USKALLA INNOSTUA -TIIMIN JÄRJESTÄMÄ SEMINAARIN JÄLKEINEN VALMENNUS

Kertaa seminaarin ydin ja vie muutokset käytäntöön omassa elämässäsi

 

Valmennus, jonka järjestämme 8 vuoden kokemuksella Tony Robbinsin seminaareista

Haluamme, että onnistut ja saat parhaan hyödyn Unleash the Power Within -seminaarista omaan elämääsi, parisuhteeseesi ja työelämääsi.

Tänä vuonna valmennus on ensimmäistä kertaa 4 tunnin webinaarina. Se mahdollistaa sen, että pystyt osallistumaan mistä tahansa netin välityksellä - Ja vaikka et pääsisi mukaan, niin saat webinaarista tallenteen.

  • Teet käytännön harjoituksia, jotka auttavat sinua viemään asiat käytäntöön omassa elämässäsi
  • Palaat takaisin seminaaritunnelmiin
  • Saat vastauksia kysymyksiisi

 

Valmennuksen sisältö


Palauta voima ja opi lisää:

Palauta seminaarista saatu voima ja opi lisää, miten voit hyödyntää NLP:tä (neurolingvististä programmointia) oman elämän, työn ja mielen voimavarana.

 

Kertaus - Maksimoi oppimasi:

Unleash the Power Within -seminaarin oppien kertaus. Maksimoi seminaarisijoituksesi ja varmista, että oppimasi asiat menevät käytäntöön.

Käymme läpi UPW-seminaarin keskeisimpiä työkaluja ja tekniikoita.

 

Elinvoimaa ja energiaa uudella ravinnolla ja elintavoilla:

Seminaarin neljännen päivän opit ovat todella merkittäviä terveytesi ja elinvoimaisuutesi kannalta. Ne ovat myös haastavimpia muutoksia viedä käytäntöön. Miten viedä opit käytäntöön Suomessa? Käydään se yhdessä läpi!


Ajankohta: Webinaari 26.4.2015 klo 10-14
 

 

Valmentajanasi Ilkka Koppelomäki

Tässä webinaarivalmennuksessa Ilkka auttaa sinua palauttamaan mieleen tärkeimmät asiat seminaarista ja laittamaan ne käytäntöön omassa elämässäsi. Ilkka on käynyt itse UPW:n lukuisia kertoja, osallistunut useisiin muihin Tony Robbinsin seminaareihin ja lisäksi ollut töissä Unleash the Power Within -seminaarin taustajoukoissa. Hän on myös yksi Suomessa toimivista kansainvälisesti sertifioiduista NLP-kouluttajista ja kouluttanut vuodesta 2008 lähtien mielen toimintaan, hyvinvointiin ja tavoitteisiin liittyen.