Uskalla innostua ja usko itseesi -valmennus

 

"Uskalla innostua ja usko itseesi" -luentoja ja valmennuksia järjestetään ympäri Suomen. Illan aikana tehtävät harjoitukset ja esimerkit inspiroivat sinua tekemään elämässäsi muutoksia parempaan tai kokemaan jo nykyisen elämäsi parempana.

 

Paikka: Sokos Hotel Kimmel, Joensuu

Aika: maanantai 29.10.2012 klo 18.00 - 21.00 Huom! Tämä tapahtuma on jo mennyt.

Liput: 39 euroa | liput ovelta 49 eur | Alennuslippu opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille vain 19 € – Rajoitettu määrä |

Kenelle ja miksi osallistua?

Jokaiselle, joka haluaa muutosta tai itsevarmuutta omaan elämäänsä.

 

Tällä valmennusluennolla haluamme tarjota sinulle ajatuksia siihen miten voit muuttaa ajatteluasi, hyvinvointiasi ja elämääsi paremmaksi.

Moni ihminen on päätynyt elämässään tilanteeseen, jossa hän tekee sellaista työtä, josta hän ei enää pidä ja asuu ympäristössä, josta hän ei osaa nauttia. Elämä ei ehkä ole mennytkään niin kuin sen suunnitteli tai mistä joskus unelmoi. Haluaisitko sinä muuttaa elämääsi, mutta koet olosi epävarmaksi ja muutoksen mahdottomaksi?

Nämä ovat tuttuja ajatuksia myös meille. Valmennusluentoomme on kerätty aitoja inspiroivia esimerkkejä siitä miten omaa elämää voi muuttaa juuri sellaiseksi kun haluaa sekä toimivia työkaluja ja harjoituksia muutoksen tekemiseen. Kaikki lähtee siitä, että sinä uskallat innostua omasta elämästäsi ja kaikista sen mahdollisuuksista.

 

Jotta muutos on mahdollista, sinun tulee uskoa itseesi. Mikä voisi olla elämässäsi mahdollista, jos uskoisit itseesi?

Valmennusluennon kaksi eri puolta:

Luentona tarjoamme esimerkkejä, ideoita ja rohkeutta siihen miten omaan elämäänsä voi tehdä muutosta. Valmennuksena tarjoamme sinulle harjoituksia, jotka auttavat sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti haluamaasi elämää.

Viisi syytä osallistua tähän valmennukseen:

  • Saat lisää itsevarmuutta ja uskoa itseesi
  • Opit näkemään ja kokemaan elämäsi parempana
  • Opit tiedostamaan ajatuksiasi
  • Saat inspiroivia ja rohkaisevia esimerkkejä
  • Ymmärrät ympäristösi merkityksen ja vaikutuksen

 

Tämän tapahtuman vetää Uskalla Innostua -tiimin päävalmentaja Ilkka Koppelomäki.

Ilkka Koppelomäki on kansainvälisesti sertifioitu NLP-valmentaja, joka yhdistää valmennuksessaan parhaita mahdollisia työkaluja, harjoituksia ja ideoita, jotta sinä saat haluamiasi tuloksia. Ilkka on ex-triathlonisti ja valmentaa päätyökseen ihmisiä saavuttamaan haluamiaan tuloksia. Ilkan valmennuksessa olleet asiakkaat uskaltavat rohkeammin toteuttaa omaa elämäänsä ja he uskovat omiin mahdollisuuksiinsa.