Luo terveempi ja energisempi elämä -valmennus Joensuussa 26.2.2013

 

Tarvitsetko sinä lisää energiaa arkeesi? Haluaisitko voida paremmin ja terveemmin?Onko sinulla tavoite, jonka haluaisit saavuttaa?

Vuodenvaihde on uudenvuodenlupausten aikaa. Tämä valmennus auttaa sinua siinä, että lupaukset eivät jää pelkälle lupauksen tasolle.

”Luo terveempi ja energisempi elämä” -valmennus on ilta sinulle, joka haluat muutosta hyvinvointiisi ja olet valmis aloittamaan muutosten teon nyt.

Kenelle ja miksi osallistua? Ihmisille, jotka haluavat muuttaa elämänsä parempaan suuntaan: voida terveemmin ja asettaa tavoitteita myös muille elämän osa-alueille, kuten työ jaihmissuhteet. Valmennus on eritoten tarkoitettu ihmisille, jotka kokevat elämänsä jollakin tapaa stressaavaksi ja ovat valmiita tekemään konkreettisia asioita elämänlaatunsa parantamiseksi.

“Tiesin paljon etukäteen ravinnosta, mutta tässä tuli hyvin vedettyä yhteen tiedot, jäsennettyä asioita helposti ymmärrettävään ja toteutettavaan muotoon.”

Illan aikana kuulet, miten ravinnon ja muiden hyvinvointiin liittyvien asioiden muutoksella, saat lisää energiaa ja luot terveemmän elämän. Teet myös itsellesi tavoitteita, joiden toteuttamiseen saat työkaluja. Ilta etenee innostavalla otteella ja valmentaja Saija Hakonen on sitoutunut tekemään parhaansa, jotta sinä saat illasta parhaan hyödyn irti!

 

5 tärkeintä syytä, miksi sinä haluat osallistua tähän valmennukseen:

  • Kuulet, mistä hyvinvointisi koostuu ja mitä asioita muuttamalla voit paremmin
  • Aloitat luomaan elämällesi terveempää pohjaa
  • Opit millaista ravintoa kehosi tarvitsee ja millainen on tasapainoinen ruokavalio
  • Saat neuvoja siihen, miten elät energisempää elämää
  • Teet hyvinvointiisi tavoitteita ja saat työkalut siihen, miten todella toteutat ne

Ajat ja paikat:

  • ti 26.2.2013, klo 18.00 - 21.00 | Sokos Hotel Kimmel, Itäranta 1, Joensuu

Huom! Tämä valmennus on jo järjestetty!

Liput: Vain 39 € | liput ovelta 49 eur | Alennuslippu opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille vain 19 € – Rajoitettu määrä

 

Tällä hetkellä on paljon terveyteen ja ravintoon liittyviä luentoja. Yksi yleisimpiä kysymyksiä on, että miten tämä eroaa näistä muista luennoista?

Vastaus: "Luo terveempi ja energisempi elämä" on valmennusluento, jossa osallistujat myös tekevät harjoituksia, jotka vievät asioita käytäntöön ja luovat tuloksia pelkän kuuntelemisen sijaan.

 

Valmennuksen vetää Uskalla innostua -valmentaja Saija Hakonen

Uskalla-innostua-Saija-Hakonen.jpg

Saija on ravinto- ja hyvinvointivalmentaja, joka auttaa positiivisella ja energisellä ottellaan ihmisiä voimaan paremmin elämässään. Saija kiinnostui kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista n. 4 vuotta sitten, kun hän kävi burn outin partaalla it-alan työssään ja tarvitsi keinoja voida paremmin. Ravinto ja muut hyvinvointiin liittyvät asiat muuttuivat pian intohimoksi ja Saija päätti tehdä hyvinvoinnin valmentamisesta itselleen ammatin. Tämän lisäksi Saija on opiskellut NLP:tä (Neuro lingvistinen ohjelmointi), josta hän on saanut lisää työkaluja auttaa ihmisiä kohti terveempää elämää. Saijalla on kertynyt valmentajapohjaa rutkasti jo it-alan aikoina ja hyvinvointivalmentaja Saija on tehnyt sekä yksilö- että ryhmävalmennuksia. Saija on myös käynyt Uskalla Innostua valmentajakoulutuksen. Saijan valmennuksessa saat työkaluja, miten viet hyvinvointisi uudelle tasolle ja pääset kohti stressittömämpää, tasapainoisempaa ja terveempää elämää.