In English

Astoria-sali

Iso Roobertinkatu 14 (karttalinkki)
00120 Helsinki

 

Saapuminen Astoria-saliin

Astoria-sali sijaitsee Helsingin keskustassa.

Paikalle pääsee kätevimmin raitiovaunulla, joka tulee ihan seminaaripaikan läheisyyteen. Paikalle pääset myös metrolla, junalla ja bussilla (aikataulut www.reittiopas.fi). Rautatieasemalta kävelee paikan päälle noin 10-15 minuuttia (1 - 1,2 km). 

Raitiovaunu numero 10 tulee Erottajan pysäkille (pysäkki: Erottaja), josta on matkaa 100 metriä seminaaripaikalle. Pääset paikan päälle myös raitiovaunulla numero 3, jonka pysäkki on Fredrikinkadulla (pysäkki: Fredrikinkatu), josta matkaa on 200m.
 
Jos tulet pääkaupunkiseudun ulkopuolelta etkä ole käyttänyt reittiopasta, niin se on hyvä väline siihen, miten löydät perille julkisilla mihin tahansa pääkaupunkiseudulla.

Tästä linkistä löydät lisätietoa Astoria-salista


Pysäköinti

Maksullisia autopaikkoja on läheisten katujen varressa, ympäristön kadut ovat B- ja C- aluepysäköintialuetta. Lähin parkkihalli on Q-Park Erottaja, sisäänajo Yrjönkadulta Dianapuiston laidasta. Asiakkaillamme on mahdollista saada alennuslippuja halliin, jonka saa Astoria-salista saapuessa ja joka syötetään maksulaitteeseen lähtiessä.

Lähin invapysäköinti osoitteessa Annankatu 6, 00120 Helsinki (karttalinkki)

 

Venue - In English

Astoria-sali
Iso Roobertinkatu 14 (Map)
00120 Helsinki

More info about the venue
 

By public transportation:

Astoria-sali is by walking 10-15 minutes from the central railway station (1 - 1,2km)

From city center: Take tram 10 towards Kirurgi and take stop at Erottaja OR tram 3 towards Olympiaterminaali and take stop at Fredrikinkatu.

Get all timetables and more here
 

By car:

Nearest parking garage Q-Park Erottaja