Tavoite- ja uravalmennus

sinulle, joka haluat löytää merkityksellisen työn ja itsellesi oikeanlaisen suunnan elämässä

Autan työurallaan risteyskohdassa olevia ihmisiä saamaan uusia näkökulmia tilanteeseensa, asettamaan uusia, merkityksellisiä tavoitteita ja löytämään voimavaroja edetäkseen haluamaansa suuntaan.

Uskon, ettei milloinkaan ole liian myöhäistä tehdä uusia valintoja työuralla, aloittaa uuden opiskeleminen tai uuden harrastaminen. Jokainen voi halutessaan löytää itselleen oikean suunnan elämässään ja omanlaisen tavan edetä tavoitteitaan kohti. Kun omat tavoitteet ovat lähellä sydäntä, melkein mikä tahansa on mahdollista.

Pitämissäni valmennuksissa osallistuja saa tilan ja ajan tarkastella omaa tilannettaan uusista näkökulmista, jolloin omat tavoitteet sekä käsitykset omista vahvuuksista ja mahdollisuuksista selkiytyvät. Pidän tärkeänä jokaista kohtaamista, valmennuksessa asetettujen tavoitteiden saavuttamista ja sitä, että valmennettavalla on lähtiessään selkeä käsitys seuraavista askeleista omalla polullaan.

Olen itse toiminut erilaisissa työtehtävissä ja opiskellut useampaan ammattiin ennen kuin tieni vei uraohjaajan opintoihin  ja  valmentajaksi.  Aktiivisen tanssiharrastuksen ja lauluopinnot olen aloittanut vasta aikuisiällä. Yksi merkittävä työhön liittyvä haaveeni toteutuu saadessani toimia valmentajana Uskalla Innostua  -tiimin inspiroivassa porukassa vieden eteenpäin asioita, joihin todella uskon.


Tulossa tähän:

Ota suunta kohti sinulle merkityksellistä työtä ja tee elämästäsi itsesi näköistä! 


Tavoite- ja uravalmentaja Anna Rossi

Ota yhteyttä

p.  040 731 9935 | anna@uskallainnostua.fi

Kotipaikka: Helsinki
Valmennusten toteuttaminen:

  • henkilökohtainen valmennus Helsinki
  • ryhmävalmennukset ja seminaarit koko Suomi

 

Valmennus selkeytti omia unelmia ja sitä, mitä MINÄ oikeasti haluan elämässäni tehdä...oli taas kerran mielenkiintoista huomata, miten oma mieli toimii, kun sille vaan antaa mahdollisuuden.