Nettiseminaari: Teemu Syrjälä ja Ilkka Koppelomäki - Tietoinen hyvinvointi

Kuinka voin? Miten jaksan elämässä? Kuinka voin helposti vaikuttaa omaan jaksamiseeni? Mitä voin tehdä, että pystyn paremmin kohtaamaan arjen haasteet?

 

Katso Ilkan ja Teemun valmistava video ennen nettiseminaaria:

Tallenne nettiseminaarista on nyt katseltavissa:

 

Käsiteltyjä aiheita ja kysymyksiä, joihin vastasimme

Mitä on tietoinen hyvinvointi? Hyvinvoinnin elementtejä? Keho & mieli & sielu, yhtenäinen kokonaisuus? Yhteisöllinen hyvinvointi

- Jos ihmisen keskeiset hyvinvointiresurssit piiputtaa pahoin (terveys, talous, ihmissuhteet...), miten kokea aitoa hyvinvointia? - Miten saavuttaa hyvinvointi? - Mikä on suurin oivalluksesi elämässäsi? - Miten ylläpitää kiireisessä arjessa hyviä ajatuksia ja hyvinvointia? - Minkä ikäisenä voi vielä oppia hyvinvointia? - Voiko ruoka vaikuttaa mieleen? - Mitkä on tärkeimmät rutiinit jotka teet päivittäin jotka parantaa hyvinvointiasi? - Miltä tasapainoinen ja eheä olo tuntuu? - Paras tai muutama parhaista kirjoista, joita olet lukenut? - Miten pysyä omissa energioissa? - Konkreettisia tapoja läsnäolon harjoittamiseen?

Kysymyksiin oli vastaamassa ja ajatuksia antamassa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin toteuttaja Teemu Syrjälä.

Ajankohta: Tämä nettiseminaari järjestettiin 17.2.2013 klo 11.00-12.30

Puhujat: Vieraana Teemu Syrjälä, haastattelijana Uskalla Innostua -tiimin perustaja Ilkka Koppelomäki

 

Kuka on Teemu Syrjälä?

Uskalla-innostua-teemu-syrjala

Teemu Syrjälä on pohjoisen kasvatti, jolle luonto, luonnonmukaisuus sekä rakkaus tekemiseen ja ilmentämiseen on elämäntyö. Teemun opiskelun ja tutkimuksen pääpainona on ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tanssi, luova liike ja inspiroivat ihmiset ympärillään Teemu auttaa kokoamaan kehon, mielen ja sielun yhteyden; lempeästi ja suvaitsevaisesti.

Tällä hetkellä Teemun toiminta koostuu luentojen, villivihannes- ja kurssien vetäjänä sekä tapahtumien järjestäjänä. Yhteistyö on laajenemassa kaikkiin ikäryhmiin lapsista vanhuksiin. Hyvinvointia koko kansalle, yksilöstä yhteisöihin!

Teemu antaa myös tanssiopetusta sekä esiintymisiä tilanteiden mukaan. Teemun omat sivut www.teemusyrjala.com