Haluatko parisuhteeseesi...

 • lisää yhteyttä

 • enemmän ymmärrystä itsestäsi ja kumppanistasi

 • enemmän yhteistä aikaa

 • sekä omia että yhteisiä unelmia

Jos vastasit yhteen tai useampaan kohtaan kyllä, katso tällä sivulla oleva video ja lue tarkemmin siitä, miten Elämäsi parisuhde -videokurssi voi auttaa kehittämään suhdettanne paremmaksi.

 

Parasta oli se, että asiat olivat yksinkertaisia,
tarpeeksi pieniin osiin pilkottuja ja siten helppo toteuttaa käytännössä.
— Naimisissa olevan naisen kokemus tästä videovalmennuksesta

Elämäsi parisuhde on ainutlaatuinen videovalmennuskokonaisuus, jonka avulla kasvatte enemmän yhteen. Tämä on myös matka itsesi kehittämiseen. 


Viikottaiset valmennusvideot auttavat teitä tutustumaan toisiinne uudestaan, ymmärtämään toistenne tarpeita, toiveita, ajatuksia ja tapoja. Niin ja pitämään hauskaa ja nauttimaan suhteestanne. Tarkoituksemme on auttaa sinua ja teitä nostamaan suhteenne aivan uudelle tasolle.

 

Pohjaksi voit katsoa tämän maksuttoman videosarjan tästä

Yleisesti voisi sanoa, että parisuhde syntyy, kun kaksi ihmistä kokee toisissaan samanlaisuutta ja kiehtovia asioita. Se saa tunteet heräämään. Kun ollaan yhdessä jonkin aikaa ja ihastuksen sumu on kadonnut, niin alkaa aika, jossa näkee toisen erilaisuuden. Silloin samat asiat, mitkä ihastuksen sumussa eivät haitanneet, ovatkin yhtäkkiä rasitteita. Kuten toisen jättämät vaatteet lattialla tai tiskit ympäri kämppää.

Samalla kommunikointi saattaa tuntua ihan erilaiselta ja voi jopa tuntua, että yhteinen kieli puuttuu välillä kokonaan.

Riippumatta siitä, oletteko olleet yhdessä kuusi kuukautta tai kymmeniä vuosia, niin uskon, että voit kehittää ja parantaa suhdettanne.

 

Tällä sivulla kerron prosessista, jonka avulla voitte kehittää suhdettanne.

Kaikkein paras suhde syntyy, kun kumpikin on mukana viemässä suhdettä eteenpäin. Videovalmennuksemme on tehty pariskunnalle yhdessä tehtäväksi.

Jos koet tai koette, että haluaisitte yhdessä ohjatusti käydä läpi suhdettanne ja viedä suhteenne uudelle tasolle, niin tulkaa mukaan tähän videovalmennukseen - Voitte osallistua kotoa tai matkalta mistä tahansa päin maapalloa!

 

Mitä tämä on ja mitä tämä ei ole

 • Tämä ei ole mikään "elämä on ihanaa" lässynlässyn kurssi.

 • Tämä ei ole pelkästään rakkautta hehkuttava videosarja.

 • Tämä ei ole terapiaa tai jotain, missä vatvotaan ongelmia tai syytellään toisia.

 • Tämä on videovalmennukseksi työstetty kurssi netissä, jonka on tarkoitus auttaa konkreettisesti sinua ja puolisoasi lähentymään, kommunikoimaan paremmin ja elämään paremmassa suhteessa.

 • Niin ja toki auttaa teitä enemmän sitä kautta nauttimaan suhteestanne.

 • Naiset haluavat useammin osallistua tällaiseen kurssiin. Haluan, että tähän osallistuu kumpikin ja siksi pyrin tekemään tästä mielenkiintoisen kummallekin osapuolelle.

 • Toivon, että se, että olen mies, vakuuttaa myös epäilevän miehen siitä, että tähän kannattaa osallistua, jos haluaa viedä omaa suhdetta paremmaksi. Halu suhteen kehittämiseen tulisi kuitenkin lähteä itsestä.

 • Tarkoitukseni ei ole kertoa sinulle "näin pitää tehdä" tai "tämä on oikea tapa", vaan antaa sinulle ajatuksia, joita sinä ja te voitte yhdessä hyödyntää suhteessanne. Tämän pyrin tekemään myöskään huumoria täysin unohtamatta, koska mielestäni parisuhteessa pitää olla hauskuutta!

