaista seuraava Eric Edmeadesin koulutusta!
— Ilkka Koppelomäki, Uskalla Innostua -tiimin perustaja


SeuraavaT ERIC EDmeadesin koulutukset


Ennakkorekisteröitymällä seuraavaan Ericin seminaariin lähetämme sinulle ilmaisia Ericin koulutuksia
 

Ennakkorekisteröityminen: 

  • Ei sido mihinkään
  • Ei maksa mitään
  • Saat ensimmäisenä tiedon siitä, kun lippuja on saatavilla
  • Saat tiedon Ericin maksuttomista koulutuksista netissä  

Emme anna tai myy tietojasi eteenpäin ilman lupaasi.

 

Täytä tämä lomake: