Oletko sinä valmis pitkään viikonloppuun, joka muuttaa elämäsi?

LIPPUJEN MYYNTI VUODEN seuraavaan SEMINAARIIN ON ALKANUT!

Lue lisää ja varaa lippusi WWW.VALMENNUSMATKAT.FI

 

VUODEN ODOTETUIN SEMINAARI!

Tony Robbins on yksi maailman halutuimmista, parhaimmista ja myös kalleimmista  henkilökohtaisista valmentajista.

Ota elämääsi uusi vaihde, jolla sinä luot haluamasi elämän! Koe elämyksellinen seminaari, opi uusia taitoja omien tunnetilojesi ja elämäsi hallitsemiseen, ota iso askel kohti tavoitteitasi! Unleash the Power Within auttaa sinut saavuttamaan elämän, jota sinä hallitset.

Ensimmäiseksi tulet oppimaan, kuinka voit poistaa pelot, jotka rajoittavat elämääsi. Toiseksi tulet oppimaan tapoja, joiden avulla sinä muutat elämääsi nyt. Kolmanneksi tulet oppimaan, kuinka voit saada fyysisen elinvoimaisuuden ja energian.

Me kaikki tiedämme, miltä tuntuu, kun kaikki sujuu oikein hyvin. Mutta entä sitten kun kaikki ei suju suunnitelmien mukaan?

Jo vuosikymmenten ajan huippu-urheilijat, yritysmaailman johtajat ja viihdemaailman tähdet ovat saaneet apua Tony Robbinsilta siihen, että he voivat olla koko ajan siinä tilassa, jossa voi saavuttaa mitä vain.

Tämä on Tony Robbinsin ykköstapahtuma, Unleash the Power Within - sinun mahdollisuutesi päästä Tony Robbinsin valmennukseen!

Tony Robbinsin suosittu ja dynaaminen seminaari, jossa pääset syventymään hienoimpiin tarjolla oleviin keinoihin paremman ja laadukkaamman elämän luomiseen. Pääset lähemmäksi tärkeimpiä tavoitteitasi ja myös lähemmäksi sellaista täydellistä elämää, jota sinä toivot ja jonka sinä ansaitset. Vain sinä tiedät mikä tekee sinun elämästäsi täydellisen.

Näiden neljän elämäsi opettavimman ja viihteellisimmän päivän aikana tulet selvittämään tarkasti mitä sinä oikeasti haluat ja tulet löytämään syyt siihen miksi et välttämättä kehity ja etene jokaisella elämäsi alueella. Tulet oppimaan miten voit muuttaa omat unelmasi todelliseksi. Kuvittele mitä kaikkea sinä voit saavuttaa elämässäsi...

 

1. päivä - Tony Robbins LIVE

Muuta rajoituksesi voimaksesi

Ensimmäisenä päivänä opit löytämään sisääsi kätketyn voiman, jonka avulla voit muuttaa sekä lähestymisesi elämään ja myös elämäsi. Tämän voiman pääset kokemaan kävelemällä paljain jaloin kuumilla hiilillä, mutta vain jos haluat.

Tony Robbins auttaa sinua käyttämään pysäyttämätöntä rohkeutta, jolla selvität kaikki haasteet ja saavutat unelmasi nyt ja tulevaisuudessa.

Ensimmäisenä iltana opit -    Voittamaan esteet, jotka ovat menestymisesi tiellä - Muuttamaan välittömästi itsesi tunteellisesti, psyykkisesti ja fyysisesti voimakkaaseen tilaan -  Tarkkailemaan fyysistä, henkistä ja tunteellista tilaasi ja saavuttamaan menestystä jollain tai jokaisella elämäsi osa-alueella

 

2. päivä - Joseph McClendon LIVE -Tony videolla

Muuta unelmasi todeksi

Miksi vain unelmoit, kun voit muuttaa kaikki unelmasi todeksi? Tony Robbins auttaa sinua selvittämään sen, mitä sinä haluat elämäsi jokaisella osa-alueella – kehostasi ihmissuhteisiin ja urasta talouteen.

