Passion for Success 2019

info

kulttuuritalo 23.-24.3.2019
Sturenkatu 4, Helsinki

 

Seminaarin pääsivu | Ota yhteyttä järjestäjään

 
p4s-puhuja-2019-kuva.png
 
 

1. Liput ja rekisteröinti

Kun ostit lippusi, sinulle pitäisi olla tullut vahvistuslippu sähköpostiisi. Osalla tuo sähköposti on hukkunut roskapostiin. Voit olla kuitenkin huoletta - lippusi on voimassa, kun olet saanut meiltä tapahtuman infopostia.

Rekisteröinti tapahtuu ennen seminaaria seminaaripaikalla. Saat lunastettua lippusi seminaarin rekisteröinnissä henkilöllisyystodistuksella tai sähköpostiisi tulleella tilausvahvistuksella.

Lauantaina
ULKO-ovet ja Rekisteröinti aukeaa klo 8.30. 

SEMINAARISALIN OVET AUKEAVAT KLO 9.45.

Suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin rekisteröintiin. Aamulla voit tutustua kirjapöytien ja ständien antimiin, tutustua tiimiläisiimme ja muihin osallistujiin, nauttia kahvion tarjoamista antimista huikeidein itsensä kehittämisestä kiinnostuneiden ihmisen kanssa.

Silver ja Gold-sisäänkäynti on Kulttuuritalon pääovista, jonka jälkeen on aulassa heti rekisteröinti. Naulakkomaksua (3,00€) varten Kulttuuritalo suosittelee varautumaan käteismaksuun, jotta sujuu nopeiten (korttikin käy).

VIP-sisäänkäynti on erillinen Kulttuuritalon sivuovesta (pääovista oikealla pieni sisäpiha). VIP-naulakkomaksu sisältyy lipun hintaan. VIP-rekisteröinti tapahtuu VIP-aulassa, jonka jälkeen Vipeille on varattu erillinen oma VIP Lounge-tila yhteistä olemista varten. 

Seminaarisalin ovet aukeavat klo 9.45, jolloin pääset valitsemaan istumapaikkasi oman lippukategorian mukaan. Saliin on merkattu erikseen VIP ja GOLD-paikat.

 

Lipunvaihto

Jos et pääse itse osallistumaan, voit siirtää lipun toiselle henkilölle. Sinun tulee ilmoittaa meille mahdollisimman pian uuden osallistujan tiedot (nimi, puhelin, sähköposti) osoitteeseen tiimi(at)uskallainnostua.fi.

 

TULKKAUS

Mikäli olet ostanut tulkkauksen (simultaanitulkkaus englannista suomeksi) Josephin puheenvuoron ajaksi, saat tulkkauslaitteen rekisteröinnistä lounastauoilla molempina päivinä.

Tulkkauslaitteet tulee palauttaa molempina päivinä illan päätteeksi.

Tulkkaus ei ole enää myynnissä.

 

lounasliput

Silver- ja Gold-lippuihin ei sisälly lounasta. Lounaslippuja Kulttuuritalolle oli myynnissä ennakkoon verkkokaupastamme. Kulttuuritalon aulan kahviossa on myös ostettavissa salaattiannoksia (saattaa olla ruuhkaa) tai vaihtoehtoisesti voit ruokailla läheisissä ravintoloissa.

Ennakkoon tilatut lounasliput yhdistetään seminaarilippuusi ja saat ne  rekisteröitymisen yhteydessä. Ruokailu toteutetaan nopeasti ja tehokkaasti useasta eri pisteestä Aalto-aulassa. Lue lisää lounaasta alempaa.

Lounasliput eivät ole enää myynnissä.

2. Ennakkowebinaarin tallenne

Webinaarissa saat vastaukset muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten sinun kannattaa valmistautua tulevaan seminaariin

  • Miten sinun kannattaa osallistua, jotta saat parhaimman hyödyn seminaarista

Saat webinaarissa myös ennakkotehtäviä, jotka auttavat valmistautumaan seminaariin. 


3. Lounasruokailu ja kahvio seminaarissa

Kahvio on auki heti aamulla ja tauoilla ala-aulassa ja ylätasanteella (omakustanteinen).
Vip-osallistujille on erikseen varattu VIP Lounge-tila.

Silver ja Gold -osallistujille oli ostettavissa ennakkoon Lounaslippuja, johon kuuluu molempina päivinä ravitseva ja terveellinen ateriarasia, 0,5l lähdevesi sekä kahvi. Lounas on vegaani, maidoton, gluteiiniton. Lounas-ateriat ja jälkiruokakahvit jaetaan useasta eri pisteestä aulatiloissa. Salissa ei saa syödä. 

Ma 18.3.2019 klo 18.00 mennessä ilmoitetut erikoisallergiat on informoitu Kulttuuritalolle ja saat haettua annoksesi omalla nimellä aulan kahviosta.

VIP-osallistujille on tarjolla VIP-Loungessa lauantaina ja sunnuntaina VIP buffet, johon kuuluu lämmin liha- ja kasvislounas ravintolassa, kahvi/tee sekä jälkiruoka. Ateria on maidoton, gluteiiniton ja löytyy vegaani-vaihtoehto.

 

4. Aikataulu

Seminaari on molempina päivinä la-su 23.-24.3.2019 klo 10-18.

Olemme suunnitelleet sinulle kahden päivän intensiivisen seminaarin, jossa puhujat tukevat toisiaan ja saat kokonaisuuden, josta on hyötyä itseesi, työhösi, liiketoimintasi ja elämääsi. Siksi valmistaudu olemaan ja nauttimaan koko seminaarin anti!

