Back to All Events

Viisas elämä -klubi - Aiheena parisuhteet

Jenni Laine:

Parisuhde, aviokriisin selättäminen ja kestävä onni yhdessä tai yksin

Kohti uutta onnea -kirjan tekijä Jenni Laine puhuu parisuhdetaidoista, avioliitosta, erosta ja siitä, miten kohti uutta onnea voi kulkea omaa parisuhdetta kehittämällä, oman elämän laatua parantamalla tai eroamalla.

Mikko Heikkilä:

Tarot voi auttaa kumppanin valinnassa ja parisuhteen pyörteissä

Tarot ja parisuhde -kirjan kirjoittaja Mikko Heikkilä kertoo siitä, miten tarot voi avata myös uusia ulottuvuuksia parisuhteen ja rakkauden pohtimiseen.

Ajankohta: 16.2.2015, klo 18-20, maksuton.

Tutustu Viisas elämä -kirjoihin paremmin täällä >

*****

Mikä Viisas elämä -klubi?

Viisas elämä -klubista vastaa yhteistyökumppanimme Basam Books, jonka Viisas elämä -kirjasarjaa edustamme. Klubissa on vieraana ajankohtaisia henkilöitä laidasta laitaan. Tunnelma on rauhallinen ja ajatuksia herättävä. Haastattelijoina toimivat Mili Kaikkonen ja Soili Takkala.

Ajankohtaiset tiedot tulevista klubi-illoista löydät aina Viisas elämä -sivuilta ja seuraamalla Viisas elämän -Facebook-sivua.

Klubi-illat järjestetään Basam Booksin tiloissa:

Hämeentie 155 A 6, Helsinki. Pääset paikalle helposti Helsingin keskustasta busseilla 68, 71 ja 71V sekä Hakaniemestä bussilla 74. Jää pois Annalantien pysäkillä ja kävele noin sata metriä takaisin keskustaan päin. Kustantamo sijaitsee Siwan yläkerrassa, sisäänkäynti sisäpihan puolelta A-rapusta.