Elä joka päivä nauttien ja opi - Luomaan suurempia tunteita. - Luomaan parempia suhteita henkilökohtaisessa ja ammatillisessa elämässäsi. - Innostamaan ympärilläsi olevia ihmisiä. - Kuinka tehdään päätöksiä, jotka luovat tuloksia.

 

3. päivä - Tony Robbins LIVE

Poista elämääsi rajoittavat tekijät

Mitkä asiat rajoittavat elämääsi eniten? Tuntuuko sinusta, että kyllä joku muu tähän pystyy, mutta sinä et.

Tony Robbins auttaa sinua selvittämään unelmiesi elämää rajoittavat uskomukset ja muuttamaan ne sellaisiksi, että voit päästä lähemmäksi elämää, jota oikeasti haluat.

 

4. päivä - Joseph McClendon LIVE - Tony videolla

Living Health - Muuta uneliaisuus elinvoimaksi

Tämän päivän huippuvalmentaja Joseph McClendon III Tony Robbins' Senior Head Trainer, Health Guru No1

Tunteesi ovat sidotut fyysiseen terveyteesi. Tee päätös siirtyä uuteen elämääsi energialla ja elinvoimalla! Fyysisen terveyden tärkeimpiä tekijöitä ovat ruokavaliomme ja elintapamme. Nykyään on vaikea tietää mikä on oikein ja mikä väärin, koska on niin useita oppeja.

Tony Robbins jakaa meille sen opin, jonka hän on saanut maailman johtavilta tutkijoilta. Opit arvostamaan terveyttäsi ja alat voimaan päivä päivältä terveemmin.

Uusilla elintavoilla tulet huomaamaan tulokset päivissä, ei kuukausissa - Nukut vähemmän kuin koskaan olet voinut kuvitella, mutta olet energisempi. - Koet merkittävää painon laskua, mikäli olet ylipainoinen. - Immuunisysteemisi vahvistuu ja yleiskuntosi paranee.

Anthony Robbins on yksi vaikuttavimmista ihmisistä, jota minulla on ollut kunnia kuulla ja nähdä. Olen osallistunut useisiin kymmeniin seminaareihin, joissa on ollut multimiljonäärejä luennoitsemassa ja kukaan heistä ei ole vakuuttanut minua yhtä paljon tiedolla ja tuloksilla kuin Tony. Robbins on soveltanut ja yhdistänyt tuhansia vuosia vanhoja menestymisen periaatteita sekä nykyajan psykologiaa ja tiedettä ja luonut filosofian, joka on yksi vakuuttavimmista elämänkatsomuksista mitä olen ikinä kuullut. Väitän, että jokainen joka seuraa niitä ohjeita/totuuksia, jotka Tony antaa, saavuttaa asiat mitä haluaa. Mutta, älä usko minua vaan kokeile itse.
— Juho Wickström, Projektipäällikkö, ADDLife Oy
Robbinsin seminaari oli hieno kokemus!. Kun tuntee 8000 ihmisen innostuksen ja tunteet ympärillään... sitä ei voi vaan kuvata sanoilla. Tutustuin itseeni syvemmin: tapasin pelkojani kasvokkain ja selvitin solmuja menneisyydestäni, jotka ovat vaikuttaneet päivittäiseen elämääni vuosikausien ajan minun edes tajuamatta sitä. Kävelin punaisena hehkuvan hiilimaton yli - fiilis tuon kokemuksen jälkeen oli tajunnanräjäyttävä!

