Haluatko löytää sen oman juttusi? Haluatko rakentaa itsellesi tien taloudelliseen vapauteen? Haluatko saada potkua tavoitteesi toteuttamiseen?

Passion for Success Helsinki 16.-17.1.2016
 

Valmennusseminaari, jonka on tarkoitus
potkaista uusi vuosi ja elämä käyntiin uudella vaihteella!

Seminaarin aiheena on:

 • Intohimon tai oikean työn löytäminen

 • Taloudellinen vapaus

 • Tavoitteiden toteuttaminen

Olemme kutsuneet Yhdysvalloista mukaan vaikuttavan valmentajan, JANET ATTWOODIN, joka on yksi maailman parhaista opastamaan siinä, miten löydät intohimon elämääsi.

MIKKO SJÖGREN auttaa sinua ymmärtämään, miksi taloudellinen tilanteesi on juuri sellainen kuin se on ja lisäksi lähdet rakentamaan Mikon kanssa tietä kohti taloudellista vapautta.

ILKKA KOPPELOMÄEN kanssa käsittelemme sitä, miten toteutat haluamasi tavoitteen. Selvitämme esteitä pääsemisessä eteenpäin ja mikä meitä vie oikeita ratkaisuja ja toimintoja kohti.

Valmentajamme antavat kaikkensa tähän viikonloppuun. Sinun tulee tehdä oma osuutesi - Ilmoittaudu mukaan, saavu paikalle ja inspiroidu elämäsi tärkeimpiin muutoksiin.

  • VIP-liput loppu
 • Tulkkaus suomeksi
 • Nyt myös ensimmäistä kertaa nuorisolippu!
 
 
Goodio-luomu-raakasuklaa-on-maailman-paras.jpg
 Kokonaisuudessa käsittelemme konkreettisesti asioita, jotka auttavat sinua merkittävästi elämässä eteenpäin työssä, taloudessa ja koko elämässä

JANET tulee esittämään ympäri maailmaa käytetyn työkalun, jonka avulla löydät sen, mikä merkitsee sinulle eniten. Janet auttaa sinua tunnistamaan suurimmat intohimon kohteesi ja luomaan merkit, joiden avulla tunnistat, milloin elät linjassa oman tarkoituksesi kanssa. - Lue Janetin osuudesta lisää alempaa!

MIKKO käy läpi kuusi rahaan liittyvää persoonallisuutta, niiden heikkoudet ja vahvuudet. Kun tunnistat näistä itsesi, niin löydät oman pullon kaulasi ja pystyt vivuttamaan vahvuuksiasi. Lisäksi tulet ymmärtämään, mitkä viisi askelta johtavat taloudelliseen vapauteen. Konkreettisessa harjoituksessa sinulle selviää omat lukusi ja se, miten saavutat oman tasosi.

ILKAN kanssa käymme läpi sitä, mikä rajoittaa omien tavoitteitesi toteutumista toiminnan tasolla. Selvitämme sinua rajoittavat mielen esteet ja säännöt. Lisäksi tulet tietoiseksi, miten ympäristösi vaikuttaa tällä hetkellä elämääsi ja aloitat rakentamaan itsellesi ympäristöä, joka tukee haluamaasi menestymistä, mitä ikinä se sinulle onkaan.

 

 

Tämä on sinulle, Jos sinä...

 • olet kiinnostunut itsesi kehittämisestä
 • olet etsimässä selkeyttä työelämääsi
 • haluat löytää tai saada vahvistusta siihen, mikä on intohimosi
 • haluat parantaa omaa taloudellista tilannettasi
 • olet kiinnostunut pääsemään taloudellisesti vapaaseen tilanteeseen
 • haluat selkeyttä elämääsi ja tulevaan vuoteen
 • haluat ymmärtää, mikä estää sinua saavuttamasta tavoitettasi
 • haluat tehdä omassa elämässäsi mahdottomasta mahdollisen
 • haluat saavuttaa tavoitteesi
 • haluat tavata muita saman henkisiä ihmisiä

