MUUTOSVALMENNUS

TUNTUUKO SILTÄ, ETTÄ NYT RIITTÄÄ? TARTU KÄTEENI, NÄYTÄN REITIN.

”Me niin mielellämme estämme kaiken mitä voisimme saavuttaa”

Kun Jarkko Haverinen katsoo toista ihmistä, kysyy hän mielessään ”mikä on se tarina”. Tämä on ollut ominaista Jarkolle jo lapsesta lähtien: ”Olen ollut pienestä pitäen hyvin kiinnostunut ihmisistä, siitä tarinasta mikä on edeltänyt sitä kohtaamista”.

Jarkko on elänyt aikaa, jolloin hän ei ole tunnistanut itseään peilistä, hän on taistellut itseään vastaan vieden fyysisen rasituksen äärimmilleen. Hänen käsiinsä on synnytty ja kuoltu hänen toimiessa ensihoitajana ambulanssissa. Hän on rakentanut itsensä fyysisesti ja henkisesti uudelleen ja uudelleen romahtaakseen alas. Käännekohta tapahtui vuoden 2008 burn outin jälkeen: ”Aloitin miettimään omaa tarinaani ja aloitin kehittämään itsetuntemustani seminaarien ja lukemisen avulla”.

Haverinen tunnetaan tavastaan rakentaa ihmisten tarinoista ja vastauksista maalaisjärkisiä ja konkreettisia esimerkkejä, joista syntyy syvä ymmärrys: ”oman toiminnan ja tilanteen selkeä ymmärrys on avain muutokseen”.

Valmennettuaan nyt yli kymmenen vuotta asiakkaitaan, Jarkon valmennettavat kommentoivat toinen toisensa jälkeen: ”hän näki ongelmieni ytimen parin minuutin tutustumisen jälkeen”, ”todella intensiivistä!”, ”nyt vihdoin ymmärrän”.

Hyvin laaja-alaisten kokemustensa avulla Jarkolle on ominaista käyttää ratkaisuja ”laatikon ulkopuolelta”.

Näin Jarkko toteaa:

                             ”Autan ihmisiä kirkastamaan mielensä siitä mitä he haluavat. Kun tiedämme kirkkaasti mihin suuntaan mennä, on tulos taattu. Kehomme on mielemme näyteikkuna. Se miten pään sisällä menee, näkyy ulos siinä näyteikkunassamme. Lukeeko ikkunassamme ”avataan pian” vai ”suljettu toistaiseksi”? Mitä jos siinä lukisi jotain mitä me todella olemme, millaiseksi me tähän maailmaan synnyimme?

Haverinen on intohimoinen elämän opiskelija. Hän käyttää The Passion Testiä yhtenä työkaluna auttaakseen asiakkaitaan ymmärtämään omaa elämäänsä: ”Olen hyvin käytännönläheinen tyyppi. Pidän yksinkertaisista ja toimivista asioista”.

 

·         Valmentaja, videobloggari, yrittäjä

·         The Passion Test Master Trainer opiskelija 2016 -

·         Personal Trainer 2006 –

·         Ensihoitaja-sairaanhoitaja 2004 – 2008, 2012

·         Esiintyjä, näyttelijä 2000 –

·         Yksityislentäjä 1994 – 1998

 


MUUTOSvalmentaja JARKKO HAVERINEN

Ota yhteyttä

p.  050 540 5294 | jarkko@uskallainnostua.fi

Kotipaikka: Helsinki
Valmennusten toteuttaminen:

  • henkilökohtainen valmennus pääkaupunkiseutu
  • ryhmävalmennukset ja seminaarit koko Suomi
  • verkkovalmennukset koko Suomi

 

”Helposti lähestyttävältä tuntuva mystisen symppis tyyppi”
”JARKKO ON AUTTAJA!”
”Asiakkaaseen keskityttiin aidosti”
”Ihan mahtava kokemus!”
”Todella ihmisläheinen ja ammattitaitoinen”
”Enpä osannut aavistaa minkälaiselle retkelle itseeni lähdin”