"mitä tekisit jos sinulla olisi enemmän aikaa ja energiaa tehdä haluamiasi asioita?"
 

Jos haluat hallita paremmin aikaasi,
sinun tulee hallita paremmin sekä tapojasi että toimintaasi.
kumpikin näistä vaatii sinulta jaksamista.

Kurssille ei valitettavasti pääse mukaan tällä hetkellä. Klikkaa alta ja jätä yhteystietosi, niin ilmoitamme kun kurssi käynnistyy uudelleen!

 
 

Onko sinulla jokin haaste ajanhallintasi kanssa? Koetko, että et saa tehtyä elämässäsi haluamiasi asioita tai että tunnit eivät riitä? 

Kysyimme asiakkailtamme mitkä ovat heidän suurimmat ongelmansa ajanhallinnassa. Saimme paljon vastauksia, joista nousi esiin kolme suurinta teemaa:

 1. Tunneongelmat.
  Riittämättömyyden tunne, tunne huonosta itsekurista, motivaation puute, keskittymisen puute, tunne että tunnit eivät riitä, kiire, stressi, väsymys, jännitys siitä mitä  tapahtuu, tuntuu että ei ole omaa aikaa, uskoo että pystyy tai ei pysty.

 2. Liikaa tekemistä ja/tai liian paljon asioita.

 3. Jatkuvat muuttuvat tekijät.
  Joko muiden aikatauluista johtuvia muuttujia päivän aikana tai päättää itse tehdä jotain mitä ei ollut suunnitellut tekevänsä.

Suurin osa näistä ongelmista voidaan ratkaista sillä, että pysähdytään ottamaan aika suunnitelman tekemiseen. Sekä sillä, että keskitytään kerralla jonkin yhden pienen tavan muuttamiseen.

Juuri näihin asioihin tulemme keskittymään Ajan ja tapojen voima -verkkokurssilla. Verkkokurssi perustuu kehittämääni ajatukseen ajanhallinnan kolmesta kulmasta.

Ajanhallinnan 3 kulmaa:

 1. Energia

 2. Ajanhallinta mielessä ja kalenterissa

 3. Tapojen muutos.

Käytännössä tämän verkkokurssin ajan teemme pieniä muutoksia arkisiin tapoihisi. Ymmärrät paremmin ajankäyttöäsi, pysähdyt suunnittelemaan enemmän asioita ja saat selkeyttä. Nämä vaikuttavat merkittävästi ajanhallinnan haasteisiin.

Sinun ei tarvitse hyödyntää koko verkkokurssia, jotta hyötyisit tästä merkittävästi koko loppu elämäsi ajan. Riittää, että viet pieniä asioita käytäntöön.

Tehdään tämä yhdessä! Kuvittele millaista elämäsi olisi, jos voit kokea päivittäisessä elämässä rentoutta ja hyvää oloa, riittävyyttä ja sitä että olet saanut haluamiasi asioita aikaan. 

Olen videoilla mukanasi kaikki nämä 6 viikkoa.

Katso tältä sivulta mitä kaikkea kurssi sisältää ja klikkaa itsesi mukaan. Kyse ei ole vain siitä mitä tämä kurssi voi antaa näiden viikkojen aikana, vaan siitä mitä se tulee antamaan koko loppu elämäsi ajan.  

Kun sinä opit hallitsemaan aikaasi ja olemaan tyytyväisempi oman elämäsi aikaan, se ei ole vain sinun hyöty. Sen positiivinen vaikutus kantautuu puolisoosi, perheesi ja työpaikallesi.

Klikkaa itsesi mukaan ja nähdään Ajan ja tapojen voima -verkkokurssilla!

Innostavin terveisin,

Ilkka

Ilkka-7-web.jpg
 

 Ajan ja tapojen voima -Verkkokurssin sisältö


viikko 1

Ajanhallinnan kolme kulmaa ja pohja hyvälle ajanhallinnalle

Tavoite: Ymmärrät pohjan hyvälle ajanhallinnalle ja aloitat harjoittamaan ajanhallinnan tärkeintä asiaa. Koet elämässäsi enemmän merkityksellisyyttä ja onnistumista.

 • Video 1: Ajanhallinnan kolme kulmaa (aika, tavat ja energia/jaksaminen)

 • Video 2: Alku tilanteen kartoittaminen. Tästä lähdetään, riippumatta siitä onko se hyvä vai huono.

 • Video 3: Pohja hyvälle ajanhallinnalle + harjoitus, joka tuo heti muutosta elämääsi

 • Video 4: Nro 1 vinkki, jos haluat joskus olla tilanteessa, jossa et ole aina myöhässä tehtäviesi kanssa


Viikko 2

Ajanhallinnan kolmion 1. kulma: Lisää energiaa

Tavoite: Valitset 1-2 tapaa, joilla nostat energiaasi ja jaksamistasi tästä viikosta eteenpäin. Näin jaksat paremmin olla läsnä siellä missä olet ja pystyt tekemään nopeammin ja paremmin sen, mitä sinun tarvitsee tehdä.