 

Mitä lupaan ja en lupaa

Lupaan, että teen kaikkeni, jotta tämä videovalmennus auttaa teitä viemään omaa suhdettanne eteenpäin.

Olen panostanut asian tutkimiseen paljon ja olen käyttänyt näitä samoja työkaluja ja ajatuksia sekä omassa suhteessani (paremmin sanottuna suhteissani), että asiakkaitteni kanssa ja niillä on saatu aikaan tuloksia.

Monien vähemmän onnistuneiden suhteiden jälkeen elän nyt onnellisessa suhteessa, joka on jatkunut upeat kaksi vuotta. Olemme kokeneet paljon yhdessä ja testanneet eri juttuja omassa parisuhteessamme. Tämä ei ole ollut helpoin suhteeni, mutta ehdottomasti paras. Koimme myös syksyllä keskenmenon, joka voimisti ja lähensi suhdettamme entisestään.

Saatat ajatella, että mitä minä voisin tietää näin lyhyen suhteen jälkeen siitä, miten hyvä suhde muodostuu ja säilyy. Kun olen tutkinut asiaa, niin riippumatta siitä, kuinka kauan ihmiset ovat olleet yhdessä, niin suhteessa tarvitsee tiettyjen asioiden toteutua, jotta se toimii. Ne ovat niitä asioita, mitä käymme yhdessä kanssanne läpi.

En kuitenkaan lupaa, että tämä kurssi takaa sitä, että olette ikuisesti yhdessä ja onnellisia toisistanne. Mikään ei voi sitä taata, mutta te voitte sen luoda yhdessä, riippumatta siitä, millainen suhteenne on ollut tähän asti.

Olen suunnitellut kurssin pohjaksi sille, että löydätte ratkaisuja siihen, miten suhteestanne saa paremman nyt ja miten haasteista selviää nyt.

Rehellisesti sanoen, kaikkien suhteiden ei ehkä olekaan tarkoitus kestää koko elämää, ja osa ehkä haluaakin olla useissa suhteissa loppu elämänsä aikana. Näidenkin syiden takia haluan auttaa sinua ja teitä nauttimaan paremmin siitä, mitä teillä on nyt, riippumatta siitä tuletteko aina olemaan yhdessä.

Lupaan myös, että kurssin sisältö ja harjoitukset auttavat sinua ymmärtämään itseäsi ja kumppaniasi paremmin. Tämä tulee auttamaan sinua myös muissa suhteissa, niin ystävien kuin vaikka lasten kanssa.

 

Kenelle tämä on ja kenelle ei

Erityisesti olen suunnitellut tämän teille, jotka olette yhdessä, haluatte olla yhdessä, mutta paras vireenne on ehkä kadoksissa. Saatat tai saatatte tuntea, että välillänne ei ole kunnollista yhteyttä. Oli ennen, mutta ei ole enää (lue nyt).

Tämä on myös erityisesti teille, joilla menee (tosi) hyvin, mutta olette kiinnostuneita kehittämään suhdettanne ja ymmärrystänne toisistanne entisestään!

Puhun videoilla miehelle ja naiselle ja heidän välisestä suhteesta.

Samat ajatukset toimivat varmasti myös homosuhteissa, vaikka tässä keskitynkin heterosuhteeseen ja minulla ei ole kokemusta suhteesta saman sukupuolen kanssa. Olet siis tervetullut osallistumaan eri taustallakin, kunhan annat minun puhutella pääasiassa heterosuhteessa elävää miestä ja naista.

Iällä tai iällänne ei ole merkitystä, jos koette, että tämä on teidän juttunne. Myös parisuhteen pituus ei vaikuta asiaan, vaan halu olla yhdessä ja kehittää omaa suhdetta.


Entä, jos mietimme eroamista, niin kannattaako meidän sitten osallistua?

En sulje teitä pois, mutta en ole suunnitellut tätä erotilanteessa oleville. Tämä saattaa auttaa teitä takaisin yhteen tai varmistaa eronne. Jos valmennus auttaa siinä, niin se on itseasiassa mielestäni hyvä juttu, koska pahinta on olla siinä välimaastossa. Niin kuin ystäväni joskus sanoi: "Minulle on ihan sama oletteko yhdessä vai ette, mutta valitse niistä toinen vaihtoehto".


