Asiakaspalvelumme vastaa osoitteessa tiimi@uskallainnostua.fi ja numerossa 045 1145 866 (arkisin 10-16, ja muuten aina tapahtumien yhteydessä). Jos emme pysty vastaamaan, niin soitamme takaisin heti kun mahdollista.

 

Ilkka Koppelomäki

päävalmentaja ja perustaja

ik@uskallainnostua.fi | 0400 137 989 | www.ilkkakoppelomaki.com

Yliopistossa opiskellessani huomasin, että toteutan enemmän elämässäni sitä, mitä muut haluavat minun tekevän kuin sitä, mitä itse haluan. Tajusin aloittaneeni opiskelemaan alaa muiden takia, en itseni takia. Ystävieni kautta löysin Earl Nightingalen Asenne-kirjan ajatusten ja asenteen merkityksestä. Omassa asenteessani ei tuntunut olevan mitään vikaa siihenkään mennessä, mutta siltikin tuo yksi kirja avasi aivan uuden maailman. Tutkittuani asiaa enemmän löysin seminaareja ja valmennuksia, jotka auttoivat minua ymmärtämään omaa elämääni ja mahdollisuuksiani enemmän kuin yksikään koulu tai elämäni kokemukset aikaisemmin. Tämän jälkeen aloin luomaan elämääni omilla ehdoillani sen mukaan, mikä kiinnostaa minua ja mitä oikeasti haluan tehdä. Olen opiskellut itselleni ammatin kursseilla, joista en aikaisemmin tiennyt, koska olin vain seurannut sitä, mitä ihmiset yleensä tekevät. Tänä päivänä uskon enemmän mahdollisuuksiini kuin aikaisemmin kilpatriathlonistina ja toteutan asioita, jotka merkitsevät minulle eniten.

 

TUIJA JURVANEN

Asiakaspalvelu
tiimi@uskallainnostua.fi | 045 1145 866

6a.jpg

Nautin toisten ihmisten seurasta, yhdessä innostumisesta ja muiden innostamisesta, iloisuudesta ja naurusta. On suuri kunnia olla osa Uskalla Innostua – tiimiä ja minulla on palava halu palvella teitä jokaista asiakasta suurella lämmöllä ja ilolla. Olen työssäni, jota rakastan.

Olen osallistunut Uskalla Innostua-tiimin järjestämiin itsensä kehittämisen valmennuksiin ja tapahtumiin vuodesta 2011 lähtien ja ne veivät minut heti mukanaan. Kaikki se fiilis, ihmiset, oman elämän miettiminen, eteen päin katsominen, porukan energia – se on jotain aivan huikeeta ja sanoin kuvaamatonta. By the way, tunnen Ilkan myös samalta lapsuuden paikkakunnalta.

Lempilauseeni on ”Lennä, laula ja unelmoi”, mikä kuvastaa hyvin minua. Olen heittäytynyt etenkin viimeisten vuosien aikana elämän tuulien vietäviksi ja tehnyt suuria elämänmuutoksia. Olen luottanut ja uskonut siihen, että elämä kantaa, antanut unelmien johdattaa ja rohkeasti tarttunut uusiin tilaisuuksiin. Ennen kaikkea olen pysähtynyt itseni äärelle, kuunnellut sisintäni ja tehnyt asioita, jotka ovat itselle tärkeitä – tässä ja nyt. Prosessissa on suuresti auttanut Uskalla Innostua -tarjoamat valmennukset ja materiaalit.

 

Suvi Solanto

Asiakasvastaava, Elämä nyt -sessioiden valmentaja
suvi@uskallainnostua.fi |
050 910 3970

suvi-solanto

Reilu pari vuotta sitten osallistuin itse ensimmäiselle Uskalla Innostua-tiimin järjestämään valmennukseen, puolivahingossa, ja siitä se lähti. Nuorempana olin malliesimerkki unelmiin uskomisesta ja toteutin monia isoja haaveitani, lähdin esimerkiksi Karibian saarille ratsastusoppaaksi, vain koska se tuntui hyvältä idealta - ja aluksi aivan mahdottomalta. Sittemminkin olen työskennellyt matkailun parissa useissa eri kulttuureissa, koska uusista ihmisistä ja tavoista voi aina oppia jotain uutta. Perheen perustamisen ja perinteisen työelämän sokkelossa ehkä hieman hukkasin itseäni ja huomasin toteuttavani joitain asioita vain koska niin "täytyy". 