Mikä uskomaton voima meissä kaikissa onkaan sisällä, joka ikisen käsin kosketettavissa jos vain niin tahtoo. Innostumisesta hehkuva voima kantaa kaikilla elämän osa-alueilla pitkälle. Henkiset voimavarat ovat rajattomat ja niin myös ne asiat, mihin ihminen pystyy keskittäessään ajatuksensa, tunnetilansa, fysiikkansa ja sanansa oikein.
— Kaisa Jaakkola, elämäntapa- ja ravintovalmentaja, yrittäjä, kirjailija
Tony Robbins on auttanut minua kehittämään itseäni juuri semmoiseksi kuin haluan olla. Hänen työkalut ja koulutukset ovat positiivisesti vaikuttaneet elämäni kaikkiin osa-alueisiin. Tony on todella se henkilö, joka voi auttaa myös sinua saamaan juuri sen mitä haluat. Live with Passion!
— Sami Kankkunen, opiskelija
Olen käynyt monilla luennoilla ja seminaareilla, ja aina pois lähtiessäni fiilis tosi hyvä, mutta jo päivän parin päästä tunne on laskenut samalle tasolle kuin missä se oli ollutkin. UPW ei ole sellainen seminaari. Se muuttaa elämän suunnan! Tällä hetkellä seminaarista on kulunut jo lähes viikko, ja olen yhä niin energinen, että luulen seminaarin aika ajoin siirtyneen kotiini! Fiilis on niin mahtava, enkä usko sen siitä koskaan laskevan! Ei jos teen asioita, jotka saavat minut voimaan hyvin:) Seminaarilla opit ottamaan elämässäsi ohjat omiin käsiisi ja saat itsesi tuntemaan tuon saman absoluuttisen varmuuden tilan. Siellä opit raivaamaan tekosyyt ja uskomukset omien suorituksiesi ja saavutuksiesi edestä. Opit keinoja ja strategioita, joiden avulla saat itsesi tuntemaan energiseksi ja iloiseksi joka ikinen päivä! Opit kuinka asioita tehdään “MUST to do” sen sijaan, että ne ovat “should do”.
— Tommi Vertanen, opiskelija

 

 

Saa täysi hyöty seminaarista

Saat täyden hyödyn tästä seminaarimatkasta, kun osallistut ennen seminaaria esivalmennukseen (Pre-webinar) ja seminaarin jälkeen jälkivalmennukseen (After-webinar). Ne toteutetaan kaikille osallistujille maksuttomina suomenkielisinä webinaareina.

PRE-WEBINAR

  • Miten valmistautua neljän päivän valmennusseminaariin henkisesti ja fyysisesti
  • Miten saada täysi hyöty tästä valmennusseminaarista
  • Valmennusseminaariin valmistavia harjoituksia

AFTER-WEBINAR

Valmennusseminaarin jälkeen ihminen yleensä palaa samaan ympäristöön missä on ollut. Tämän valmennuksen tarkoitus on palauttaa mieleen seminaarissa opitut asiat ja tekniikat niin, että osallistuja pystyy maksimoimaan seminaarista saadun hyödyn.

  • Valmennusseminaarin kertaus
  • Miten elämä on erilaista valmennusseminaarin jälkeen, mikä on muuttunut
  • Mitkä asiat / teot / muutokset ovat toimineet parhaiten jokaisen kohdalla
  • Parhaiden tekniikoiden hyödyntäminen omassa elämässä
  • Oppiminen muilta osallistujilta
  • Miten jatkaa tästä eteenpäin parhaalla mahdollisella tavalla

Valmentajana webinaareissa toimii Ilkka Koppelomäki. Ilkka on yksi suomalaisista kansainvälisesti koulutetuista NLP-kouluttajista. Näissä valmennuksissa Ilkka hyödyntää kokemustaan yli sataan koulutukseen osallistumisesta ja tietoa siitä, mitä kannattaa tehdä ennen seminaaria ja mitä sen jälkeen parhaan hyödyn saavuttamiseksi.

Pre event ja After webinaarien tarkoitus on antaa sinulle paras mahdollinen valmius tämän valmennusseminaariin osallistumiselle ja auttaa sinut haluamiisi tuloksiin heti seminaarin jälkeen.

KIITOS TEILLE Lontoon seminaarimatkan järjestämisestä. :) Kaikki sujui todella hyvin ja viikonloppu oli ehdottomasti yksi elämän parhaista! Kokonaisuudessaan se oli huikea ja siitä riittää antia itselle ja työhön eteenpäin jaettavaksi muille. Olenkin ottanut jo monia asioita työssä heti käyttöön asiakkaiden kanssa. Oma 10 päivän haaste on myös hyvässä vaiheessa. Ruokavaliota olen muuttanut vuosien myötä, mutta vielä siinä riittää kehitettävää...
— Eeva Ojalehto, MB Elämäntaidon valmentaja

 

INFOPAKETTI

LATAA INFOPAKETTI OSOITTEESTA WWW.VALMENNUSMATKAT.FI

 

Tämä odottaa sinuakin...