Voinko osallistua, kun olen sinkku ja haluan jo nyt valmistautua suhteeseen?

Valmennuksesta on varmasti hyötyä, vaikka olisit tällä hetkellä sinkkukin, mutta et voi samalla tavalla tehdä harjoituksia. Ajatukset ja työkalut saattavat auttaa siinä, että pääset hyvään suhteeseen, mutta ennemmin suosittelisin sinulle valmennusta, joka on suunniteltu sinkuille.

 

Kurssin monipuolinen ja vaikuttava sisältö

 • 10 x 30-60 minuutin HD-videota, jossa jokaisella videolla käyn läpi yhtä teemaa

 • jokaisella videolla käyn läpi mikä on ongelma

 • miten olemme itse sen ratkaisseet omassa suhteessamme ja mitä muita ratkaisuja tilanteeseen voisi olla

 • annan jokaisella videolla konkreettisen ja helpon harjoituksen, millä voitte yhdessä tulevan viikon aikana viedä asiaa eteenpäin omassa suhteessanne

 • kaksi webinaari-äänitettä matkan varrella. Niissä käsittelen lisää käsiteltyjä aiheita.

 • saatte käyttöönne erityisen sähköpostiosoitteen, joka on tarkoitettu vain tämän kurssin osallistujille. Posti tulee henkilökohtaisesti minulle ja vastaan henkilökohtaisesti kaikkiin posteihin.

En ollut ennen osallistunut webbikursseille, mutta laatu oli oikein positiivinen.
— Videovalmennukseen osallistunut avoliitossa oleva pari

 

Videovalmennuksen sisältö ja hyödyt osissa

Uskalla-innostua-Elämäsi-parisuhde-Kartta-sisällöstä-nuolilla-more-600x450
Oli hyvä, että asia oli sekä tekstinä, että videona,
sillä minulle sisäistyy parhaiten luettu ja miehelleni kuunneltu.
— Videokurssille osallistunut aviopari


Video 1 - Voimakas tunneyhteys

Tällä videolla kerron tunneyhteydestä ja sen merkityksestä suhteeseenne. Mielestäni se on suhteessa nro 1 asia. Jos et koe yhteyttä toiseen ihmiseen, niin suhde ei tule kestämään. Ja vaikka itse kokisit sen, mutta toinen ei koe, niin suhteenne ei tule kestämään. Vaikka rakastaisitte toisianne, niin se ei takaa pysyvää suhdetta, mikäli ette koe yhteyttä. Toki rakkaus luo yhteyttä, mutta se ei aina riitä.

Autan käytännössä luomaan tunneyhteyden ja kokemaan sen. Käymme läpi myös, mitä tunneyhteys on ja miten voitte kehittää sitä puhuessanne ja muuten kommunikoidessanne, rakastellessa ja arkisissa asioissa.

Tämä on pohja seuraaville videoille. Kommunikointi ja muut kurssin osiot auttavat teitä huomaamaan, miten eri asiat vaikuttavat yhteyteenne ja miten voitte luoda paremman yhteyden.

Hyöty suhteeseenne: Osaatte luoda arkisessa elämässä paremman yhteyden toisiinne ja vahvistatte yhteyden tunnetta.

 

Video 2 - Pohja yhteiselle kommunikoinnille

Uskon, että suhde rakentuu kommunikoinnin avulla. Jompi kumpi teistä on todennäköisesti alunperin sanonut jotain, mikä on aloittanut suhteenne. Kommunikointi on sanoja, eleitä, kehonkieltä, tunteita ja niin monia muita asioita. Tällä videolla kerron eri tavoista kommunikoida ja tutustutte toistenne tapoihin viestiä asioita.

Tämä video on toinen pohja koko kurssille. Tarkoitus on saada kommunikointi avautumaan, jonka jälkeen seuraavat osiot auttavat syventämään suhdettanne. Jos, ette ole osanneet kommunikoida kunnolla, niin nyt on sen aika!

Hyöty suhteeseenne: Ymmärrätte kommunikoinin eri kieliä ja toistenne tapaa kommunikoida eri asioita. Tämä auttaa teitä syventymään toisiinne ja ymmärtämään toisianne paremmin.