 Tässä tarkemmin siitä, mitä pääpuhujamme janet attwood tulee antamaan sinulle:

Janet pitää osallistavan ja käytännöllisen seminaaripäivän, joka auttaa sinua saamaan elämääsi paremman selkeyden kuin mitä sinulla on ehkä koskaan ollut

 

Tämän päivän aikana käyt läpi "The Passion Test" -menetelmän, jonka aikana opit:

 • Viisi asiaa, jotka merkitsevät sinulle eniten - 5 intohimoasi! - Kun sinulla on selkeys, se mitä haluat ilmestyy sinulle - joten tämä työpaja kouluttaa sinut siihen, miten vedät elämässäsi puoleesi sen mitä haluat.
 • Kolme avainta, joilla voit toteuttaa elämääsi mitä tahansa valitset elämääsi saada ja miten osaat valita omaan intohimoosi liittyvät asiat. Tässä Janetin osuudessa opit kaavan intohimoisen elämän elämiseen, niin että tiedät aina, että olet menossa oikeaan suuntaan elämässäsi.
 • Salaisuuden, joka takaa intohimoisen elämän - heti kun tiedät tämän salaisuuden, et voi enää koskaan valita mitään vähempää - kuvittele millaista se olisi?!
 • Miksi intohimo ja itsensä rakastaminen kulkevat käsi kädessä - Janet kertoo, miten oman intohimon seuraaminen on myös tie itsesi rakastamiseen ja siten myös muiden rakastamiseen, ja miksi tämä käytännön tasolla on todella tärkeää jokaiselle, joka haluaa menestyä elämässään.
 • Janet näyttää, miten voit tunnistaa välittömästi ne elämäsi alueet, jotka aiheuttavat sen, että myös muut elämäsi alueet eivät ole niin hyvässä jamassa kuin haluaisit niiden olevan. Lisäksi Janet näyttää, miten voit muuttaa nuo haastavat elämäsi alueet, niin että sinulla on intohimoa jokaisella elämäsi alueella.

 

Tämä ohjelma on sinulle, jos olet elämäsi risteyskohdassa, etsit inspiraatiota ja joku seuraavista kuulostaa tutulta:

 • Tiedät, että voit olla enemmän, tehdä enemmän, elää enemmän ja haluat vauhdittaa omaa henkilökohtaista kehitystä opastamalla muita tekemään samoin.
 • Koet, että aika tuntuu loppuvan ennen kuin ymmärrät täyden potentiaalisi, mutta et ole täysin varma, mistä löytäisit tuon potentiaalisi tai mitä pitäisi tehdä, jotta saat sen esiin.
 • Sinusta tuntuu vahvasti siltä, että sinun täytyy toimia nyt ja tehdä positiivinen muutos elämässäsi, ennen kuin on liian myöhäistä.
 • Sydämesi, sielusi ja henkesi janoaa antaa jotain arvoa muille, niin että sinulla voi olla merkityksellinen rooli siinä, miten tehdään maailmasta parempi paikka.
 • Pelkäät olevasi liian "erilainen", liian väsynyt tai liian vanha onnistuaksesi toteuttamaan todellista "kutsuasi".
 

Lue, miksi tietokirjailija ja hyvinvointialan yrittäjä Kaisa Jaakkola on niin innoissaan Janetin näkemisestä ja miten "the Passion Test" on vaikuttanut Kaisan elämän työn syntymiseen

