Lähde mukaan matkalle, jonka aikana opit enemmän elämästä ja itsestäsi kuin useimmat oppivat vuosien tai koko elämänsä aikana!


TUTUSTU TÄSTÄ VALMENNUSMATKAT.FI -SIVUSTOOMME!

Ideamme on tehdä sinulle mahdollisimman helpoksi lähteminen johonkin seminaariin tai valmennukseen, joka järjestetään jossain muualla kuin Suomessa.


Tarjonnassamme on

  • huippuseminaareja itsesi kehittämiseen eri puolilta maailmaa
  • vaihtoehtoja lomamatkalle - Valmennusmatka, jossa yhdistyy oman elämän valmennus ja lomamatka upeassa kohteessa
  • huippuvalmentajia, kuten Tony Robbins, David Wolfe, Eric Edmeades ja
    Joseph McClendon III


Palvelumme sopii sinulle, kaveriporukalle tai yritysryhmille

Meillä on joka vuosi mukana ihmisiä, jotka eivät ole koskaan käyneet Suomen rajojen ulkopuolella tai Tukholmaa kauempana. Vaikka olisit siis ensimmäistä kertaa lähdössä ulkomaille reissuun, niin haluamme tehdä reissuun lähdöstäsi ja itse matkasta mahdollisimman helpon ja mukavan kokemuksen.

Jos olet kokenut matkailija ja haluat itse järjestää matkasi, niin voit valita ottaa vain lipun seminaariin tai valmennukseen ja hoitaa itse loput. 

Yritysryhmille, kaveriporukoille ja tiimeille voimme järjestää joko koko paketin tai vaikka vain liput ja majoituksen. 

Valmennusmatkat järjestetään yhteistyössä seminaarijärjestäjien  ja matkatoimiston kanssa. Annamme sinulle mahdollisuuden kulkea samaa matkaa kanssamme tai kulkea omaa reittiäsi. Kaikki tulevat seminaari- ja valmennusmatkamme löydät sivulta www.valmennusmatkat.fi

Seminaarikumppaneitamme ovat mm. Success Resources, PDSV Events / Joseph McClendon III, Eric Edmeades, Lift International, Speakers Club (DK) ja Elevate (NO). Yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa pystymme tarjoamaan huippuvalmennuksia ja ikimuistoisia kokemuksia.


Tutustu tuleviin seminaarimatkoihin

KIITOS TEILLE Lontoon seminaarimatkan järjestämisestä :) Kaikki sujui todella hyvin ja viikonloppu oli ehdottomasti yksi elämän parhaista! Kokonaisuudessaan se oli huikea ja siitä riittää antia itselle ja työhön eteenpäin jaettavaksi muille. Olenkin ottanut jo monia asioita työssä heti käyttöön asiakkaiden kanssa. Oma 10 päivän haaste on myös hyvässä vaiheessa. Ruokavaliota olen muuttanut vuosien myötä, mutta vielä siinä riittää kehitettävää...
— Eeva Ojalehto, MB Elämäntaidon valmentaja
Uskalla-innostua-suomalaiset-upw-2013.jpg