 

Video 3 - Tunteiden kokeminen ja hallitseminen

Tunteet vaikuttavat merkittävästi elämässä joka hetki. Suhteessa ja elämässä on, ja kuuluukin olla, paljon muitakin tunteita kuin rakkaus.

Käymme läpi, mitä tunteita sinä ja puolisosi koette elämässänne ja autan teitä ymmärtämään tunteitanne ja toistenne tunteita paremmin. Opitte myös, miksi tietyt tunteet tulevat tietyissä tilanteissa ja miten voitte tarvittaessa muuttaa näitä reaktioita. Tämän ymmärtäminen on ollut minulle yksi suurimmista avuista omassa suhteessani.

Kommunikointi voi olla joskus todella haastavaa, jos jompi kumpi on "väärässä" tunnetilassa. Autan sinua ymmärtämään miten voit tarvittaessa hallita tunteitasi. Tämä tulee selkeyttämään kommunikointitilanteita, vähentämään erimielisyyksiä ja riitoja.

Hyöty suhteeseenne: Opitte tunteistanne ja tunnereaktioista, niin että pääsette eroon häiritsevistä reaktioista ja pystytte lisäämään hyviä tunteita suhteeseenne.

 

Video 4 - Tunteet itsestä

Tällä videolla jatkamme tunteisiin liittyen. Nyt käsittelemme sitä, mitä sinä koet itsestäsi. Itsetunto ja oma itsevarmuus vaikuttaa suhteeseen merkittävästi.

Heikko itsetunto voi aiheuttaa paljon harmia suhteessa. Sekään ei haittaa, jos asian pystyy kommunikoimaan keskenään ja kumpikin ymmärtää tilanteen ja voitte yhdessä auttaa myös toisianne kasvamaan varmemmiksi kumppaneiksi. Kun kummallakin on hyvä suhde itseensä, niin suhdekin saa aivan uusia mahdollisuuksia.

Huom! Tämä video on ikään kuin pohja aiheeseen. Riippuen siitä, kuinka heikko tai vahva itsetunto kummallakin on, niin sen työstämiseen voi tarvita paljon aikaa. Tämän jälkeen teillä on kuitenkin pohja siitä, mikä tilanne on nyt ja voitte yhdessä viedä sitä eteenpäin haluamallanne tahdilla.

Hyöty suhteeseenne: Opitte miten kumpikin kokee itsensä eri tilanteissa, suhteessa, työssä, kotona ja vapaa-ajalla. Tämä antaa lisää ymmärrystä sille, miksi toinen on juuri sellainen kun on ja millä tavalla hän käyttäytyy eri tilanteissa.

 

Videot 5-6 - Ajatusmaailmojen kohtaaminen

Kaksi ihmistä on lopulta hyvin erilaiset. Autan tällä videolla ymmärtämään, miten ajatukset koostuvat ja miten ajatukset todellakin ovat erilaisia.

Riippuen siitä, kuinka pitkään olette olleet yhdessä, ajatuksenne elämästä, suhteesta ja maailmasta ovat saattaneet muuttua paljonkin. Ehkä juttelit näistä asioista suhteen alussa. Jotkut eivät ole koskaan keskustelleet näistä asioista yhdessä. Nyt on aika päivittää ajantasalle se, mitä sinä ajattelet ja tarvitset suhteessa ja käydä se yhdessä läpi, niin että te kumpikin ymmärrätte toistenne toiveet ja tarpeet.

Käymme myös läpi lukuisia harjoituksia, jossa opitte toistenne elämän ja suhteen arvoista eli siitä, mikä teille kummallekin on tärkeää, uskomuksista suhteeseen, uskomuksista itseen ja toiseen sekä tarpeista, joita sinulla on itsellesi ja toiselle.

Tämän käytäntöön vienti on tarkoitus toteuttaa hauskasti.

Hyöty suhteeseenne: Pystytte ottamaan toisenne huomioon paremmin, mikä tulee näkymään ja tuntumaan suhteessanne heti.

 

Video 7 - Läsnä toisillenne

Väittäisin, että yksi minuutti läsnäolevaa yhdessäoloa merkitsee suhteelle enemmän kuin tunti, niin että kumpikin on samassa tilassa, mutta tekee jotain omaa asiaansa. Mitä enemmän olette läsnä toisillenne, niin sitä enemmän voitte kokea yhteyttä välillänne.

