Olemme palvelleet yrityksiä ja yritysryhmiä jo vuosien ajan

Tältä sivulta löydät yrityksille soveltuvat valmennuksemme ja palvelumme


Kansainväliset seminaarit sopivat johtajille, tiimin vetäjille ja työntekijöille itsensä johtamiseen


Meitä kiinnostaa sinun ja teidän työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen, sekä kotona että työssä.

Olemme vuodesta 2007 asti mahdollistaneet valmennuksia ja seminaareja, joihin työntekijät ovat voineet osallistua itse tai yritys lähettää heidät sinne. Asiakkaamme kokevat elämässään enemmän hyvinvointia ja onnea. Autamme heitä luomaan tavoitteita ja saavuttamaan niitä omassa elämässä ja bisneksessä.

Meidät erottaa monista muista valmennusyrityksestä se, että autamme kehittymään elämässä kokonaisvaltaisesti ja se, että toimimme yhteistyössä maailman huippuvalmentajien, kuten Tony Robbinsin ja Joseph McClendon III:n kanssa. Näemme ihminen kokonaisuutena, monien osien summana jotka me huomioidaan valmennuksissa, kuten mm. terveys, sosiaaliset suhteet, elämänlaatu kotona ja työssä sekä tavoitteet elämässä. Onnellisuus on meidän alaa.

Tutustu kansainvälisiin valmennusmatkoihimme osoitteessa www.valmennusmatkat.fi


Parempaa työelämää?

Visionamme ovat onnelliset, hyvinvoivat ja inspiroituneet työyhteisöt, jotka saavat aikaan parempia tuloksia kuin koskaan ennen.

Olemme keskittyneet ylimmän johdon, johtajien ja työtiimien hyvinvoinnin lisäämiseen töissä ja elämässä tämän päivän hektisessä maailmassa.

Meille on tärkeää, että asiat viedään oikeasti käytäntöön ja että Te saatte tuloksia aikaiseksi – jo ensimmäisestä luennosta lähtien.

Työhyvinvointia työpaikoilla - tutustu valmentajiimme ja valmennuksiimme osoitteessa www.parempaatyoelamaa.fi


Goal Mapping Practitioner -koulutus

Nyt toista kertaa Suomessa - Brian Maynen Goal Mapping Practitioner -koulutus. 

Tutustu ja lue lisää!