Hei!

Tästä voit kuunnella "Viisi askelta rennompaan työelämään" -meditaatioäänitteen ja ladata siihen kuuluvan materiaalin.

Äänitteen ja materiaalin on tehnyt ja tarjoaa Kaisa Kapanen.
 

Osta koko Viiden minuutin loma >>

 

Miksi “viisi minuuttia?”

Viiden Minuutin Loma haluaa korostaa sitä, ettei rentoutumiseen ja hyvään oloon aina tarvita viikkokausien lomia tai retriittejä. Joskus pienikin aika riittää, etenkin kun se on säännöllistä.

Tuotteemme eivät siis aina kestä viisi minuuttia, vaan jotkut jopa yli kymmenen (whoaa!). Idea on kuitenkin sama – helppoa tehdä missä vaan, milloin vaan.

“5 minuutin lomat ovat sopiva sekoitus kropan rentoutusta ja mielen virkistystä. Moniin muihin lyhyisiin meditaatiohin verrattuna pidän näissä etenkin lomaan liittyvistä taustaäänistä, kuten meren kohinasta, sateen rapinasta ja lintujen laulusta. Ne tukevat aidon lomakokemuksen tavoittamista. Nämä äänitteet ovat olleet minulle iso ilo ja apu!”
— Kati
“Viiden minuutin loma tuo uskomattoman fiiliksen päivään. Kiitollisuus jää päällimmäisenä mieleeni, ja tietynlainen selkeys sekä rentous. Kaisan ääntä voisi kuunnella loputtomiin ja äänite tuo täydellisen tauon arjen keskelle. Ihanaa kun tämän voi kuunnella missä ja milloin vain, ja uudelleen ja uudelleen. Suosittelen lämpimästi!”
— Maija


Osallistu myös ilmaisiin nettiseminaareihimme, joissa avaamme erilaisia aiheita eri asiantuntijoiden kanssa.

Liity viikkokirjeen tilaajaksi, saat konkreettisia ajatuksia itsesi kehittämiseen viikottain.