 • Video 1: Ajanhallinnan aloittamisen ensimmäinen perusta: lisää virtaa!

 • Videot 2-5: 12 tapaa, joilla voit lisätä energiaasi arjessa - osa näistä on todella yksinkertaisia ja sellaisia, jotka eivät vaadi aikaa, vaan pelkästään hetkessä harjoittelua.

 • Video 6: Miten lisäät energiaasi tällä viikolla?

 • Video 7: Nro 1 vinkki, jos haluat olla tehokkaampi

Viikko 3

Ajanhallinnan kolmion 2. kulma: Ajanhallinta mielessä ja kalenterissa

Tavoite: Opit ymmärtämään, miten käsittelet aikaa ja ajankäyttöäsi mielessä. Ymmärrät, miksi jotkut asiat toteutuvat elämässäsi ja jotkut eivät. Opit lisäämään läsnäolon tunnetta elämääsi ja vähentämään kiireen tunnetta.

Koet parempaa hallinnan tunnetta elämästäsi, kun ymmärrät mielesi toimintaa paremmin. Muistat elämäsi tapahtumia paremmin ja ihmissuhteesi paranevat, kun osaat olla enemmän läsnä.

 • Video 1: Ajanhallinta mielessä ja kalenterissa - Miksi ne kummatkin ovat tärkeitä

 • Video 2: Hetken ja läsnäolon ymmärtäminen mielessä - Läsnäolon maksimointi hetkessä

 • Video 3: Kiireen tunteen ymmärtäminen ja hallinta - Kiireestä johtuva stressisi vähenee tämän avulla

 • Video 4: Sisäisen kalenterisi ymmärtäminen - Miten sinä suunnittelet aikaasi ja mikä olisi optimaalisempi tapa

 • Video 5: Mielesi aikajanojen ymmärtäminen - Miksi saat asioita aikaan ja miksi jotkut haluamasi asiat eivät koskaan tapahdu

 • Video 6: Nro 1 vinkki, jos haluat ymmärtää ajan suunnitteluasi paremmin

Viikko 4

4 suunnitelmaa elämääsi

Tavoite: Opit suunnitelmien tekemisen tärkeyden ja luot elämäsi 3 tärkeää suunnitelmaa, jotka ohjaavat arkeasi haluamaasi suuntaan. Koet, että teet sinulle tärkeitä ja haluamiasi asioita kaikilla elämäsi osa-alueilla, ei vain työssä.

Huom! Näiden kaikkien suunnitelmien tekeminen kerralla tulee viemään sinulta merkittävästi aikaa tällä viikolla. Niiden tekeminen kuitenkin tulee tekemään elämästäsi helpompaa ja ohjaamaan elämääsi merkittävästi. Suosittelen, että teet vain yhden suunnitelman päivässä.

 • Video 1: Suunnittele ja toteuta: 4 suunnitelmaa elämääsi

 • Video 2: MASTERPLAN tai vuosisuunnitelma

 • Video 3: Kuukausisuunnitelman tekeminen

 • Video 4: Viikkosuunnitelman tekeminen

 • Video 5 : Nro 1 vinkki, joka vähentää stressiä siitä, että muistaa tehdä kaiken mitä pitäisi tehdä

Viikko 5

Tehokas päivä: Onnistuneen ja aikaansaavan päivän luominen

Tavoite: Luot kaavan omalle henkilökohtaiselle tehokkaalle päivälle. Ymmärrät, miten saat aikaan paljon enemmän vähemmässä ajassa. Tehokkaan päivän ansiosta tunnet saavasi enemmän aikaan, koet päivästäsi enemmän hyvää fiilistä, olet onnellisempi ja saat enemmän aikaa sinulle kaikista merkittävimmille asioille.

 • Video 1: Tehokkaan päivän luominen

 • Video 2: Miten luon tehokkaan päivän

 • Video 3: Henkilökohtaisen tehokkaan päivän suunnitteleminen

 • Video 4: Tehokkaan päivän harjoitteleminen

 • Video 5: Nro 1 vinkki siihen, mikä saa sinut haluamaan tehdä lisää, motivoi ja palkitsee sinua

Viikko 6

Miten saada enemmän aikaan

Tavoite: Hyödynnät ihmisiä elämäsi asioiden toteuttamiseen. Huomaat helpotusta elämässäsi, koska et enää tee asioita yksin. Saat enemmän aikaan, koska et tee yksin.

 • Video 1: Ihmisten voima tekemisessä

 • Video 2: Miten luovuttaa omia tehtäviä muiden tehtäväksi

Lisäksi saat:
Muuta huono tapasi hyväksi -verkkokurssi

Ajanhallinnan kolmion 3. kulma:
Tavan muutos prosessi - Luo onnistuneesti uusi parempi tapa vanhan tilalle

Tavoite: Tunnistat ja lopetat jonkin sinun aikaa vievän tai haitallisen tavan ja luot tilalle jonkin uuden tavan. Haitallisen, turhan tai aikaavievän tavan lopettaminen antaa sinulle lisää aikaa, jolla voit tehdä enemmän sitä, mikä on sinulle tärkeää.

