Toteuta tavoitteesi -valmennus

 

Tämä valmennusluento on sinulle, joka haluat muuttaa ajatteluasi, hyvinvointiasi ja elämääsi paremmaksi ja saavuttaa asettamasi tavoitteet.

Asetamme valitettavan usein itsellemme tavoitteita, joita emme sitten kuitenkaan syystä tai toisesta saavuta. Keksimme loputtoman listan tekosyitä, vastoinkäymiset tuntuvat ylitsepääsemättömiltä tai muserrumme liian kunnianhimoisen tavoitteen alle. Voi jopa käydä niin, että hienon tavoitteen asetettuamme unohdamme sen tyystin.

Näin on käynyt minullekin. Olen kirjannut loputtomia todo-listoja ja asettanut tavoitteita, joita en ole sitten koskaan saavuttanut. Tärkein oppi on ollut oppia erottamaan jyvät akanoista - mitkä tavoitteista on oikeasti niitä, jotka haluan saavuttaa sijoitetusta ajasta ja työstä riippumatta. Lisäksi lukemalla, opiskelemalla ja kokeilemalla olen oppinut miten tavoitteita kannattaa asettaa. Tärkeintä ei ole se, että pyrit asettamaasi tavoitteeseen apinan raivolla vaan se millaisia tavoitteita asetat.

Käymme läpi, mitä tulisi ottaa huomioon tavoitetta asettaessa ja millainen on hyvä tavoite, jonka eteen haluat ja myös kannattaa tehdä töitä Lisäksi kerron, miten jaksat jatkaa eteenpäin mahdollisista vastoinkäymisistä huolimatta. Ja miten pitää motivaatio ja innostus yllä vaikka joku tavoite siintäisikin silmissä vasta vuosien päässä.

 

Jotta tavoitteiden saavuttaminen ylipäänsä on mahdollista, tulee sinun uskoa itseesi. Mikä voisi olla elämässäsi mahdollista, jos uskoisit itseesi?

Valmennusluennon kaksi eri puolta:

Luentona tarjoamme esimerkkejä, ideoita ja rohkeutta siihen miten omaan elämäänsä voi tehdä muutosta. Valmennuksena tarjoamme sinulle harjoituksia, jotka auttavat sinua ottamaan ensimmäiset askeleet kohti haluamaasi elämää.

Viisi syytä osallistua tähän valmennukseen:

  • Saat inspiroivia ja rohkaisevia esimerkkejä
  • Opit tiedostamaan ajatuksiasi
  • Saat uskoa itseesi ja asettamiisi tavoitteisiin
  • Opit asettamaan inspiroivia tavoitteita
  • Saat työkalut tavoitteiden saavuttamisen

Ajat ja paikat:

Huom! Tämä valmennus on jo mennyt!

Liput: 39 € | liput ovelta 49 eur | Alennuslippu opiskelijoille, työttömille ja eläkeläisille vain 19 € - Rajoitettu määrä

Kenelle ja miksi osallistua?

Jokaiselle, joka haluaa muutosta tai itsevarmuutta omaan elämäänsä.

 

Tämän tapahtuman vetää Uskalla Innostua -tiimin valmentaja Kati Michelsson.

Valmentaja Kati Michelsson Kati on hyvinvointivalmentaja, joka auttaa iloisella, mutta määrätietoisella otteella ihmisiä löytämään sen mikä omassa elämässä on tärkeää. Esimerkillisellä avoimuudella ja rohkealla tavalla käsitellä aihetta kuin aihetta, Kati haluaa auttaa muita pääsemään esteiden ja haasteiden yli kohti unelmia.

Kati on itse monien sekä pienten että koko elämää mullistavien muutosten kautta löytänyt tiensä aina vain kohti parempaa vointia ja onnellisempaa elämää. Ujosta ja epävarmasta perfektionistista, joka ei koskaan ollut itseensä tai aikaansaannoksiinsa tyytyväinen on kuoriutunut itsevarma ja elämästä sopivan rennolla otteella nauttiva yrittäjä, joka tekee juuri sitä mitä haluaa tehdä. Saatuaan avun omaan elämäänsä valmennusten kautta, Kati halusi laittaa hyvän kiertämään ja auttaa muitakin nauttimaan elämästään ja löytämään onnen.

Katilla on taustalla yksilö- ja ryhmävalmennuksia ajaltaan painonpudotus- ja painonhallintaohjaajana. Lisäksi Kati on käynyt Uskalla Innostua valmentajakoulutuksen ja opinnot hyvinvointivalmentajaksi ovat loppusuoralla. Kati on myös opiskellut NLP:tä (neuro lingvistinen ohjelmointi), josta hän saa lisää taitoja auttaa ihmisiä pääsemään mieleen rakennettujen esteiden yli.

Katin valmennuksessa saat työkaluja, miten nautit nykyisestä elämästäsi enemmän ja pääset sitä kautta kohti parempaa vointia ja innostavaa elämää.