Tarkan aikataulun sijaan haluamme varmistaa, että tämä on sinun elämällesi merkittävä viikonloppu. Aikataulu on intensiivinen, joten suosittelemme, että et ota muuta ohjelmaa tälle viikonlopulle, jos se vain on mahdollista.

Päivien aikana on 1,5h mittainen lounastauko ja muutama lyhyempi tauko.

Pidämme oikeuden seminaariaikataulun muuttumiseen.

Katso Viralliset jatkot kohdasta 8. ja VIP-jatkopäivät kohdasta 9.
 

 

5. Majoittuminen

Suosittelemme majoittumiseen Sokos Hotel Presidenttiä, joka sijaitsee Kampissa (Eteläinen Rautatiekatu 4, Helsinki).

Passion for Success -huonetarjoukset: 120€/1hh/yö tai 140€/2hh/yö
Tarjoushinnat ovat voimassa 8.3.2019 klo 20.00 mennessä.

Huonehintaan sisältyy Standard-huone, runsas buffet-aamiainen, langaton internetyhteys (Wi-Fi) ja alv. Sokos pidättää oikeuden ALV muutokseen.

Varaukset

Sokos Hotels Myyntipalvelu
p. 020 1234 600 / yksittäiset huonevaraukset
sokos.hotels@sok.fi
www.sokoshotels.fi

Mainitkaa ystävällisesti kiintiötunnus/varauskoodi: B10TIMES varausta tehdessä.

Suosittelemme myös näitä majoituksia:

Airbnb.com

Omena Hotelli Helsinki

6. Saapuminen

 

Kulttuuritalo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Linnanmäen huvipuiston kyljessä lähellä Helsingin keskustaa.

Helsingin Rautatieasemalta on matkaa Kulttuuritalolle n.3 km autolla. Julkisilla matkaan menee noin 15-30 minuuttia riippuen valitsemasta yhteydestä.

Reittioppaasta voit katsoa reittivaihtoehtoja ››

Kulttuuritalolle menevät julkiset:
Rautatieasemalta raitiovaunut 1, 3, 6T, 9 ja bussi 23.
Pasilan asemalta raitiovaunu 9 ja bussi 23
Kampista ja Suutarilasta bussi 70
Hakaniemestä ja Malminkartanosta bussi 51

Pikavuorobussit Lahden ja Porvoon suunnasta sekä Finnarin bussit lentokentältä pysähtyvät Kulttuuritalon kohdalla. Taksit voivat pysähtyä aivan talon edessä.

 
 
 
 
 

 

7. Pukeutuminen

Tähän seminaariin ei ole erityistä pukeutumiskoodia. Koska seminaari on pitkä ja intensiivinen ja sen päällimmäinen tarkoitus on olla hyödyksi sinulle, suosittelemme pukeutumaan itsellesi mukaviin vaatteisiin.

Huomioi myös, että usein isot tilat ovat voimakkaasti ilmastoituja ja sinulla voi olla päivän aikana hetkiä, jolloin on kuuma tai viileä. Siksi on hyvä olla jokin vaate, jonka voit tarvittaessa ottaa pois tai laittaa takaisin päälle.

Huomioithan muut ja vältäthän liiallista hajusteiden käyttöä.

 

8. Viralliset jatkot la 23.3. klo 18-20.30

Tänäkin vuonna suosittu Passion for Success - seminaari saa viralliset jatkot! Jatkopaikkana toimii Kulttuuritalon aulatilat, jossa inspiroiva meno jatkuu heti seminaarin jälkeen aina klo 20.30 saakka.

Tiedossa on oivallusten jakamista ja verkostoitumista rennossa ilmapiirissä osallistujien ja tiimimme parissa. Paikalla myös valmentajat Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren. Haluamme mahdollistaa verkostoitumisen, joten hyödynnä tämä mahdollisuus tutustumalla toisiin osallistujiin.

Jatkoilla on Kulttuuritalon aulakahvio/baari auki, jossa on ostettavissa herkullista syötävää ja virkistävää juotavaa. Luvassa inspiraatiota ja laadukasta seuraa.

Jatkot ovat Passion for Success -osallistujille ilmaiset (syömiset ja juomiset ovat omakustanteiset).

 

9. Vip-jatkopäivä la 25.5.2019 klo 10-18

Radisson Blu Royal
Runeberginkatu 3, Helsinki

VIP-osallistujana sinulle kuuluu pääsy seminaarin VIP-jatkopäivään
lauantaina 25.5.2019 klo 10-18.

Mukana VIP-päivässä on Ilkka Koppelomäki ja Mikko Sjögren varmistamassa, että saat vietyä asiat käytäntöön.

10. Facebook ja sosiaalinen media

Liity mukaan osallistujille (mukana osallistujia myös aiemmilta vuosilta) tarkoitettuun suljettuun ryhmään Facebookissa: Passion for Success.
Salasana ryhmäänpääsylle on: MENESTYS

Klikkaa itsesi osallistujaksi myös Facebookin tapahtumaan Passion for Success 2019 -seminaari Helsingissä.

Jakaessasi someen fiiliksiä, oivalluksia ja innostavia hetkiä seminaarista, voit käyttää hästägejä #passionforsuccess #p4s2019 #uskallainnostua #varapuu #bisnesenergia #10timestiimi #osaakasvajaksavaurastu #ihminenensin #enemmänyhdessä sekä @uskallainnostua @varapuu

 

11. Seminaarin pääsivu ja puhujat

Seminaarissa puhujina: Joni Jaakkola, Anna Perho, Mikko Sjögren, Ilkka Koppelomäki ja Joseph McClendon III.

Lue puhujien ajatuksia meidän Passion for Success -blogista ›› www.10times.fi/blogi

Lue lisää puhujista ja seminaarin sisällöstä pääsivuiltamme www.passionforsuccess.fi

12. Lippukategoriat

Nimetön.png