Käytät tähän luomaani tavan muutos prosessia, jonka opit teoriassa viikon aikana ja aloitat käytännössä harjoittelemaan tavan muutosta.

 • Video 1: Mitä tarkoitan tavoilla ja miksi jo yhden tavan muuttaminen muuttaa elämäsi

 • Video 2: Prosessi tavan muuttamiseen ja mitä sinun tulee ottaa huomioon ennen kuin aloitat prosessin

 • Videot 3-9 (7 kpl): Tavan muutos prosessi

 • Video 10: Mitä sinun tulee ottaa huomioon, kun aloitat tavan muutoksen ja seuranta

Saat tämän lisäverkkokurssin Ajan ja tapojen voima -verkkokurssin lopuksi. Voit käydä sen haluamassasi tahdissa ihan milloin haluat ja pystyt käyttämään sitä koko loppu elämäsi ajan huonojen tapojen muuttamiseen ja uusien hyvien tapojen luomiseen.

Mitä tarkalleen saat ja milloin?

Ajan ja tapojen voima -verkkokurssi alkaa myöhemmin tänä vuonna. Saat sen jälkeen joka viikko uudet materiaalit, jossa on yllä olevat videot ja niihin liittyvät kirjalliset harjoitusmateriaalit.

Yhteensä Ajan ja tapojen voima -verkkokurssi sisältää 6 viikon video + harjoitusmateriaalit sekä erillisen “Muuta huono tapasi hyväksi” -verkkokurssin.

 

 

Miksi tästä kannattaa maksaa?

Jokainen minuutti ja tunti käytät omaa aikaasi, oletpa siihen tyytyväinen tai et.

Voit mennä läpi elämän, niin että kukaan ei varsinaisesti opeta sinulle, miten voisit hallita omaa aikaasi fiksummin ja miten voit onnistua toteuttamaan haluamiasi asioita ja kokemaan oman elämäsi merkityksellisemmäksi.

Kun ostat nyt Ajan ja tapojen voima -verkkokurssin saat:

 • 6 viikottaista kurssimateriaalia (videot + ladattavat materiaalit) (arvo 497€)

 • Pääsyn kurssin yksityiseen Facebook-ryhmään: Tässä ryhmässä saat vinkkejä ja apua kurssin muilta osallistujilta (arvo priceless)

 • BONUS 1: Jälkiseuranta live-ryhmäpuheluna: Tässä 2 kuukautta kurssin jälkeen toteuttavassa puhelussa varmistetaan, että olet päässyt kurssin avulla eteenpäin, saat vastauksia kysymyksiisi ja ymmärrät paremmin sekä onnistumistasi että haasteitasi (arvo 67€)

  Koko paketin arvo: 1064€

Ajan ja tapojen voima -verkkokurssin hinta on kuitenkin sinulle vain 497€. Se tulee antamaan sinulle olennaiset asiat oman ajanhallintasi ymmärtämiseen ja elämäsi ohjaamiseen koko loppu elämäsi ajaksi.

 

 

Tyytyväisyys takuu takaa, että et voi menettää mitään

Intohimoni on tuottaa valmennustuotteita, jotka saavat aikaan todellista konkreettista muutosta. Sinun onnistuminen on minulle prioriteetti.

Maailma on täynnä monenlaisia verkkokursseja ja tuotteita netissä, joten ymmärrän mahdollisen epävarmuutesi. Saatat miettiä, että saatko oikeasti kaiken mitä tässä on luvattu ja miten se oikeasti toimii sinun kohdallasi.

Jos tämä verkkokurssi ei auta sinua millään tavalla hallitsemaan aikaasi paremmin ja tekemään haluamiasi asioita, maksan mielelläni sinulle maksamasi summan takaisin.

Sinulla on 60 päivää aikaa käyttää videovalmennusta siitä asti, kun lähetän sinulle ensimmäisen videon. Jos et ole sen jälkeen tyytyväinen videokurssin sisältöön, voit pyytää rahasi takaisin.

 
 

Mitä sinun kannattaa kysyä itseltäsi?

On kaksi tärkeää kysymystä, jotka suosittelen sinua kysymään itseltäsi:

1. "Haluanko muutosta elämääni?"
2. "Olenko valmis ja halukas panostamaan omaan ajanhallintaani nyt?"

Jos vastasit jompaan kumpaan tai kumpaankin kysymykseen KYLLÄ, niin olen varma, että kurssista on sinulle hyötyä!

 
 

Oman ajanhallinta on tässä muuttuvassa maailmassa koko elämän pituinen prosessi. Harjoitellaan yhdessä tekemään joka päivä jotain pientä, millä on suuri merkitys koko elämäsi kannalta.

Tervetuloa mukaan ottamaan oma aikasi haltuusi!

Innostavin terveisin,

 
Ilkka-2018.png
 
 

Ilkka Koppelomäki
Itsensä johtamisen valmentaja

P.S. Saat 60 päivän rahat takaisin takuun, joten sinulla ei ole mitään menetettävää.