Uskalla innostua ja usko itseesi

 

Tällä valmennusluennolla haluamme tarjota sinulle ajatuksia siihen miten voit muuttaa ajatteluasi, hyvinvointiasi ja elämääsi paremmaksi.

Moni ihminen on päätynyt elämässään tilanteeseen, jossa hän tekee sellaista työtä, josta hän ei enää pidä ja asuu ympäristössä, josta hän ei osaa nauttia. Elämä ei ehkä ole mennytkään niin kuin sen suunnitteli tai mistä joskus unelmoi. Haluaisitko sinä muuttaa elämääsi, mutta koet olosi epävarmaksi ja muutoksen mahdottomaksi?

Nämä ovat tuttuja ajatuksia myös meille. Valmennusluentoomme on kerätty aitoja inspiroivia esimerkkejä siitä miten omaa elämää voi muuttaa juuri sellaiseksi kun haluaa sekä toimivia työkaluja ja harjoituksia muutoksen tekemiseen. Kaikki lähtee siitä, että sinä uskallat innostua omasta elämästäsi ja kaikista sen mahdollisuuksista.

 

Jotta muutos on mahdollista, sinun tulee uskoa itseesi. Mikä voisi olla elämässäsi mahdollista, jos uskoisit itseesi?

Valmennusluennon kaksi eri puolta:

Luentona tarjoamme esimerkkejä, ideoita ja rohkeutta siihen miten omaan elämäänsä voi tehdä muutosta. Valmennuksena tarjoamme sinulle harjoituksia, jotka auttavat sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti haluamaasi elämää.

Viisi syytä osallistua tähän valmennukseen:

  • Saat lisää itsevarmuutta ja uskoa itseesi
  • Opit näkemään ja kokemaan elämäsi parempana
  • Opit tiedostamaan ajatuksiasi
  • Saat inspiroivia ja rohkaisevia esimerkkejä
  • Ymmärrät ympäristösi merkityksen ja vaikutuksen

Kenelle ja miksi osallistua?

Jokaiselle, joka haluaa muutosta tai itsevarmuutta omaan elämäänsä.

 

Ajat ja paikat:

Huom! Valmennukset ovat jo menneet!

Liput: 39 € | liput ovelta 49 eur | Alennuslippu opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille vain 19 € - Rajoitettu määrä

 

Nämä valmennukset vetää Uskalla Innostua -tiimin valmentaja Kati Michelsson.

Valmentaja Kati Michelsson Kati on hyvinvointivalmentaja, joka auttaa iloisella, mutta määrätietoisella otteella ihmisiä löytämään sen mikä omassa elämässä on tärkeää. Esimerkillisellä avoimuudella ja rohkealla tavalla käsitellä aihetta kuin aihetta, Kati haluaa auttaa muita pääsemään esteiden ja haasteiden yli kohti unelmia.

Kati on itse monien sekä pienten että koko elämää mullistavien muutosten kautta löytänyt tiensä aina vain kohti parempaa vointia ja onnellisempaa elämää. Ujosta ja epävarmasta perfektionistista, joka ei koskaan ollut itseensä tai aikaansaannoksiinsa tyytyväinen on kuoriutunut itsevarma ja elämästä sopivan rennolla otteella nauttiva yrittäjä, joka tekee juuri sitä mitä haluaa tehdä. Saatuaan avun omaan elämäänsä valmennusten kautta, Kati halusi laittaa hyvän kiertämään ja auttaa muitakin nauttimaan elämästään ja löytämään onnen.

Katilla on taustalla yksilö- ja ryhmävalmennuksia ajaltaan painonpudotus- ja painonhallintaohjaajana. Lisäksi Kati on käynyt Uskalla Innostua valmentajakoulutuksen ja opinnot hyvinvointivalmentajaksi ovat loppusuoralla. Kati on myös opiskellut NLP:tä (neuro lingvistinen ohjelmointi), josta hän saa lisää taitoja auttaa ihmisiä pääsemään mieleen rakennettujen esteiden yli.

Katin valmennuksessa saat työkaluja, miten nautit nykyisestä elämästäsi enemmän ja pääset sitä kautta kohti parempaa vointia ja innostavaa elämää.