Kaisa Jaakkola, Optimal Performance Oy

Kaisa Jaakkola, Optimal Performance Oy

“Saan kiittää Janet Bray Attwoodia kaikesta siitä, miten yrittäjyys ja tietokirjailijan ura on muuttanut elämääni. Näin 46 000 myydyn tietokirjan jälkeen voin hymyillä: vuonna 2009 kirjoittamani intohimon kohde, “kirjoitan työkseni ja inspiroin kirjojeni kautta tuhansia ihmisiä elämään terveempää elämää”, on täyttä totta. Tuolloin minulla ei ollut vielä edes ensimmäistä kustannussopimusta allekirjoitettuna. Sain vinkin The Passion Test -kirjan lukemiseen ravitsemuskouluttajaltani vuonna 2009. Ahmin kirjan läpi ja tein sen tehtävät. Joitakin vuosia myöhemmin avasin kirjan uudelleen. Hämmästyin - lähes jokainen ylös kirjaamistani intohimon kohteista oli alkanut näyttäytyä elämässäni. Teen edelleen The Passion Testin säännöllisesti jotta pysyn kartalla siitä, minne intohimoni minua johdattavat. En malta päästä kuulemaan tätä naista, jonka kirja vaikutti merkittävästi elämääni.”
— Kaisa Jaakkola, tietokirjailija & hyvinvointialan yrittäjä, Optimal Performance Oy

Puhujat / kouluttajat

 
 

Janet Bray Attwood

The Passion test -menetelmän luoja - ensimmäistä kertaa Suomessa!

Menestyneiden The Passion Test ja Your Hidden Riches -kirjojen kirjoittaja. Janetin erikoisuus on siinä, miten hän osaa auttaa ihmisiä luomaan itselleen intohimoisen elämän.

Hän on pitänyt koulutuksiaan sadoille tuhansille ihmisille ympäri maailman. Hänet on nähty puhumassa mm. Dalai Laman, Sir Richard Bransonin, Stephen Coveyn, Brendon Burchardin, Jack Canfieldin ja Lisa Nicholsin kanssa.

Janet on toinen The Passion Test Certification Program -koulutuksen perustajista. Koulutuksen saaneita fasilitoijia on jo yli 1500 yli 50 maassa. Ennen kuin hänestä tuli yksi huippukouluttajistaan alallaan, hän työskenteli markkinointijohtajana Yhdysvaltojen kolmanneksi suurimmalla kirjojen ostajalla nimeltä Books Are Fun. Janet asuu tällä hetkellä Californiassa, Iowassa ja Tanskassa.

 

Mikko Sjögren

Sijoittaja ja valmentaja

Mikko Sjögren kiinnostui sijoittamisesta ja vaurastumisesta jo 90- luvun alussa opintojen ohessa. Hävittyään kahdesti yli puolet rahoistaan osakemarkkinoilla tiedonpuutteen ja osaamattomuuden vuoksi, Mikko turhautui ja päätti löytää oikean tavan tulla taloudellisesti vapaaksi ja auttaa muita pääsemään samaan päämäärään.

Käännekohta tapahtui vuonna 2003, kun hän löysi periaatteet, joilla on mahdollista parantaa oman talouden ja sijoitusten suorituskykyä. Samalla kirkastui miten löydetään oman talouden heikot lenkit ja miten vaurastumista voidaan nopeuttaa erilaisin vipuvoimin, sekä keinot joilla riskiä voidaan rajata ja varallisuutta suojata. Otettuaan käyttöönsä oppimansa asiat hän osti 21 sijoitusasuntoa 18 kuukauden aikana ja saavutti taloudellisen vapauden.

Mikon tapa valmentaa on motivoiva ja helposti ymmärrettävä. 2005 vuodesta lähtien Mikko on valmentanut yli 2000 ihmistä, miten omaa taloutta hoidetaan tehokkaasti ja auttanut heitä taloudelliseen vapauteen johtavalle polulle.

 

Ilkka Koppelomäki

Itsensä johtamisen valmentaja

Ilkka Koppelomäelle tavoitteet ja niiden saavuttaminen tuli tutuksi jo hyvin nuorena, kun hän kilpaili juoksussa ja triathlonissa. Suunta oli hyvin selkeä siihen asti kunnes hänen piti valita oikea ura. Ilkka koki, että oikeaa vaihtoehtoa ei löytynyt, mutta päätti valita sen, mikä oli eniten ok ja päätyi opiskelemaan Yliopistoon. Samaan aikaan urheilu tökki ratkaisemattomien hengitystiesairauksien takia ja Ilkka teki raskaan päätöksen kilpaurheilun lopettamisesta.

