Tallenne viimeisestä nettiseminaaristamme

Voit kuunnella nettiseminaarin ja jakaa tämän sivun eteenpäin ystävillesi

Huom! Äänitteet ovat vain rajoitetun ajan kuunneltavissa/katsottavissa.

 

Ilkka Koppelomäki: Parisuhteen pelot ja mörököllit

Parisuhteeseen liittyy usein monia pelkoja. Pelkoja puolisoon, itseen, tulevaisuuteen ja suhteen kestämiseen liittyen.

Tässä nettiseminaarissa on tarkoitus ottaa pelot ja mörököllit puheeksi pöydän ääreen ja selvittää ne. Kaikki pelot ovat mielessä ja ne voidaan myös jollakin tavalla selvittää.

Käymme läpi suhteeseen liittyviä pelkoja miehen, naisen ja suhteen kannalta sekä miten pelkoja voi lähteä purkamaan.

 

Karla Nieminen: Tutustuminen Step-by-step

Miten voit tutustua helposti ihmisiin? Missä tapaa uusia mielenkiintoisia tyyppejä, ja miten aloittaa heidän kanssaan keskustelu? Entä miten pitää myöhemmin yhteyttä, kuinka usein kannattaa nähdä ja mitä kannattaa yhdessä tehdä? Tutustumista pidetään joskus niin itsestään selvänä juttuna, että aiheesta ei ole helppoa löytää konreettisia vinkkejä. Soveltamalla seminaarin tietoja elämässäsi, voit kuitenkin nopeuttaa ja helpottaa tutustumistasi uusiin ihmisiin huomattavasti.

Vieraana ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen, Jäänmurtajat Oy. Karla innostui 10 vuotta sitten löytämistään käytännöllisistä ihmissuhdetaitovinkeistä, ja on pitänyt aiheesta kursseja vuodesta 2011. Ihmissuhdetaidoista on hyötyä niin vapaalla kuin busineksessakin, eikä kenelläkään voi olla liian hyvät ihmissuhdetaidot.

Avain parempaan parisuhteeseen

Kaksi tärkeintä asiaa parisuhteessa ja missä tahansa suhteessa

- Miksi suhteenne on sellainen kuin se on

- Kahden päätekijän avaaminen ja miten voitte konkreettisesti parantaa suhdettanne tämän tiedon avulla

Nettiseminaarin vetää NLP-kouluttaja ja valmentaja Ilkka Koppelomäki.

Listen Music Files - Download Audio - Avain parempaan parisuhteeseen

Jos yläpuolella ei näy soitinta, niin klikkaa tästä

Sukellus kehotietoisuuteen ja miten se voi auttaa sinua saamaan haluamasi muutokset - Vieraana Essi Lahti, Human Decoder, osteopaatti

Miksi muutoksen tekeminen ei vaan joskus onnistu - Human Decodingisssa tärkeintä on ymmärtää miksi kehomme ja aivomme ylläpitävät tiettyä kaavaa. - Mitä jos tavoiteesi onkin olla ylipainoinen? - Mitä jos tavoiteesi onkin olla sinkku? - Mitä jos tavoiteesi onkin olla kipeä? Mitäs jos kaikkien ns. ongemien takana onkin viisaus eikä suinkaan rangaistus ja kärsimys. "Luomalla tietoisuutta palasista joista koostut auttaa hyödyntämään sitä mitä kehosi ja alitajuntasi yrittävät saada aikaiseksi. Tavoitteista tulee tois sijaisia ja askeleista itsetuntemukseen ja oman potentiaalin" tiedostamiseen se ykkös juttu - näin minultakin tippui 17 kg ilman että edes kunnolla huomasin sen tippuvan." - Essi Lahti, Human Decoder, osteopaatti

Music File Hosting - Download Audio - Vieraana Essi Lahti ja aihee...

Jos yläpuolella ei näy soitinta, niin klikkaa tästä