”Minullakin on intohimoja, joita kohti aion mennä!”

Pidimme viime viikolla Passion Test Online -workshopin, jossa osallistujat pääsivät pureutumaan omiin intohimoihinsa Passion Test -työkalun avulla. Passion Test on Janet Bray Attwoodin ja Chris Attwoodin kehittämä maailman #1 työkalu oman intohimoisen ja merkityksellisen elämän löytämiseen. Passion Test ei nimestään huolimatta ole testi, eikä siinä voi epäonnistua.

Järjestimme Passion Test -workshopin internetin välityksellä, jolloin ihmisillä ympäri Suomen oli mahdollista osallistua. Lue alta mitä osallistujat sanoivat viime viikkoisesta workshopistamme!

 

Mikä oli suurin oivalluksesi? Mitä tämä workshop antoi sinulle, eli mitä aiot viedä nyt käytäntöön?

Olen käynyt erilaisia itsensä kehittämiseen liittyviä valmennuksia, joissa asetetaan tavoitteita ja mietitään keinoja niihin pääsemiseksi. Tässä valmennuksessa piti keskittyä tunteisiin, tämä tuntui uudelta ja oudolta minulle, joka yritän ajatella järjellä asioita. Vaati harjoittelemista, mutta innostaa kyllä kokeilemaan jatkossakin! 
- workshopiin osallistunut nainen

 

Sain paljonkin uusia oivalluksia ja ideoita omaan jatkoon ja kuinka haluan asioita viedä eteenpäin.
Anu-Emilia

 

Selkeys on voimaa ja kukaan ei voi olla parempi sinä kuin mitä olet. Otan viisi tärkeintä jokapäiväiseen katsaukseen eli kertaan niitä itselleni.
workshopiin osallistunut nainen

Sain selvyyden juuri siitä, mistä halusinkin, eli tärkeimmistä unelmistani. Loistavaa!

 

Suurin oivallus syntyi jo sinä yönä, kun olin ilmoittautunut mukaan workshopiin. Tajusin, että halu tehdä jotain suurella sydämen palolla, on itse asiassa yksi intohimoistani. Ymmärsin, että kun on tällainen workshop, niin silloin sitä voi kouluttaa. Kouluttamisen olin jo aiemmin ymmärtänyt intohimokseni. Monenlaisten mieluisten asioiden kouluttamisen ohessa olen miettinyt, että mikä olisi se kaikkein mahtavin asia kouluttaa ja yhtäkkiä ymmärsin, että se on se, kun voi auttaa muita löytämään omat intohimonsa ja elämään omanlaistaan elämää. Käytännössä aion jatkaa nyt menetelmän testailua itselläni ja muilla. 
- Hanna

 

Kirjoitan intohimoni paperille ja ripustan niitä mahdollisimman moneen paikkaan. Innolla katson mitä alkaa tapahtua! 
- Maria

Minullakin on intohimoja, joita kohti aion mennä!

 

Workshop oli mielenkiintoinen ja herätti ajatuksia. Tekniikka viiden suurimman intohimon laskemiseksi oli mielestäni luotettava ja helppo tehdä. Omalla kohdallani oli hieman hankalaa keksiä miten jatkaa lauseita: "Kun elämäni on ihanteellista..." Aika näiden valitsemiseksi oli rajallinen, joten mieleeni jäi epäilys siitä, kirjoitinkohan nyt varmasti siinä hetkessä tärkeimmät asiat itselleni? Viisi kärkeen noussutta lausetta kyllä pitävät paikkansa ja ne ovat itselleni tärkeitä asioita.

Workshop jätti minulle palon lähteä miettimään ja kehittämään intohimojani lisää eteenpäin. Kysymykset kuten: ”Miten saavutan unelmani?”, ”Miten negatiiviset seikat eivät kaataisi intohimojani” ja ”Mikä merkitys on ympärilläni olevilla ihmisillä unelmieni saavuttamisessa”, heräsivät mieleeni. Mikä merkitys on sillä, että lähipiirissä kuulee toistuvaa negatiivisuutta ja epäuskoa ystävieni omien unelmien saavuttamiseen? Testi antoi myös suuren innostuksen lähteä itse opettamaan Passion Testiä muille. 
- Katariina

 

Minun intohimoni selkeytyi ja tulen luomaan tapoja, jotka tuottavat minulle kaikki asiat joita haluan
- Janne

 

Haluaisitko sinäkin löytää omat intohimosi ja saada selkeyttä elämääsi?

 

Koska osallistujamme saivat konkreettista hyötyä ja kokivat, että workshop auttoi heitä löytämään omat intohimonsa, haluamme tarjota tuon saman mahdollisuuden uudelleen!

 

Tutustu passion Test -valmennukseen täältä ››