Tällä videolla harjoituksia siihen, miten voitte harjoitella läsnäoloa suhteessanne. Ei vakavaa ja hampaat irvessä toteuttamista, vaan mukavaa ja hauskaa.

Hyöty suhteeseenne: Lisäätte niitä kaikkein arvokkaimpia minuutteja suhteeseenne, jotka saavat teidät tuntemaan, että suhteenne on oikeasti olemassa ja voi hyvin.

 

Video 8 - Enemmän yhteistä aikaa

Edellisellä videoilla otimme yhteisiä hetkiä. Nyt etsimme niille lisää tilaa.

Moni suhde kaatuu lopulta siihen, että ei ole aikaa olla yhdessä tai sitä aikaa on jatkunut liian pitkään, kun ei ole ollut aikaa olla yhdessä. Tutustutte siihen, mihin aikanne menee ja etsitte yhteistä aikaa. Sellaista aikaa, jolloin pystytte elämään suhteessanne.

Hyöty suhteeseenne: Saatte lisää yhteistä aikaa. Kun olette enemmän yhdessä, niin suhteenne saa lisää mahdollisuuksia kasvaa.

 

Video 9 - Yhteiset ja omat unelmat ja niiden toteuttaminen

Elämä tuntuu erilaiselta, kun on unelmia. Mitkä ovat omat unelmasi? Entä puolisosi unelmat tai teidän yhteiset unelmat.

Usein käy niin, että unelmat ovat saattaneet unohtua arjen keskellä. Kummallakin saattaa olla mietittyjä unelmia, mutta ette ole koskaan jakaneet niitä kunnolla tai sitten siitä on jo aikaa. Nyt on tarkoitus päivittää omat ja yhteiset unelmanne ajantasalle. Samalla käytte ohjatusti läpi sitä, miten sinä haluat toteuttaa elämääsi ja miten haluatte yhdessä toteuttaa elämäänne.

Omasta mielestäni maailma ei kaipaa yhtään katkeroitunutta vanhaa paria lisää. Siis sellaista, jossa jompi kumpi tai kumpikin on jättänyt omat unelmansa toteuttamatta.

Hyöty suhteeseenne: Käytte yhdessä läpi toiveitanne ja unelmianne ja luotte niiden toteuttamiseen suunnitelman. Unelmat herättävät suhteenne uudella tavalla henkiin.

 

Video 10 - Säännöt itsellenne ja toisillenne

Jokaisella ihmisellä on mielessään sääntöjä itselleen, muille ja myös parisuhteelle. Näistä säännöistä saatat olla tietoinen tai et ollenkaan tietoinen. Säännöt nimensä mukaisesti rajoittavat suhdetta ja elämää jollakin tavalla. Säännöissä itsessään ei ole vikaa, kunhan ne saavat kummankin ymmärryksen.

Usein on kuitenkin niin, että säännöt ovat vain mielessä ja niistä ei ole kertonut toiselle. Oletuksena on, että kumppani  tietää nämä säännöt ja automaattisesti elää niiden mukaan, mikä todellisuudessa on jotain aivan muuta.

Käyn kanssanne läpi hauskoja esimerkkejä eri säännöistä omassa ja muiden suhteissa ja autan teitä huomaamaan omat sääntönne. Sääntöjä voi myös muuttaa, mutta se vaatii sen, että niistä on ensin tietoinen.

Hyöty suhteeseenne: Sääntöjen tiedostaminen auttaa teitä ymmärtämään toistenne toimintapoja paremmin ja luomaan helpompaa ja parempaa elämää yhdessä.

 

Webinaari-äänite 1

Tämä webinaari äänitteen saat puolessa välin kurssia. Käsittelemme webinaarissa toisen ymmärtämistä ja lisää suhteen kommunikointia eri tilanteissa. Tavoitteena tässä webinaarissa on lisätä ymmärrystä toisistanne. Vastaan webinaarissa myös esitettyihin kysymyksiin. Sinä voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla. 