Kaikki tämä sai Ilkan kokemaan, että kaikkiin asioihin ei voi vaikuttaa ja hänen täytyy mennä olosuhteiden mukana. Uuden ymmärryksen elämän mahdollisuuksista hän sai luettuaan ystävänsä suosittelemana Asenne-kirjan. Siitä alkoi Ilkan kiinnostus itsensä kehittämiseen ja jatkuvaan oppimiseen ja mahdollisuuksien selvittämiseen.

Vuodesta 2008 asti Ilkka on kouluttanut ja valmentanut itsensä kehittämisen kautta oppimiaan asioita ympäri Suomen ja auttanut muutoksista kiinnostuneita ihmisiä saamaan konkreettisia työkaluja omaan elämäänsä ja näkemään oman elämän mahdollisuudet haasteidenkin keskellä.


Royal.jpg
 

Tapahtuman tiedot

AJANKOHTA: Lauantai - sunnuntai 16.-17.1.2016
KESTO: Kaksi päivää | VIP-lipulla 2 päivää + ilta
AIKATAULU: Perjantai klo 18-21 (Vain VIP-lipuilla), lauantai klo 10-19,  sunnuntai klo 10-18.
PAIKKA: Radisson Blu Royal Hotel, Runeberginkatu 2, Helsinki (Kamppi, Helsingin keskusta)
SEMINAARIN LUONNE: Aktiivinen ja valmennuksellinen seminaari, joka sisältää luentoja ja harjoituksia sekä yksin että parin kanssa.
KIELI: Janet Attwoodin osuus englanniksi, simultaanitulkkaus suomeksi, Mikon ja Ilkan osuudet suomeksi (ei tulkkausta englanniksi).
TULKKAUS: Englanti-suomi simultaanitulkkaus saatavilla Janeti osuuteen lisämaksusta (25€). Tulkkaus tulee varata verkkokaupastamme etukäteen (14.1.2016 mennessä). Tulkkaus ei sisällä VIP-tilaisuuden tulkkausta.
MAJOITUS: Suosittelemme majoittumista seminaarihotelliin (Radisson Blu Royal). Muita hotelleja lähellä:
Sokos Hotel Presidentti (Eteläinen Rautatiekatu 4, etäisyys 500m, kartta)
Omena Hotelli Helsinki, Lönnrotinkatu (Lönnrotinkatu 13 / etäisyys 550m, kartta)
Omena Hotelli Helsinki, Yrjönkatu (Yrjönkatu 30 / etäisyys 550m, kartta)
Hotelli Helka (Pohjoinen Rautatiekatu 23 / etäisyys 270m, kartta
Scandic Simonkenttä (Simonkatu 9, etäisyys 500m, kartta)
RUOKAILUT: VIP-lippuun kuuluu 1 ruokailu kumpanakin päivänä. Lounas on mahdollista syödä hotellin tai lähiseudun ravintoloissa.
JÄRJESTÄJÄT: Uskalla Innostua ja Valmennusyhtiö Varapuu
MITÄ MUUTA: Lauantai-iltana vapaamuotoinen verkostoituminen seminaarihotellissa seminaarin jälkeen.

 

 
 

 


liput ja hinta

Osallistuminen seminaariin on aina sijoitus elämääsi

Tapahtumaamme on tarjolla neljää erilaista lippua (kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron).
Kaikkiin lippuihin saa erikseen tulkkauksen Janetin osuuteen englannista suomeksi. Simultaanitulkkauksen lisähinta on 25 €. Voit ostaa tulkkauksen lipun oston yhteydessä verkkokaupastamme. Osta tulkkaus tästä >>
 

1.PerusLippu

hinta 495€

 • Sisäänpääsy ja osallistuminen seminaariin 16.-17.1.2016 (kaksi täyttä päivää)
 • Materiaalit
 • Lauantai-illan verkostoituminen

Lipun hinta 495 € | Maksa kerralla tai osissa (nyt 165€ + 14.2. 165€ + 14.3. 165€, yhteensä 495€)

