Haluatko ympärillesi ryhmän, jonka kanssa voit viedä asioita eteenpäin ja onnistua helpommin?

Napoleon Hill kirjoitti jo vuonna 1937 kirjassaan Ajattele oikein ja menesty siitä, kuinka lyöttäytymällä yhteen samanhenkisten ihmisten kanssa, kaikkien tavoitteet ovat helpommin saavutettavissa.
Mastermind-ryhmä auttaa sinua ja muita ryhmän jäseniä luomaan onnistumisia.
Mastermind-ryhmä on kasvun ja saavutusten katalysaattori.

Uskalla Innostua suosittelee, että joko luot oman mastermind-ryhmän tai liityt johonkin jo olemassa olevaan ryhmään.

Tiedämme kokemuksesta, että mastermind-ryhmän hyöty perustuu toisiaan täydentävään ryhmään ja ryhmän toimintaan.

Mastermind-ryhmä vaatii jokaiselta ryhmän jäseneltä:

  • sitoutumista ryhmässä olemiseen ja osallistumiseen
  • halua jakaa omaa osaamista muulle ryhmälle
  • halua hyödyntää ryhmän osaamista
  • luottamusta ja luottamuksellisuutta
     

USKALLA INNOSTUA MASTERMIND

  • 4 tapaamista vuodessa (ilmoitetaan aina vuodeksi eteenpäin)
  • kuukausittaiset videotapaamiset (kuun ensimmäinen maanantai)
  • päivällistapaamiset


Usein mastermind-ryhmät saattavat alkaa suurella innostuksella, mutta myös lopahtaa nopeasti. Siksi haluamme tarjota ryhmän, josta pidämme huolta ja varmistamme säännölliset tapaamiset neljä kertaa vuodessa ja videon välityksellä kuukausittain.


mastermind ei ole koulutus, valmennus eikä verkoistoitumisryhmä.

Mastermind on ryhmä ihmisiä, jossa jokainen pääsee jakamaan omista ongelmista ja haasteistaan, niitä ratkotaan yhdessä ja jokainen pääsee tuomaan muille omaa erikoisosaamistaan.

Uskalla Innostua Mastermind -ryhmässä hyödynnetään kuitenkin tiimin kontaktit itsensä kehittämisen ja yritysmaailman osalta ja kutsumme mukaan säännöllisesti vieraita, jotka tuovat lisäarvoa ryhmään.


OIKEIDEN IHMISTEN ARVOA EI VOI MITATA RAHASSA.

Kun sinulla on ympärilläsi sellaisia ihmisiä, joilla on tietoa ja taitoa, jotka osaavat ja ovat halukkaita auttamaan, joilla on kontakteja, jotka kannustavat sinua ja saavat sinut kasvamaan ja kehittymään ihmisenä, niin matka päämäärääsi helpottuu ja nopeutuu moninkertaisesti.

Mieti, kuinka monta kontaktia sinulla on työ- ja yksityiselämän puolella. Osallistuessasi Mastermind -ryhmään, jossa jokaisella osallistujalla on oma verkostonsa, saat moninkertaistettua kontaktiesi määrän. Teemme sitten mitä tahansa, niin tarvitsemme toisten ihmisten panosta ja tukea. Mitä korkeammalle tähtäät, sitä tärkeämmäksi käy ihmissuhteittesi laadun merkitys onnistumisesi kannalta.

 

oletko kiinnostunut olemaan mukana uskalla innostua mastermind -ryhmässä?

Uskalla Innostua Mastermind on tehty itsensä kehittämisestä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Sinun ei kuitenkaan välttämättä tarvitse olla yrittäjä, riittää, että olet kiinnostunut olemaan yrittäjä. Otamme ryhmään eri taustalla olevia ihmisiä, joten mukana on aina niitä, jotka ovat yrittäjiä ja niitä, jotka harkitsevat yritysmaailmaan hyppäämistä.

Valitsemme ryhmän jäsenet lyhyen kyselyn perusteella. Tarvittaessa teemme lyhyen haastattelun varmistaaksemme, että ryhmä palvelee sinua ja sinä ryhmääsi. Ryhmään otetaan rajoitettu määrä ihmisiä. Ryhmän maksullisuus myös rajaa hakijoita ja sillä haluamme varmistaa, että ryhmässä on mukana oikeat ihmiset.

Uskalla Innostua Mastermindin hinta on 1995€ tai 177€/kk (sis. alv. 24%). Hinta pitää sisällään tapaamisten puitteet ja ryhmän fasilitoinnin.


Seuraavat tapaamiset

Päivien kellonajat ovat suuntaa antavia ja saattavat muuttua vielä ohjelman muodostuessa. Ohjelma luodaan aina ryhmän toiveiden mukaan. Lisäksi joka kuun ensimmäinen maanantai on ryhmävideopuhelu klo 20-21.

12.6.2016 Helsinki klo 12-18

10.9.2016Tampere klo 12-18

22.1.2017 Helsinki klo 12-18

17.3.2017 Helsinki klo 15-21