 

Webinaari-äänite 2

Tämä webinaari on pidetty vasta sitten, kun kaikki videot on käyty läpi. Takana siinä vaiheessa on iso kokonaisuus ja siksi käymme läpi koko kokonaisuutta ja miten koko kurssin aikana opitut asiat voidaan yhdistää omassa suhteessa. Miten siis suhde toimii näiden opittujen asioiden avulla. Vastaan webinaarissa myös esitettyihin kysymyksiin. Sinä voit lähettää kysymyksiä sähköpostilla. 


Huom!

Jo pelkkä videoiden katsominen tuo suhteeseenne uutta ajateltavaa ja uusia ajatuksen aiheita.

Parhaimpien tulosten saaminen kuitenkin vaatii teiltä kummaltakin "työtä" eli todellista osallistumista tähän valmennukseen. Se "työ" saa ja varmasti tulee olemaan loppujen lopuksi hauskaa, vaikka varmasti tulette kokemaan monenlaisia käänteitä matkan varrella. Käytte tämän prosessin aikana erilaisia vaiheita ja tunteita, jotka tulevat avaamaan suhteeseenne uusia mahdollisuuksia.

 

Alku lähti meillä tosi hyvin ja tuntui että saimme uutta kipinää suhteeseemme. Emme luoneet isoja odotuksia, mutta valmennus kyllä antoi meille paljon.
— Avoliitossa elävä pari


Miten videovalmennus toimii ja mitä tapahtuu, kun osallistut:

 • Kun ostat kurssin, niin saat sähköpostiisi vahvistuksen.

 • Lähetän sinulle ensiksi lyhyen videotervehdyksen, jossa toivotan sinut tervetulleeksi matkaan mukaan.

 • Ensimmäisen videon jälkeen saat uuden videon ja harjoitukset sähköpostiinne kerran viikossa joka perjantai.

 • Ideaalisinta on, että katsotte videon yhdessä ja teette harjoitukset yhdessä. Matka kestää useamman kuukauden, joten välillä voi olla tilanteita, että ette pääse katsomaan videota yhdessä. Silloin voitte katsoa videon eri aikaan ja keskustella videon aiheista ja tehdä harjoitukset sopivalla hetkellä.

 • Liitän mukaan myös mp3-versiot videoista, joten voitte myös kuunnella videoiden sisällön uudestaan vaikka työmatkalla mp3-soittimesta tai puhelimesta. Kaikki videot ja materiaalit ovat ladattavassa muodossa. Saat siis materiaalit käyttöösi koko loppu elämäksesi.

 • Jos sinulla on mitä tahansa kysyttävää, niin voit lähettää meille postia sinulle annettavaan erilliseen osoitteeseen, joka on tarkoitettu vain tämän videovalmennuksen osallistujille.

Koko kokonaisuuteen voitte osallistua mistä tahansa Internetin ja tietokoneen avulla!

Viikottaisuus oli hyvä, oikein odotimme seuraavaa alussa, jolloin meillä oli hyvin aikaa kurssille. Asiat esitetty ymmärrettävällä tavalla, omakohtaiset esimerkit lisäsivät konkreettisuutta. Kaikkia harjoitteita emme tainneet aivan loppuun asti aina ehtiä, mutta sehän ei haittaa, uskon, että niihin voi palata myöhemminkin.
— Kriisissä kurssin alussa ollut aviopari


Valmentajanne

Uskalla-innostua-Ilkka-Koppelomaki.jpg

Ilkka Koppelomäki on 34-vuotias itsensä johtamisen valmentaja ja NLP-kouluttaja. Ilkka on valmentanut vuodesta 2008 lähtien ihmisiä tekemään elämässään haluamiaan asioita ja opettanut mielentoiminnasta ja kommunikoinnista. Tässä parisuhteisiin keskittyvässä videovalmennuksessa Ilkka yhdistää NLP:n ja itsensä kehittämisen kautta oppimaansa tietoa ja taitoa siihen, miten voit luoda paremmin toimivan parisuhteen. Ilkka on kouluttautunut eri puolilla maailmaa lukuisissa seminaareissa ja koulutuksissa itsensä kehittämiseen alueella sekä lukenut ja tutkinut toimivan parisuhteen luomiseen liittyviä asioita kymmenen vuoden ajan.