Bonus - "Real Life Legends" -haastattelut (lue lisää alempaa tältä sivulta)

 

2. VIP-lippu

Hinta 595€ - LOPPUUN MYYTY

 • VIP-tilaisuus Janet Bray Attwoodin kanssa 15.1.2016 klo 18-21
 • Lounas puhujien kanssa lauantaina ja sunnuntaina
 • VIP-paikat seminaarin eturiveiltä
 • Sisäänpääsy ja osallistuminen seminaariin 16.-17.1.2016 (kaksi täyttä päivää)
 • Materiaalit
 • Lauantai-illan verkostoituminen

3. Nuorisolippu | Youth-ticket

Meiltä on vuosien ajan kysytty ja pyydetty sitä, että milloin tarjoamme mahdollisuuden nuorille osallistua johonkin ykkösseminaariimme. Tämä on lähtenyt tilanteesta, jossaperheen isä tai äiti on osallistunut seminaareihimme ja haluaisi tarjota mahdollisuuden omalle nuorelleen tutustua itsensä kehittämisen tuomiin mahdollisuuksiin jo nuorena.

Nyt tarjoamme nuorten lippua ensimmäistä kertaa!

 • Nuorisolippu on 15-17-vuotiaalle nuorelle
 • Kiinteä hinta 100€
 • Rajoitettu määrä paikkoja (tietty osa koko osallistujamäärästä)

Haluatko ottaa mukaan nuoresi? Oletko itse tämä nuori ja haluat tulla osallistumaan?


4. Opiskelijalippu | student ticket

Opiskelijalipun tarkoituksena on innostaa nuoria opiskelijoita itsensä kehittämiseen.

Opiskelijalipuilla on tarkoitus tarjota mahdollisuus nuorille 18-22-vuotiaille opiskelijoille osallistua seminaariin. Lippu on erillinen opiskelijalippu. Lipun oston yhteydessä on mainittava opiskelupaikka ja ikä, sekä tapahtuman yhteydessä näytettävä opiskelijakortti.

 • Opiskelijalippu on 18-22-vuotiaalle nuorelle
 • Kiinteä hinta 197€
 • Rajoitettu määrä paikkoja (tietty osa koko osallistujamäärästä)
   

Saat lisäksi nämä äänitteet kun ostat lippusi nyt!

"Real Life Legends" -haastattelut

5 x yhden tunnin mittainen haastatteluäänite ladattavana mp3-tiedostona.
 

Äänitteet ovat englanniksi.

1. STEPHEN COVEY – Tie menestykseen / 7 Habits of Highly Effective People -kirjan kirjoittaja kertoo, mikä on intohimon rooli hänen kirjassaan.
2. WAYNE DYER – useiden kirjojen kirjoittaja kertoo, mitä intohimo on tarkoittanut hänen elämässään.
3. MICHAEL GERBER – “E-Myth” -kirjoittaja ja Chris Attwood keskustelevat miten menestys ja intohimo linkittyvät toisiinsa.
4. MASTER SHA – QiGong Grand Master puhuu neljästä suuresta henkisestä kanavasta ja miten keskustella jumaluuden kanssa.
5. DR. ANDREW NEWBERG – keskustelee uskomusten vaikutuksesta omaan kokemukseemme elämästä.

Saat äänitteet muutama minuutti senkin jälkeen, kun ostat lippusi.

 

Aikaa seminaarin päätilaisuuden alkuun:

 
 
 

Tyytyväisyystakuu

Jos osallistut koko seminaariin alusta loppuun ja et ole tyytyväinen, voit pyytää rahasi takaisin.“Took me to an even deeper place.”

“When I did the work on discovering your passion with Chris and Janet in a workshop, I wasn’t expecting that much to happen because I am already living my passion — teaching others about how to become more successful. However, their powerful process took me to an even deeper place, where I realized I was not spending enough time with my true number one passion — my family! That realization, and the other work they did with me, has changed the way I have lived the past year.”
— Jack Canfield, Co-Author of Chicken Soup for the Soul®


Yhteistyössä