Intohimojani ovat uuden oppiminen, kehittyminen, ihmisten auttaminen sekä kuuntelu. Rakastan tarinoita miten joku on löytänyt innostuksensa tai saavuttanut jälleen sen lapsuudesta tutun riemun toteuttaa asioita, jotka ovat omaa sydäntä lähellä. Uskon aidosti, että tapahtumat joita tarjoamme, antavat jokaiselle mahdollisuuden löytää omanlaisensa rohkeus, ilo ja tapa elää täyttä elämää. Autan mielelläni, jos mietit, mikä voisi olla juuri sinun seuraava askel.

 

Christoffer Westerlund

Tapahtumatuotanto | cw@uskallainnostua.fi

Elämässäni oli lapsesta saakka vain yksi päämäärä: Tulla näyttelijäksi ja työskennellä tai opiskella Hollywoodissa. Kun päälle kakskymppisenä olin toteuttanut kaikki unelmani, jäin tyhjän päälle. Kysyin itseltäni "Mitä sitten?" Synkistyin ja masennuin. Löysin apua itsensä kehittämisen kirjoista, koulutuksista ja äänitteistä.

Vuosienajan yhdistin kokemukseni ja intohimoni esiintymiseen uuteen tietoon ja huomasin vähän niinkuin itsestään kehittyväni valmentajaksi. Kun vuonna 2007 näin The Secret -elokuvan, tiesin olevani oikealla jäljillä, oikealla polulla. Aloin järjestelmällisemmin ja syvemmin harjoittaa vetovoiman lain käyttämistä arjessa. Siitä tuli osa ohjelmointiani. Nykypäivänä olen kiitollinen siitä että minulla on mahdollisuus puhua ihmisille minulle tärkeistä asioista ja siitä että pääsen nauttimaan mielenkiintoisista koulutuksista. Minulla on kunnia viettää aikaa ihmisten kanssa, jotka tietävät, mitä he haluavat elämästä ja jotka pelkäämättä toteuttavat unelmiaan!

 

Marja Milistver

Valokuvaaja | www.aarrekuva.fi

uskallainnostua.fi-kuvaaja-marja-milistver

Katso tapahtumakuviamme tästä tai tutustu Marjan taitoihin hänen omilla sivuillaan.

Hyvinvointi on pienestä pitäen kiinnostanut minua eri muodoissaan. Luonto, jooga ja meditaatio opettivat mielenrauhaa ja ruokavalion merkitykseen tutustuessani opin ravitsemaan kehoani parhaalla mahdollisella tavalla. Erilaiset valmennukset, kurssit, kirjat ja NLP raottivat vielä lisää ovea kohti kiehtovaa mielen voimaa.

Kasvava innostus kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan vei minut luokanopettajaopintojeni ohella opiskelemaan newyorkilaiseen Institute for Integrative Nutrition –kouluun, josta valmistuin hyvinvointivalmentajaksi. Intohimoni on herättää ihmisissä heidän sisäinen elinvoimansa ja potentiaalinsa, koska mikä voisi olla tärkeämpää kuin elämästä nauttiminen ja unelmien toteuttaminen?

Valokuvaus on ollut minulle rakas ilmaisumuoto jo pitkään, ja siitä on pikkuhiljaa muodostunut toinen ammattini. Nautin suuresti ihmisten kohtaamisesta ja ainutlaatuisten hetkien taltioimisesta etenkin Uskalla Innostua –tapahtumissa, jotka suorastaan pursuavat positiivista energiaa ja hyvää oloa!

 

Uskalla Innostua -tiimin valmentajatOlemme järjestäneet tapahtumia ja valmennuksia ympäri Suomen. Tiimimme yhteystiedot eri kaupungeissa:

Helsinki | Hämeenlinna | Joensuu | Kajaani | Lahti | Tampere | Turku