"Tämä videovalmennus ei ole kopio jostain kirjasta, valmiista ohjelmasta tai koottuja yleisiä asioita, vaan olen miettinyt, mitkä asiat ovat oikeasti vaikuttaneet omissa suhteissani ja mikä auttaa minua ylläpitämään onnellista ja upeaa suhdetta. Sellaista, jossa elän juuri nyt."

 

Sijoituksenne parisuhteeseenne

Kuinka paljon olette sijoittaneet suhteeseenne jollakin tavalla suhteenne aikana?

Koko videovalmennuksen arvo (videot 10kpl, mp3-tiedostot, PDF-materiaalit, webinaarit ja webinaariäänitteet, henkilökohtainen sähköpostiin vastaaminen) on yhteensä 98 euroa (sis. alv. 24%).

osallistumisen hinta on 98 eur - eli vain 49€/hlö

Uskon ja toivon, että suhteenne on sen arvoinen. Minä teen kaikkeni, jotta itse valmennus on vähintään maksamasi summan arvoinen.

Lisäksi saat bonus webinaarit, jotka olen nauhoittanut aiempien osallistujien kanssa. Bonus webinaarit tarjoavat lisänäkökulmia suhteeseenne ja mm. ajatuksia itsesi rakastamisesta, deittailusta ja konkreettisia vinkkejä yhteisen tai erillisen taloutenne hoitamiseen. Lue lisää webinaareista alempana.

 

Annamme kurssille täyden takuun.

Se tarkoittaa sitä, että jos missä tahansa vaiheessa koette tämän hyödyttömäksi, niin saatte pyytämällä rahanne takaisin.


Bonus 1 - Webinaari: Rakkausvalmentaja Jenni Kauppila

Äänite Live webinaarista rakkausvalmentaja Jenni Kauppilan kanssa. 

Jenni tulee puhumaan itsensä rakastamisesta. Rakkaus tulee löytää sisältäpäin, ennen kui sen voi ottaa kunnolla vastaan ulkopuolelta.

Jenni Kauppila on valokuvaaja, valmentaja, meditaatio- ja joogaohjaaja sekä kirjailija. Hänen vetämistään itsetuntoon, luovuuteen, rakkauteen ja elämäniloon keskittyvistä kursseistaan on tullut todella suosittuja. Jennin kirja Rakastan, siis olen (wsoy) ilmestyi keväällä 2014. 

 

 

 


Bonus 2 - Webinaari: Parisuhdekouluttaja Mikko Kemppe

Uskalla-innostua-Mikko-Kemppe.jpg

Äänite Live webinaarista yhdessä parisuhdekouluttaja Mikko Kemppen kanssa. 

Moni suhde on alkanut deittailulla. Yhteiset säännölliset treffit voivat nostaa suhteen aivan uudelle tasolle ja jopa paremmaksi kuin mitä se oli alussa. Mikko jakaa meille ideoita ja ajatuksia siihen, miten deittailun saa tuotua takaisin suhteeseen ja auttaa meitä ymmärtämään miehen ja naisen eroavaisuuksia.

Mikko Kemppe on asunut Yhdysvalloissa yli kymmenen vuotta. Hän on opiskellut parisuhde- ja perheterapiaa Louisianan yliopistossa sekä ihmissuhdevalmentaja ja Miehet ovat Marsista, naiset Venuksesta -kirjan kirjoittaja John Grayn opissa Kaliforniassa.

 

 


Bonus 3 - Webinaari: Sijoittaja ja valmentaja Mikko Sjögren

Uskalla-innostua-mikko-sjogren.jpg

Äänite Live webinaarista yhdessä sijoittaja ja valmentaja Mikko Sjögrenin kanssa. 

Riidelläänkö teilläkin rahasta? Monissa suhteissa yksi yleisimmistä riidan aiheuttajista on raha, tai oikeastaan sen puute tai käyttökohteet. Tässä webinaarissa käsittelemme asiantuntijan kanssa erilaisia tapoja siihen, miten parisuhteessa ja perheessä voisi käsitellä talouteen liittyviä asioita fiksummin.

Mikko Sjögren on valmentaja, puhuja ja Valmennusyhtiö Varapuun perustaja, Varasuunnitelma ohjelmiston kehittäjä ja sijoittaja. www.varapuu.fi


Tämä on videovalmennus pareille - Anna upea lahja suhteellesi!